Προς το περιεχόμενο

Αγορά Αυτοκινήτου

james01gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, 

ψάχνω για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου καθώς ήρθε στην οικογένεια νέο μέλος και πλέον το 3θυρο φιέστα δεν βολεύει καθόλου.

έχω ακούσει πως στο τέλος του χρόνου οι αντιπροσωπείες ταξινομούν αυτοκίνητα έτσι ώστε να πιάσουν στόχους που έχουν βάλει με τους κατασκευαστές. γνωρίζει κανείς εάν αξίζει να περιμένω καθώς θέλω να γίνει η αλλαγή του αυτοκινήτου με τον καινούργιο χρόνο. καθώς εάν παραγγείλω τώρα καινούργιο χρειάζονται έτσι και αλλιώς 2-3 μήνες για να έρθει και ίσως είναι καλύτερα (οικονομικά) κάποιο ετοιμοπαράδοτο στο τέλος του χρόνου

έχει κανείς κάποια γνώμη σχετικά; το φαντάζομαι πως είναι λίγο λαχείο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι και θεμα χαρακτήρα αλλα εγω ποτε δεν θα εδινα προκαταβολή για ένα αμαξι που θα επερνα σε 2-3 μηνες ....

Θελω να πληρωνω σημερα και αν είναι δυνατον να παραλαμβανω αυθημερόν...

Υπερβολή βεβαια αλλα ποτε δεν περιμενα πανω από εβδομαδα εκτος του τριτεκνικου που πηρα το 2008 που ηθελε άλλες διαδικασιες και περιμενα περιπου 20 ημερες.

Για τους στοχους που λες δε ξερω κατι.

επειδή έχω πάει σε αρκετές αντιπροσωπείες, οι περισσότερες θέλουν προκαταβολή 1500-2000 ευρώ το οποίο το θεωρώ θεμιτό όταν κάνεις παραγγελία. βέβαια 1-2 μου είπαν πως θέλουν το 40% και επειδή μάλλον θα έχω και χρηματοδότηση, πως θα αρχίσω να πληρώνω δόσεις πριν καν παραλάβω το αυτοκίνητο(!!!!) και τον έστειλα από εκεί που ήρθε

• Like 1

επειδή έχω πάει σε αρκετές αντιπροσωπείες, οι περισσότερες θέλουν προκαταβολή 1500-2000 ευρώ το οποίο το θεωρώ θεμιτό όταν κάνεις παραγγελία. βέβαια 1-2 μου είπαν πως θέλουν το 40% και επειδή μάλλον θα έχω και χρηματοδότηση, πως θα αρχίσω να πληρώνω δόσεις πριν καν παραλάβω το αυτοκίνητο(!!!!) και τον έστειλα από εκεί που ήρθε

Πολύ καλα εκανες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...