papresa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, χθες το μεσημέρι αντιμετώπισα ένα παράξενο τεχνικό πρόβλημα. Πήγα σπίτι από την δουλειά και ακούω έναν δυνατό θόρυβο από τον σταθερό υπολογιστή μου, επίσης νιώθω μια έντονη μυρωδιά καμμένου, βγάζω την κεντρική πριζα. Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν τα ηχεία logitech τύπου 2.1. Το boofer μύριζε. Μετά από περίπου μισή ώρα ξαναβάζω την πρίζα, ξανά τα ίδια. Πρέπει να κάηκε από τις τακτικές στιγμιαίες διακοπές ρεύματος που γίνονται στο νησί. Τέλος πάντων, πάει αυτό, έχουν βγάλει τα λεφτά τους, πάμε για καινούργια. Υπάρχουν σετ ηχείων με ενσύρματα και ασύρματα; Αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό; Αν πάλι όχι από ενσύρματα θα προτιμήσω logitech 2.0 και θέλω και ένα ασύρματο για να μπορώ να το απομακρύνω λίγο από τον Η/Υ. Σε ασύρματο τι μάρκα να προτιμήσω; Γενικά δεν χρειάζομαι κάτι εξειδικευμένο, τα θέλω για απλή χρήση. Ευχαριστώ.
papresa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όσο περισότερα Watt τόσο πιο δυνατό ήχο βγάζουν;
bluesattack Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όσο περισότερα Watt τόσο πιο δυνατό ήχο βγάζουν; Τα ονομαστικα watt ειναι της πλακας. Ποια logitech ειχες και ποσα λεφτα θελεις να δωσεις τωρα ?
papresa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 X-210 είχα. Τώρα δίνω ΜΈΧΡΙ 40€. ΑΣ είναι και 2.0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα