Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Cool μαν.. την πλακα μας κανουμε.. ωραια η τεχνολογια πολυ μπροστά οι ιάπωνες ( και γω απολαμβάνω την τεχνολογία τους στις κάμερες κλπ) αλλα η κοινωνια τους καπου παει λαθος αμα ουρλιαζεις για ενα ανιμε ολογραμα που τραγουδαει. εκει νομιζω "εκραξαν" και τα παιδια παραπανω

Ο κόσμος ουρλιάζει και με τις Καρντάσιανς και τόσα άλλα φρίκουλα που ποζάρουν ως "πρότυπα", αλλά δεν βλέπω κανέναν να λέει πόσο μπάζα είναι αυτές

Τουλάχιστον εδώ μιλάμε για ολόγραμμα, για τεχνολογία, για μουσική, για σεμνά "είδωλα". Ούτε για ξέκωλα, ούτε για ουσίες, ούτε για δηθενιά. Πράγματα που τόσοι ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ στη Δύση

Δημοσ.

Ο κόσμος ουρλιάζει και με τις Καρντάσιανς και τόσα άλλα φρίκουλα που ποζάρουν ως "πρότυπα", αλλά δεν βλέπω κανέναν να λέει πόσο μπάζα είναι αυτές Τουλάχιστον εδώ μιλάμε για ολόγραμμα, για τεχνολογία, για μουσική, για σεμνά "είδωλα". Ούτε για ξέκωλα, ούτε για ουσίες, ούτε για δηθενιά. Πράγματα που τόσοι ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ στη Δύση

Δεν ειπε κανένας το αντίθετο για τις καρντασιανς και σια (τραγικη κατάσταση) αλλα νομιζω είναι προβληματικά και τα δύο σε μια κοινωνία. Αμα παω σε μια έκθεση τεχνολογίας προφανώς και θα χαζεύω με τις ώρες μια τετοια τεχνολογία και στο κουτί εδώ που το ειδα μου άρεσε, άσχετα αν δεν θα το εβαζα ποτε στο δικο μου.

Αλλά συναυλία με ανιμε ολόγραμα και χαμο απο κάτω κάπως δεν μου κάθετε καλά, προσωπική άποψη πάντα.

P.S και τα γαρύφαλα στον παντελίδη και κάθε παντελίδη το ίδιο προβήματικά τα θεωρώ (για να πάμε και στα δικά μας) 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπε κανένας το αντίθετο για τις καρντασιανς και σια (τραγικη κατάσταση) αλλα νομιζω είναι προβληματικά και τα δύο σε μια κοινωνία. Αμα παω σε μια έκθεση τεχνολογίας προφανώς και θα χαζεύω με τις ώρες μια τετοια τεχνολογία και στο κουτί εδώ που το ειδα μου άρεσε, άσχετα αν δεν θα το εβαζα ποτε στο δικο μου.

Αλλά συναυλία με ανιμε ολόγραμα και χαμο απο κάτω κάπως δεν μου κάθετε καλά, προσωπική άποψη πάντα.

P.S και τα γαρύφαλα στον παντελίδη και κάθε παντελίδη το ίδιο προβήματικά τα θεωρώ (για να πάμε και στα δικά μας)

Η Miku είναι σίγουρα περίεργο θέαμα, ειδικά για εμάς που σαν λαός δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια σόου. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα το προτιμώ από άλλα trends και επίκαιρα πρόσωπα της εποχής που προβάλλουν το σεξισμό και τη φτήνια (ΗΠΑ) και την κλάψα και τη μιζέρια (Ελλάδα).
Δημοσ.

Ελληνικη εκδοση με τον Μαγκα να παιζει κλαρινο θα γινει αναρπαστη.

Δημοσ.

Ενταξει υπεργαματο.Φαντασου να δειχνει μεσα τον Daredevil να πλακωνεται με ninja , να ''κοβουν'' καλωδια pc , να πηδανε πανω σε ψυχτρες κλπ. :-D

project 2

Η Lara λυνει ενα γριφο.Ανοιγει μια πυλη , ακουγεται ενα μουγκρητο ,αρχιζει να πυροβολει και  το pc βγαζει καπνους και παιρνει φωτια.

Τοσα υπεργαματα mods ,απο το ιαπωνια εχεις ταλεντο σκεφτηκε να ξεκινησει ο μαστροπιτουρας  :shock:

Eννοειται οτι ειναι το μελλον.Τα βαψιμο του case και τα χρωματα των pc parts θα συμπληρωνουν απλα το τοπιο στο οποιο θα κινειται ο ηρωας στο εσωτερικο.

Αρκει   καποιος να πουλησει την ιδεα σωστα.

Δημοσ.

Εκπληκτικό σαν ιδέα αλλά πόσο ανθεκτική να είναι η  LCD ? Επίσης, λογικά θα καταναλώνει ρεύμα απο την τροφοδοσία.Ίσως αν υπήρχε η επιλογή να κλείσεις την οθόνη όταν ήθελες να ήταν καλύτερο σαν ιδέα.

Δημοσ.

Παιδιά αλήθεια δεν ξέρατε οι περισσότεροι την Miku ή κάνετε πλάκα;

Δεν λέω ότι μου αρέσει αλλά δεν γίνεται να διαβάζετε διεθνείς ειδήσεις σε αγγλικά sites και να μην έχετε ακούσει για αυτήν.

Υ.Γ. Φοβερό το case.

Y.Γ.2. Η τραγουδίστρια που δανείζει τη φωνή της είναι σχεδόν άγνωστη σε σύγκριση με το ολόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...