webparts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα,εχω στα χερια μου ενα s4 το οποιο αγορασα απο ebay με προβλημα. Αλλαξα τη μητρικη και εβαλα μια μπαταρια,αλλα παρατηρησα οτι επεφτε αρκετα γρηγορα το ποσοστο,οπως και οτι φορτιζε αρκετα γρηγορα. Υπεθεσα οτι ειχε προβλημα η μπαταρια,καθως ηταν και λιγο φουσκωμενη. Δανειστηκα μια απο ενα φιλο τεχνικο,ο οποιος δεν ηξερε σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια. ΠΑρατηρησα οτι φορτιζε πιο αργα απο τη χαλασμενη και ξεφορτιζε ελαφρως πιο αργα. Παρηγγειλα απο ενα μαγαζι online μπαταρια,για να ξεφορτωθω αυτο το βαρος απο πανω μου. Αμ δε,η μπαταρια που παρελαβα ξεφορτιζει και αυτη αρκετα γρηγορα. Σε stand by mode με sim μεσα χανει 50% σε μια ημερα χωρις να το ακουμπησω καν. Ειναι πιθανο να ειναι χαλασμενη και αυτη η μπαταρια,η παιζει να εχει καποιο προβλημα η μητρικη?
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αφού έβαλες του φίλου σου και είναι μια χαρά τότε μπαταρία. Ναι υπάρχει θέμα με το s4 και μάλιστα πρέπει να πάρεις την γνήσια για να σου δουλέψει σωστά. Αν ψάξεις λίγο στο Google θα βρεις διάφορες αναφορές σχετικά με αυτό το θέμα. Πρέπει να έχεις έκδοση "Bulk". 1
webparts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Του φιλου μου ηταν δευτερη σε αποδοση απο τις 3 που εβαλα,αλλα η καινουργια δεν ειναι και οτι καλυτερο.. Μπερδεμα δηλαδη γενικοτερα με τις μπαταριες ε?
ziaba Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 δες τι σου τρώει την μπαταρία από τις ρυθμίσεις και κατέβασέ το cpuz να δεις σε τι κατάστασή βρίσκεται
Pseudonumo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αν η μπαταρία είναι του 5ευρου, με τον καιρό και χειρότερα να περιμένεις!
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/samsung-eb-b600bebeg-battery-for-i9500-i9505-galaxy-s4-bulk-p-TEL.013839
webparts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Nα τα φανε σε φαρμακα 26 ευρω για μπαταρια . Το bulk που λες δεν ειναι μοντελο,ειναι απλα χωρις συσκευασια.
~mxls~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν αποκλείω να έχει θέμα η συσκευη σου, αλλά όποια έκδοση S4 και να'χεις, i9500, i9505, i9506, η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Με γνήσια μπαταρία που δεν είχε κλείσει 6μηνο, έχανε περίπου 30% μες την ημέρα χωρις να το πειράξω. Ποια έκδοση android έχει τώρα;
webparts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 5.1.1 η κατι τετοιο,δε θυμαμαι. Το εχω δωσει σε ενα φιλο να το δουλεψει λιγο να δουμε τι και πως.
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Nα τα φανε σε φαρμακα 26 ευρω για μπαταρια . Το bulk που λες δεν ειναι μοντελο,ειναι απλα χωρις συσκευασια. Ναι σωστά η Bulk είναι αυτό που λες....Υπόψην ρώτησα έναν φίλο που έχει το κινητό και μου είπε ότι και αυτός είχε παρόμοια θέμα με την μπαταρία. Άλλαξε τρείς και τελικά πήρε την γνήσια και ησύχασε. Το θέμα είναι ότι με τις τρείς μπορούσε από την αρχή να πάρει την γνήσια... Έχει βάλει και Nougat(LineageOS)και είναι κομπλέ.
Pseudonumo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πάντως έχοντας δοκιμάσει αρκετές rom, την καλύτερη μπαταρία-σταθερότητα την έχει με την τελευταία επίσημη Lollipop και χρήση ενός debloater από xda.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα