Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχω ένα FritzBox 7490 το οποίο συγχρονίζει κανονικά σε Vodafone σύνδεση. Το βάζω σε Cosmote γραμμή και ενώ το router της Cosmote συγχρονίζει κανονικά στα 13Mbps το FritzBox δεν συγχρονίζει με τίποτα.
Έκανα όλα αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής χωρίς καμία απολύτως επιτυχία.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από multidanze
Δημοσ.

firmware update.β.κλεισε το annex m ή δοκιμασε και να το ανοιξεις και να δεις αν θα συγχρονισει.β.μηπως η αλλη γραμμη ειναι adsl over isdn και οχι adsl over pots?αλλιως μπορει θεμα ασυμβατοτητας εκτος αν εχει θεμα η γραμμη

Δημοσ.

Firmware update έκανα στην τελευταία έκδοση.

Annex B δοκίμασα αλλά η γραμμή είναι POTS.

Μου κάνει εντύπωση γιατί σε άλλη γραμμή που δοκίμασα Cosmote δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Το fritz 7490 δουλεύει και σε Annex A και σε B. Το έβαλα και Α mode και Β mode χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Συνεχίζει να μη συγχρονίζει

Δημοσ.

Γιάννη, να προτείνω κάτι? Δοκίμασέ το και με διαφορετικό splitter μήπως δεις διαφορά... Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορούν διαφορετικά splitter για isdn. Ζήτα να σου δώσουν ένα τέτοιο από τον ΟΤΕ και δοκίμασέ το (εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του router να δουλεύει και στα 2 annex)

Δημοσ.

Κώστα, δοκίμασα και με άλλο splitter και χωρίς spliiter τίποτα. Δεν συγχρονίζει με τίποτα. Πήγα σε φίλο που έχει speedport της Cosmote και το router συγχρόνισε κανονικά, άρα σημαίνει ότι κάτι παίζει εδώ που μένω εγώ. 

Δημοσ.

Γιάννη, να προτείνω κάτι? Δοκίμασέ το και με διαφορετικό splitter μήπως δεις διαφορά... Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορούν διαφορετικά splitter για isdn. Ζήτα να σου δώσουν ένα τέτοιο από τον ΟΤΕ και δοκίμασέ το (εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του router να δουλεύει και στα 2 annex)

ναι ειναι αλλο για adsl over isdn και αλλο splitter για adsl over pots λογω οτι στο Isdn χρησιμοποιουνται παραπανω συχνοτητες απο οτι στο pots για την τηλεφωνια οποτε πρεπει να τις κοψει και αυτες το σπλιττερ.

Κώστα, δοκίμασα και με άλλο splitter και χωρίς spliiter τίποτα. Δεν συγχρονίζει με τίποτα. Πήγα σε φίλο που έχει speedport της Cosmote και το router συγχρόνισε κανονικά, άρα σημαίνει ότι κάτι παίζει εδώ που μένω εγώ. 

δοκιμασες με annex m και χωρις annex m ?to annex m ειναι για adsl over pots.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και τους είπα το πρόβλημα. Είπαν θα το δουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό.

Δημοσ.

Ελπιζω να βάζεις τους κωδικούς σύνδεσης της cosmote

Δεν είναι ότι δεν συνδέεται απλά. Δεν συγχρονίζει καν.

Δημοσ.

Ελπιζω να βάζεις τους κωδικούς σύνδεσης της cosmote

Δεν έχει να κάνει ο συγχρονισμός φίλε μου με τους κωδικούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...