ZELOMOTH Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τι ακριβως ειπε τοτε μιας κι εγω δεν καταλαβα...
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το POSready φαινεται πιο βαρυ (3gb) απο τα Lite (700mb) . Τι εχει μεσα ;
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα του ανθρωπου ειναι οτι θελει ολα τα updates αρα το Lite δεν παιζει εδω γιατι για να ειναι Lite λογικα θα πρεπει να ειναι και ανενημερωτο..
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αυτό είπε μωρέ, απλά πέθανε ο θείος μου πρόσφατα και... Τες πα. ΝΑΙ ΝΑΙ, μακάρι XP! (Α, δεν καταλαβαίνω τα πολύ τεχνικά, όρους κτλ.)
CsIns Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το έχω το μηχάνημα με την 6800 go και δουλεύει μια χαρά με 7 και νομίζω ούτε στα 10 είχα θέμα (Ίσως να μην έβρισκα για την κάρτα γραφικών driver στα 10 αλλά δεν παίρνω όρκο). Το μόνο μου δεν μπορούσα να φτιάξω είναι το ανεμιστηράκι να μην δουλεύει στο τέρμα. Drivers υπάρχουν για τα πάντα. Χρειάστηκε να βάλω το RMclock για να μην δουλεύει το CPU όλη την ώρα σε max clock speed.Κατά τα άλλα βλέπει max 2GB ram και αν φτιάξεις custom iso xp από άλλο μέσο, πρέπει να ενσωματώσεις τον VIA Sata driver αλλιώς δεν θα βλέπει τον δίσκο.
nap23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπαίνω συχνά νετ -αρκετά κύτταρα έχω κάψει ως τώρα- κι έτσι το έριξα στο lo-fi, σκούπες και τέτοια. Απορροφήθηκα στην φασίνα που λένε. CsIns να σε ρωτήσω ρητορικώς, πώς να φτιάξω custom iso xp αφού δεν έχω τα updates που θέλω; Όταν τα βρω, θα σε ρωτήσω και τι σημαίνει να ενσωματώσω τον VIA Sata drive. Ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα