takisanar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 παιδια βοηθεια..εχω βαλει κωδικο στο κινητο πιωμενος και τωρα δεν θυμαμαι ποιος ειναι..δοκιμασα να το κανω restore αλλα το itunes μου βγαζει error 3014νομιζω.. για τα αρχεια μου δεν εχω θεμα τα εχω στο icloud τι μπορω να κανω, βοηθηστε παρακαλω γτ εμεινα χωρις κινητο
txcellas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 κοψε το ποτο. η φαση βρωμαει ασχημα http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/1003994-6s-icloud-locked/ 3
corsair04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 παιδια βοηθεια..εχω βαλει κωδικο στο κινητο πιωμενος και τωρα δεν θυμαμαι ποιος ειναι..δοκιμασα να το κανω restore αλλα το itunes μου βγαζει error 3014νομιζω.. για τα αρχεια μου δεν εχω θεμα τα εχω στο icloud τι μπορω να κανω, βοηθηστε παρακαλω γτ εμεινα χωρις κινητο εάν το κινητό είναι συνδεδεμένο με wifi η δεδομένα μπες μέσω browser στο icloud.com και πατάς ρυθμίσεις και μετά σβήσιμο κινητού και όλα εντάξει θα είναι τώρα για το itunes κάνεις απεγκατασταση το itunes και μετά εγκατάσταση ξανά ....
Sheogorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πας με την απόδειξη αγοράς σε ένα μαγαζί της Apple. 1
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ε ρε τι γινεται με τα "πακιστανικα" κλεμένα στις αγγελιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα