dimitrismitsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας και πάλι παιδιά. χρειάζομαι να επαναφέρω κάποιες φωτογραφίες που έχω σβήσει από την φωτογραφική μου το πρόβλημα είναι ότι ήτανε αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη και όχι στην κάρτα και όποιο πρόγαμα ανάκτησης έχω εγκαταστήσει μου βγάζει τους δίσκους του υπολογιστή μόνο και όχι την φωτογραφική μου μηχανή να επιλέξω να γίνει από εκεί ανάκτηση. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ανακτήσω τις σβησμένες φωτογραφίες από την εσωτερική μνήμη?
dimitrismitsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 πρέπει να μου διαβάσει ο υπολογιστής την φωτογραφική μηχανή σαν δίσκο D παράδειγμα όταν συνδέω το usb της. πως θα γίνει αυτό?
kinhthra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 πρέπει να μου διαβάσει ο υπολογιστής την φωτογραφική μηχανή σαν δίσκο D παράδειγμα όταν συνδέω το usb της. πως θα γίνει αυτό? Δοκίμασε μια φορά κι αυτό το καλύτερα πρόγραμμα για ανάκτηση των δρώμενων
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 πρέπει να μου διαβάσει ο υπολογιστής την φωτογραφική μηχανή σαν δίσκο D παράδειγμα όταν συνδέω το usb της. πως θα γίνει αυτό? ποια μηχανή έχεις καταρχήν να δούμε ίσως καποιο manual
dimitrismitsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Η μηχανή είναι kodak easyshare 195
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχει επιλογή στο menou computer connection? κι εάν έχει με καμία επιλογή δεν διαβάζει σαν χώρο εξωτερικό ο υπολογιστής, γιατί βλέπω ότι έχει δικό της λογισμικό η kodak για τη μεταφορά. Έχει η wondershare Site: διάφορα για kodaκ δες και αυτά μήπως την αναγνωρίζει σαν camera. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα