Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βάζεις να φαίνετε ένα τρελλό setup με υδρόψηξη και 4 κάρτες 1080ti και έχεις μέσα το παλιό σου pc που δεν σηκώνει ουτε win millenium... Βάλε και την άλλη να χορέυει σακιεντέλικ

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως. Άνετα έδινα 100 με 150 ευρώ για να το βάλω στο case.

Φυσικά να μπορώ να βάλω και custom χαρακτήρες κλπ κλπ.

Τα σπάει!!!

• Like 1
Δημοσ.
Καλά το 'χουνε κάψει οι Κινέζοι τελείως.

Πρώτον είναι Ιάπωνες, και δεύτερον είναι 100 χρόνια μπροστά, όπως πάντα

Δημοσ.

Πες μου ότι από κάτω είναι πραγματικό πλήθος. Αν ναι, το έχουμε χάσει τελείως. Ήξερα ότι τα τζαπώνια είναι γενικώς φευγάτα, αλλά η μλκία φαίνεται να έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα...

• Like 2
Δημοσ.

Πες μου ότι από κάτω είναι πραγματικό πλήθος. Αν ναι, το έχουμε χάσει τελείως. Ήξερα ότι τα τζαπώνια είναι γενικώς φευγάτα, αλλά η μλκία φαίνεται να έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα...

Πραγματικο πληθος ειναι και αμα ψαξεις θα δεις και αλλες πιο extreme καταστασεις... (Στυλ ρουβιτσες)... Για ενα ολογραμμα....

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικο πληθος ειναι και αμα ψαξεις θα δεις και αλλες πιο extreme καταστασεις... (Στυλ ρουβιτσες)... Για ενα ολογραμμα....

ΌΧΙ ρε φίλε!!! Εντάξει, γουστάρω πολύ Ιαπωνική κουλτούρα & γκομενάκια, αλλά έχουν χαζέψει τελείως...

Δημοσ.

Ενταξει υπεργαματο.Φαντασου να δειχνει μεσα τον Daredevil να πλακωνεται με ninja , να ''κοβουν'' καλωδια pc , να πηδανε πανω σε ψυχτρες κλπ. :-D

Δημοσ.

ΕΛΕΟC...

Νόμιζα ότι τα νέον ήταν το τελευταίο γκαγκουροσκαλοπάτι στον τομέα, αλλά φευ οι γιάπωνες με τα μίκυ μάο τους με διέψευσαν.

Βγάζει και αυτήν την τσιριχτή φωνή είναι σαν το ringtone με το παπί...

Δημοσ.

Ανεβάζετε ένα κουλ νέο και πετάγονται οι Παντελοακόλουθοι και οι Παολοπιπίτσες να πουν ότι είναι βλακεία..

ΕΣΕΙΣ μας πάτε 100 χρόνια πίσω, κάτι σαν ασθένεια της ελληνικής κοινωνίας. Εξελιχθείτε πια, δείτε κάτι διαφορετικό, ανοίξτε τα μάτια σας σε κάτι καινούριο. Ξενέρωτοι

Δημοσ.

Γαμάτο! Ελπίζω όμως να το έχουν και σε καλή τιμή.

Υ.γ. Και μπορείς να βάλεις και άλλους χαρακτήρες π.χ. από κάποιο γνωστό anime.

Δημοσ.

Ανεβάζετε ένα κουλ νέο και πετάγονται οι Παντελοακόλουθοι και οι Παολοπιπίτσες να πουν ότι είναι βλακεία..

ΕΣΕΙΣ μας πάτε 100 χρόνια πίσω, κάτι σαν ασθένεια της ελληνικής κοινωνίας. Εξελιχθείτε πια, δείτε κάτι διαφορετικό, ανοίξτε τα μάτια σας σε κάτι καινούριο. Ξενέρωτοι

Cool μαν.. την πλακα μας κανουμε.. ωραια η τεχνολογια πολυ μπροστά οι ιάπωνες ( και γω απολαμβάνω την τεχνολογία τους στις κάμερες κλπ) αλλα η κοινωνια τους καπου παει λαθος αμα ουρλιαζεις για ενα ανιμε ολογραμα που τραγουδαει. εκει νομιζω "εκραξαν" και τα παιδια παραπανω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...