aleilo03 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τον τσίμπησα τελικά τον EVO 850 500GB κι από βδομάδα θα στηθεί λογικά..Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 θα βγουν qlc Q1-Q2/2018 , αλλα και γω δεν νομιζω στην αρχή να χουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Τo ίδιο ειχε γίνει και με tlc οταν πρωτοβγήκε με τους απλους samsung 840 αλλά σταδιακα έπεσε η τιμή τους Μακαρι με τους qlc να πεσουν οι τιμες στους mlc,slc αλλα κραταω μικρο καλαθι που λενε.οι qlc λογικα θα ειναι λιγο τσιμπημενοι στην αρχη και μετα σιγα σιγα θα πεσουν οποτε και οι πιο κατω τεχνολογιες θα φτηνηνουν εκτος απο αυτες που μπορει ενδεχομενως να εξαφανιστουν τελειως απο την αγορα.καλα στην αρχη οταν ειχαν βγει οι πρωτοι ssd ναι μεν οι ταχυτητες που επιαναν ηταν κατι πολυ καλο με σχεση τους μηχανικους αλλα και οι τιμες πονουσαν και οι χωρητικοτητες πολυ μικρες.τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα ναι κατω απο 120 αρι δεν εχει νοημα να παρεις αν θες να βαλεις 2-3 πραγματα μεσα.πχ σε laptop/tablet ειχε 32 gb και τα windows 10 επιαναν καμια 15αρια με 1-2 προγραμματα μεσα.οταν δε κατεβαζε νεα εκδοση για τα 10 αρια για να κανει το Update ο δισκος γεμιζε.οποτε 32 και 64 ειναι απλα για ενα λειτουργικο και κανα προγραμμα.βεβαια τα παιχνιδια δεν ειναι Must να τα βαλεις σε ssd αλλα αν το θελησεις τα 128 και πανω ειναι μονοδρομος εκτος αν παιζεις ενα παιχνιδι καθε φορα. Τον τσίμπησα τελικά τον EVO 850 500GB κι από βδομάδα θα στηθεί λογικά..Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας! δες και για αναβαθμισεις μηπως εχει πριν κανεις οτιδηποτε.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 αναβαθμισεις για τον ssd που μπορεις να τις κατεβασεις πολλες φορες μεσα απο το Utility του δισκου.για το firmware. Άλεξ σε τι αναβαθμίσεις αναφέρεσαι?
Diskimpex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αν δουλευει καλα ,μην ρισκαρει κανεις αναβαθμιση με το παραμικρο.
aleilo03 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απ'οτι βλέπω από το Magician έχει το τελευταίο firmware ο 250αρης SSD που έχω ήδη..Θα δω μόλις βάλω πάνω και τον καινούριο
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αν δουλευει καλα ,μην ρισκαρει κανεις αναβαθμιση με το παραμικρο. προσωπικα παντα οσες φορες μπορω να θυμηθω να εχω κανει Firmware update σε πιο νεα εκδοση δεν ειχα ποτε προβλημα παροτι πολλοι εχουν την αποψη οτι δουλευει δεν το πειραζουμε. Απ'οτι βλέπω από το Magician έχει το τελευταίο firmware ο 250αρης SSD που έχω ήδη..Θα δω μόλις βάλω πάνω και τον καινούριο κατα καιρους μπορεις να κοιτας.
aleilo03 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ πάντως είμαι της άποψης να έχω ότι πιο τελευταίο από drivers updates firmware κτλ
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 δεν μου εχει βγει σε κακο γιατι υποτιθεται οτι βελτιωνει πραγματα και δεν χαλαει κατι.με εξαιρεση τα Firmware της gennet(oxygen)που εβγαζαν καινουριο και χαλαγαν κατι απο αυτα που επαιζαν.κοινως φτιαχνω κατι χαλαω κατι.αλλα αυτο δεν ειναι παραδειγμα εταιρειας. αν τωρα ενα bios εχει παραπανο δυνατοτητες σε o/c και το νεο bios το εκαναν πιο συντηρητικο σε θεματα o/c αυτο ειναι αλλο.ακομα και με beta firmwares δεν ειχα θεμα πριν βγει το official.οπως εχω δει και Firmware σε access point το οποιο για καποιους ηταν downgrade διοτι μειωνε το ποσο δυνατα επαιζε το wireless.στην πραξη δεν το εκαναν για να το μειωσουν επειδη ετσι ηθελαν αλλα το εκαναν για να ειναι εντος νομιμων οριων αφου υπολογιζεται και to gain της κεραιας στο συνολο. Κι εγώ πάντως είμαι της άποψης να έχω ότι πιο τελευταίο από drivers updates firmware κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα