Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Έχω αυτήν την στιγμή στον υπολογιστή μου την AMD Radeon HD 6770 και θέλω να βάλω μια δεύτερη την MSI N250GTS. Σκοπός μου είναι να χρησιμοποιώ την MSI καθαρά και μόνο για render επειδή έχει CUDA.Γίνεται τις βάλω και τις δύο;

Δημοσ.

Αν η μητρική υποστηρίζει 2 PCI- express δεν θα έχεις θέμα.

πρωτη φορα ακουω να δουλευουν δυο διαφορετικες κάρτες σε pc και δεύτερον πως  θα μπορεί να δουλεύει και της δυο αφου σε μια από της δυο κάρτες θα έχει σύνδεση το καλώδιο της οθόνης !

Δημοσ.

πρωτη φορα ακουω να δουλευουν δυο διαφορετικες κάρτες σε pc και δεύτερον πως  θα μπορεί να δουλεύει και της δυο αφου σε μια από της δυο κάρτες θα έχει σύνδεση το καλώδιο της οθόνης !

Για ψαξε λιγο να δεις πως εκαναν AMD να εχουν PhysX  :-D

Ίσως να χρειαστείς modded drivers και να μείνεις σε dx10.

Το ειχαν κοψει αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι το ανοιξαν παλι.

Ειναι και ενας απο τους λογους που δεν συμπαθω την πρασινη  :mad:

Δημοσ.

Ειναι και ενας απο τους λογους που δεν συμπαθω την πρασινη  :mad:

Καρτάρες σαν τη vega και τις rx-580 δεν αρκούσαν ;;;

:-D

Δημοσ.

πρωτη φορα ακουω να δουλευουν δυο διαφορετικες κάρτες σε pc και δεύτερον πως θα μπορεί να δουλεύει και της δυο αφου σε μια από της δυο κάρτες θα έχει σύνδεση το καλώδιο της οθόνης !

Μα δεν θέλει εικόνα στην δεύτερη, δεν έχει σχέση η οθονη.

Δημοσ.

Ενώ i3 6100 και i3 7100 είχες και λες ότι δεν ήταν καλοί ;

Το μικρότερο ήταν i5 οπότε όχι CPU από κινητό δεν είχα ;)

Ώπα ψέμματα έκανα ένα σύστημα στο γαμπρό μου που ήθελε 6100 αλλά δεν πιάνει γιατί δεν έπαιξα ασχολήθηκα ιδιαίτερα :D

Δημοσ.

Το μικρότερο ήταν i5 οπότε όχι CPU από κινητό δεν είχα ;)

Ώπα ψέμματα έκανα ένα σύστημα στο γαμπρό μου που ήθελε 6100 αλλά δεν πιάνει γιατί δεν έπαιξα ασχολήθηκα ιδιαίτερα :D

Ο τωρινός i3 8350K όμως ... κάνει κάτι 8πυρηνους ...

laughing-hysterically-gif-8.gif

Δημοσ.

Ρε συ DR_73 μας δουλευεις η΄ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις και κρατας ο,τι σε βολευει?

Αντε θα σου το εξηγησω κιολας...

Εσυ βλεπεις 7 μετρησεις απο τις οποιες στην ουσια κερδιζει ο 8350Κ στις 4 απο αυτες  αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι!

Αυτα που ειδαμε στο βιντεακι σου χωριζονται σε 4 κατηγοριες:

1. Compression

2. Encryption

3.Transcoding

4. Gaming

Αρα στην ουσια μια ηττα με 3-1 εσυ μας την παρουσιαζεις για νικη!

Για ταχυδακτυλουργος δεν κανεις με τιποτα... :D :P :lol:

Και ο αλλος απο πανω, μαλλον για την μεγαλη "νικη" του i3 8350k πρεπει να γελαει τελικα! :-D

Και το gaming ειναι το μοναδικο στο οποιο δεν κερδιζεις καθαρα σε χρονο παρα μονο τις περισσοτερες φορες στον ψυχολογικο τομεα, π.χ  εμένα βγαζει 11.5 frames παρα πανω απο σενα! Χαχαχα!  Και ουτε 1 στους 50 δεν εχει οθονη πανω απο 60 hz για να το καταλαβει καν! Ενω στις υπολοιπες εργασιες κερδιζεις μεχρι και ωρες απο τον χρονο σου αν εχεις σοβαρες δουλειες να κανεις!

Αρα μην κολλας στο gaming και κοιτα και λιγο παραπερα να δεις τι γινεται... Και μην κανεις ατυχεις συγκρισεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...