stefancosmos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα ένα laptop και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet, μου βγάζει δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο κάτι τέτοιο. Δεν μου ζητάει καν κωδικό WiFi πατάω σύνδεση και μου βγάζει το μήνυμα αυτό παραπάνω. Ενώ σε άλλα WiFi ζητάει κανονικά κωδικό, έχω Vodafone
Moderators Kercyn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Troubleshooting με μαντεψιές δε γίνεται. Γράψε ακριβώς τι κάνεις και ακριβώς τι μήνυμα σου βγάζει μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.
stefancosmos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Troubleshooting με μαντεψιές δε γίνεται. Γράψε ακριβώς τι κάνεις και ακριβώς τι μήνυμα σου βγάζει μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν είναι δυνατή η συνδεση σε αυτο το δίκτυο (Windows 10 έχω)
andreapaog328 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα ένα laptop και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet, μου βγάζει δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο κάτι τέτοιο. Δεν μου ζητάει καν κωδικό WiFi πατάω σύνδεση και μου βγάζει το μήνυμα αυτό παραπάνω. Ενώ σε άλλα WiFi ζητάει κανονικά κωδικό, έχω Vodafone τσεκαρε κρυπτογραφιση AES/TKIP απ το router.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 τυπικα αλλαξε καναλι στο ρουτερ και επισης σβησε το δικτυο τελειως απο το λαπτοπ.
stefancosmos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 τσεκαρε κρυπτογραφιση AES/TKIP απ το router. Υπάρχει κάποιο βίντεο ή να μου εξηγήσεις; ευχαριστώ τυπικα αλλαξε καναλι στο ρουτερ και επισης σβησε το δικτυο τελειως απο το λαπτοπ. Υπάρχει κάποιο βίντεο ή οτιδήποτε για να με βοηθήσει; ευχαριστώ
chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι αν ψάξεις υπάρχουν, και οδηγίες στον παροχο του ίντερνετ θα βρεις για το μόντεμ σου.
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο βίντεο ή να μου εξηγήσεις; ευχαριστώ Υπάρχει κάποιο βίντεο ή οτιδήποτε για να με βοηθήσει; ευχαριστώ αν μπεις μεσα στο ρουτερ και πας στην καρτελλα που ειναι το ασυρματο εκει ειναι και το καναλι αλλα και ο τυπος κλειδωματος.το ρουτερ πρεπει να εχει μια Ip πχ 192.168.1.254 Και να εχει τα στοιχεια κατω απο το ρουτερ για να μπεις μεσα.μετα πρεπει καπου να εχει wifi ή network και wireless και εκει θα αναφερει αυτα που λεμε.το manual σιγουρα θα σου λεει ακριβως που τα ρυθμιζζεις αλλα και χωρις αυτο δεν ειναι κατι δυσκολο να το βρεις αν τσεκαρεις τις καρτελλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα