chrisalx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα παιδια, δεν ξερω αν ειναι σωστο που το εκανα εδω το post (πρωτο post btw) Δεν ηξερα που αλου να το κανω... Λοιπον θελω να παρω μια καρτα απο τη σελιδα της evga eu. Το ερωτημα ειναι για την παραγγελια γενικα.. Επειδη θελω να παω ειτε σε 1070 ειτε σε 1080 ακομα δν εχω κατασταλαξει επειδη ειναι πολλα τα λεφτα μεσω καρτας υπαρχει κανας φοβος γενικα? Απο τα λιγα που γνωριζω δεν πεζει θεμα να γινει καμια μοντα αλλα ηθελα να ρωτησω και εδω μιας και τα μαστορια του insomnia εχουν κανει παραγγελιες απο εκει και θελω να μου πουν την εμπειρια τους πως τα στελνουν , σε ποσο καιρο και τετοια. Ευχαριστω!
andreasosfp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πληρωνεις μεσω paypal και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Σε μια βδομαδα απο την παραγγελια θα την εχεις σπιτι σου.
petranthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ένα από το πιο αξιόπιστα καταστήματα το eshop της EVGA. Πλήρωσε με όποια τρόπο θέλεις, όποιο σε βολεύει, δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. 3 φορές έχω πάρει από εκεί με τελευταία την 1080ti. Άψογο service, άψογα όλα. Επίσης μπορείς να επεκτείνεις την εγγύηση με 25 ευρώ, στα 5 χρόνια.
chrisalx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω για την εγγύηση, μπορεις να την πληρωσεις μετα την παραγγελία γιατι οταν πατησα να το καμω δεν ειδα καποια επιλογή
AnimaTronic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απο evga.eu εχω αγορασει μια καρτα εγω και μια καρτα ενας καλος φιλος. Κανενα προβλημα!
keravnos21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Σημερινη παραλαβη για μηχανημα που φτιαχνω ηρθε στην ωρα της https://imgur.com/a/RMcoW 2
just getting started Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σημερινη παραλαβη για μηχανημα που φτιαχνω ηρθε στην ωρα της https://imgur.com/a/RMcoW Καλο κάψιμο! Μεταφορικά;
keravnos21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Την εφερε γνωστος απο γερμανια με τις αποσκευες του τον κερασα 3 σουβλακια και κατι μπυρονια και ειμαστε πατσι. Edit : Στο παραπανω post που εγραψα οτι ηρθε στην ωρα της εννοουσα τις 2 εργασιμες απο το καταστημα που εγινε η αγορα μεχρι το σπιτι του γνωστου μου σε αλλη πολη της γερμανιας.
konstantin79 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 evga ειναι σουπερ σε εξυπηρέτηση. Το μόνο που θα πρεπει να ξέρεις είναι οτι σε περίπτωση επέκτασης εγγυησης στα 5 χρόνια ή επέκταση πέραν του βασικού χρόνο αν θελήσεις να πουλήσεις την κάρτα είναι μη μεταβιβάσιμη. Τουλάχιστον ετσι είχα διαβάσει κάπου
panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μόνο αυτή και η gigabyte είναι καλές, δεν ξέρω τι κάνουνε ειδικά στην evga άλλα οι κάρτες τους είναι σίγουρο ότι πάνε απο 5 χρόνια σίγουρα, πως τον κολανε τον επεξεργαστή δεν ξέρω, ότι άλλο είχα πάρει με χάλασε στα 2 χρόνια μέσα και ποιο νωρίς η καλύτερη εταιρεία σε κάρτες γραφικών από ποια χώρα μπορείς να παραγγειλεις; δεν εχει να φανταστω τελωνειο ετσι;
Bigi444444 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πόσο είναι ρε παιδιά τελικά τα μεταφορικά;Κάπου παλιότερα νομίζω είχα διαβάσει είτε για 12 είτε για 20 ευρώ.
just getting started Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τον περασμένο χρόνο που είχα κάνει μια παραγγελία είχα πληρώσει 13€ Απλα από τότε διάβασα ότι άλλαξαν αποθήκη
panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 αμα ειναι τοσα λιγα μια χαρα ειναι την επομενη καρτα θα την πάρω από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις