nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γεια, Έχω αυτό το μηχάνημα, το οποίο λειτουργεί μια χαρά για τις υποθέσεις μου. Το μόνο που δεν είναι μαμίσιο είναι η κάρτα γραφικών που κάποτε την είχα αλλάξει και είναι αυτή του τίτλου. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα XP αλλά μετά το τελευταίο format που έκανα, δεν μπόρεσα να βρω πουθενά το σύνολο των updates που είχε εκδόσει η Microsoft μέχρι την στιγμή που τα υποστήριζε, οπότε έχω προβλήματα. (Αν κάποιος ξέρει κάπου να τα βρω, θα ήταν η καλύτερη λύση για εμένα, παρεπιμπτόντως. Εγώ έχω εξαντλήσει κάθε τρόπο να το κάνω, με προσωπική έρευνα, παρότι είμαι καλός σε αυτό.) Σκέφτομαι Win7 παρότι δεν τα συμπαθώ καθόλου, αλλά δεν ξέρω αν θα τα σηκώσει λόγω κάρτας γραφικών. ΟΙ προδιαγραφές του laptop είναι: 1,86Γηζ processor - 1GB RAM και έχω τα Direct x 9.0 που απαιτούνται. Ξέρει κάποιος κάτι;
billiboo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 νομιζω οτι καποια διανομη linux ισως να ηταν καλυτερη για εσενα.
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι, το έχω κατά νου ή Ubuntu απλά με βάζει σε διαδικασία να μαθαίνω πάλι πράγματα που ξέρω να κάνω με win.
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Win7 - λόγω κάρτας γραφικών γιατι στα 10 θα παρεις τον π@λο δεν βλεπουν την 7600 go Και να του βαλεις ενα dimm 2GB DDR2 memory
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τα 10 δεν τα συζητάω καν. Ακόμη και 1000πύρηνο να είχα το πολύ πολύ να έβαζα 7, αν δεν κατάφερνα να βρω XP. Εσύ δηλαδή υποστηρίζειςπως θα δουλέψουν με αυτήν την κάρτα;
Burlador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα,οπως τα λεει ο Damachi βαλε ενα dimm 2GB DDR2 και θα εισαι μια χαρα,δεν θα εχεις κανενα προβλημα,και με ενα ssd θα φτασει στο μέγιστο.και για 7 να μην βρεις θα δουλέψει με driver απο vista που βγηκαν ενα χρονο μετα που βγηκε η καρτα,αν και για 7 θα βρεις
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τα 10 δεν τα συζητάω καν. Ακόμη και 1000πύρηνο να είχα το πολύ πολύ να έβαζα 7, αν δεν κατάφερνα να βρω XP. Εσύ δηλαδή υποστηρίζειςπως θα δουλέψουν με αυτήν την κάρτα; Δεν υποστηριζω τιποτα - το χω κανει .Εσυ αναρωτιεσαι , οτι θες βαλε αλλα σε 1 gb ram ειναι λιγο . http://www.trustedreviews.com/reviews/fujitsu-siemens-amilo-m3438g-gaming-notebook Aυτο ειναι το μηχανημα ;
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 OK, επέμεινα γιατί ένας τεχνικός που ρώτησα ήταν κατηγορηματικός. Όσο για το 1GB, οι προδιαγραφές που δίνει η Microsoft είναι τουλάχιστον 1GB. Δοκιμάζω και βλέπουμε. Ευχαριστώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Με τον επεξεργαστή που έχεις ξεχνάς τα win 7.
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Α, και αν κάποιος ξέρει τίποτα για το που θα μπορούσα να βρω όλα τα updates των XP, θα το εκτιμούσα πολύ μια που αυτά τα ξέρω αρκετά καλά και προτιμώ και το interface μακράν
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μήπως τα XP που βάζεις είναι μόνο με SP2? Θέλεις SP3 για να πάρεις όλα τα updates.
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Mπορει να βρει μια XP Lite Sp3 .iso ετοιμη http://www.notebookreview.com/notebookreview/fujitsu-siemens-amilo-m3438-m4438-review-pics-specs/ Εδω λεει οτι παιζει και Doom 3 και BF2
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 BleuBlood, έχω SP3, σίγουρα. Δεν έχω βρει πουθενά όλα τα Updates σε ISO ή όπως αλλιώς. Damachi, δεν κατάλαβα που θα βρω τα Lite. Έκανα ένα γρήγορο search, ένας σύνδεσμος που λέει να κατεβάσεις το ISO δεν λειτουργεί. Προτού ψάξω περισσότερο, μπορείς να μου πεις ποια η διαφορά με τα home/pro; (Ά, περί Doom, κτλ., ποτέ δεν έπαιζα VG αλλά το laptop αυτό ήταν μεγάλο αστέρι τότε που τον πήρα.)
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι να μην παιρνει ολα τα updates... Τεσπα, εχει μονοπυρηνο cpu το μηχανημ αρα μαλλον αφηνεις τα 7ρια διοτι με ssd κι 1gb ραμ παρα πανω , θα εβλεπες φως... Εκτος κι αν αλλαξεις cpu αλλα και παλι με ολα αυτα ,επαιρνες αλλο μεταχειρισμενο πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις... Καλυτερα αστο οπως ειναι και κοιτα μηπως οντως βαζεις windows με sp2 που λεει και ο blue αλλιως ψαξε απο καναν θειουλη σου και βρες μια εκδοση με ολα τα updates εως το 2016 τουλαχιστον περασμενα... Κοιτα και για τα POSready ξερω γω...
nap23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν είπα ότι δεν τα παίρνει, είπα ότι δεν τα βρίσκω. (Δεν μπορείς πια να τα κατεβάσεις από microsoft.) Και ο BlueBlood άλλο είπε. Κάτι βρήκα εδώ http://ec2-34-202-192-87.compute-1.amazonaws.com/N7U4ytxtvwcg/ αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω τώρα αν λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα