Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μου 'ρθε στην τρέλα μου να μάθω Ισπανικά. Ρώτησα σε : 1. Γράψα - περίπου στα 700 ευρώ (εφάπαξ, αλλιώς στα 770 με δόσεις) για 8μηνο για Β1. 2. So easy - περίπου στα 700 ευρώ (με δόσεις) για 90 ώρες για Α2. 3. Ευρωδιάσταση - περίπου στα 770 (εφάπαξ) για 10μηνο για Β2. 4. Έρασμος (απέναντι από ΑΣΟΕΕ) στα 500 ευρώ (με δόσεις) για Β1. 5. Θερβάντες - δεν δέχονται νέους, από Φλεβάρη πάλι. Στον Γράψα μου φάνηκε φρου-φρου κι αρώματα, το soaesy ακριβό, Ευρωδιάσταση απερρίφθη γιατί αφενός έχει πολλά άτομα σε κάθε τάξη (12-14) αφετέρου πως γίνεται από το μηδέν να σε φτάνει εκεί και κανένα άλλο φροντιστήριο να μην το κάνει, Έρασμος διάβασα κάτι άσχημες κριτικές στο google. Είδα και κάποια άλλα, μα ήταν πιο ακριβά από αυτά, οπότε δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω περισσότερα. Όποιος ξέρει κάτι άλλο (πχ. ακόμα και ιδιαίτερα) ή μια γνώμη για αυτά που ανέφερα, σημαντική βοήθεια για μένα: Περιοχές Παγράτι, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδί, Κέντρο, Αμπελόκηπους, Κυψέλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
stelios18120 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το πιστευεις οτι εδω κ μια βδομαδα ψαχνω κ εγω για να μαθω ισπανικα; απιστευτη συμπτωση. Δυτικα προαστια ειμαι εγω. Ιδιες τιμες με εσενα μ ειπαν.
fotodv7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εγώ αγόρασα ένα πακέτο από το ίντερνετ 10€/μήνα. Πολύ καλό πρόγραμμα αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται. Το προτείνω ώστε να δείτε τι παίζει με τη γλώσσα και να πάρετε μια ιδέα. https://studyspanish.com/ (Ορκίζομαι δεν παίρνω ποσοστά) Προτείνω χρήση από laptop και όχι smartphone
m32s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τα πάντα είναι θέμα προσωπικής προσπάθειας. Αν είσαι διατεθειμένος να μελετήσεις, δεν έχεις να φοβηθείς. Ο ρυθμός με τον οποίο θα μελετήσεις, δεν έχει να κάνει με το φροντιστήριο αλλά με την ατομική σου επιλογή.
Narayan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δύο χρονιές που παρακολούθησα στο Cervantes είχα καλή εμπειρία, το μόνο κακό ήταν πως δεν έχουν τεστ κατάταξης για να δουν σε ποιό επίπεδο θα ξεκινήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα να είσαι στο ίδιο τμήμα με κάτι τυπάδες που έχουν ζήσει ήδη 6 μήνες στην Βαρκελώνη και ήρθαν στους αρχάριους "για να τα φρεσκάρουν" και στο τέλος μιλάνε τον μισό χρόνο της τάξης με τη δασκάλα.
stelios18120 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δύο χρονιές που παρακολούθησα στο Cervantes είχα καλή εμπειρία, το μόνο κακό ήταν πως δεν έχουν τεστ κατάταξης για να δουν σε ποιό επίπεδο θα ξεκινήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα να είσαι στο ίδιο τμήμα με κάτι τυπάδες που έχουν ζήσει ήδη 6 μήνες στην Βαρκελώνη και ήρθαν στους αρχάριους "για να τα φρεσκάρουν" και στο τέλος μιλάνε τον μισό χρόνο της τάξης με τη δασκάλα. Απο φεβρουαριο θα βρουμε θεση εκει; Επισεις ειμαι αρχαριος,ξερω τα τελειως βασικα, αν με ριξουν σε καμια ταξη με τυπαδες που ξερουν,τι κανουμε;
Skordalia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Να αναφέρω το http://abanico.gr Πάνε αρκετά χρόνια βέβαια (2008?), αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αρχικά να αναφέρω ότι στο κέντρο αυτό διδάσκονται μόνο Ισπανικά, Πορτογαλικά και Καταλανικά. Τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ εκεί όλοι οι καθηγητές/καθηγήτριες ήταν Ισπανοί + φιλόλογοι ή κάτι παρεμφερές. Τέλος, όπως θα δείτε και στο σάιτ, πέρα από τα μαθήματα οργανώνουν πολλές παράλληλες δραστηριότητες (σεμινάρια, πάρτυ, βραδιές ισπανικού/ισπανόφωνου κινηματογράφου κτλ). Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου τι λεφτά έδινα, συν του ότι όπως είπα πάνε χρόνια και πολλά πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει προς το καλό ή προς το κακό.. Είναι στην Kολοκοτρώνη στο κέντρο, 10 λεπτά από το Σύνταγμα. (Πλζ, εάν για τον οποιοδήποτε λόγο το πόστ μου μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, ας διαγραφεί. Ήθελα απλώς να συνεισφέρω στο τόπικ)
Narayan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Απο φεβρουαριο θα βρουμε θεση εκει; Επισεις ειμαι αρχαριος,ξερω τα τελειως βασικα, αν με ριξουν σε καμια ταξη με τυπαδες που ξερουν,τι κανουμε; Εκτός κι αν υπάρξει κάποια ακύρωση δύσκολο, εγώ είχα κλείσει από Απρίλιο για να ξεκινήσω Σεπτέμβρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρουν όλοι στο πρώτο τμήμα, ένας άντε δύο να είναι αλλά χαλάνε την προσπάθεια των υπόλοιπων. Ζήτησα να μου αλλάξουν τμήμα (άλλες ώρες). 1
d_gkal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Απο φεβρουαριο θα βρουμε θεση εκει; Επισεις ειμαι αρχαριος,ξερω τα τελειως βασικα, αν με ριξουν σε καμια ταξη με τυπαδες που ξερουν,τι κανουμε; Απλο. Μη γράψεις καλα στο τέστ
opera Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Όποιος θέλει να ξεκινήσει μαθαίνοντας τα βασικά Ισπανικά ένα έχω να πω. Pedro Almodóvar
Apoll Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μου 'ρθε στην τρέλα μου να μάθω Ισπανικά. Ρώτησα σε : 1. Γράψα - περίπου στα 700 ευρώ (εφάπαξ, αλλιώς στα 770 με δόσεις) για 8μηνο για Β1. 2. So easy - περίπου στα 700 ευρώ (με δόσεις) για 90 ώρες για Α2. 3. Ευρωδιάσταση - περίπου στα 770 (εφάπαξ) για 10μηνο για Β2. 4. Έρασμος (απέναντι από ΑΣΟΕΕ) στα 500 ευρώ (με δόσεις) για Β1. 5. Θερβάντες - δεν δέχονται νέους, από Φλεβάρη πάλι. Στον Γράψα μου φάνηκε φρου-φρου κι αρώματα, το soaesy ακριβό, Ευρωδιάσταση απερρίφθη γιατί αφενός έχει πολλά άτομα σε κάθε τάξη (12-14) αφετέρου πως γίνεται από το μηδέν να σε φτάνει εκεί και κανένα άλλο φροντιστήριο να μην το κάνει, Έρασμος διάβασα κάτι άσχημες κριτικές στο google. Είδα και κάποια άλλα, μα ήταν πιο ακριβά από αυτά, οπότε δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω περισσότερα. Όποιος ξέρει κάτι άλλο (πχ. ακόμα και ιδιαίτερα) ή μια γνώμη για αυτά που ανέφερα, σημαντική βοήθεια για μένα: Περιοχές Παγράτι, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδί, Κέντρο, Αμπελόκηπους, Κυψέλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://www.audible.co.uk/pd/Languages/Collins-Spanish-with-Paul-Noble-Learn-Spanish-the-Natural-Way-Part-1-Audiobook/B004TNEFXW Ξεκίνα με αυτό. Τρομερό πρόγραμμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα