Προς το περιεχόμενο

Mi router 3 σε speedport εγκατασταση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν βαλω τον υπολογιστη στο xiaomi δεν μου δινει ip. Οταν κλεισω το DHCP απο το xiaomi δεν εχω ιντερνετ στο ασυρματο του!!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, alexx said:

Οταν βαλω τον υπολογιστη στο xiaomi δεν μου δινει ip. Οταν κλεισω το DHCP απο το xiaomi δεν εχω ιντερνετ στο ασυρματο του!!

αρα οπως μου τα λες η lan port παιζει σαν wan στην επιλογη wired repeater.

α.δοκιμασε να δεις τι Ip παιρνεις απο τον Dhcp οταν συνδεθεις στο wifi του xiaomi και τι gateway και μετα το ιδιο οταν συνδεθεις στο wifi του adsl modem router.

β.εσυ δινεις με καλωδιο και παιρνεις ασυρματα?δεν εχει επιλογη για access point?

Δημοσ.

Στο xiaomi παιρνω ip στο κινητο π.χ 192,168,1,11 και gateway του speedport 192.168.1.1 . Το ασυρματο του Speedport το εχω κλειστο. Για να καταλαβεις τι θελω, θελω να μοιραζω ασυρματα απο το xiaomi και ενσυρματα απο το speedport , και να μπορω να χρησιμοποιησω και τις LAN του xiaomi. Αυτο το 2ο δεν μπορω να καταφερω.

Δημοσ.
4 minutes ago, alexx said:

Στο xiaomi παιρνω ip στο κινητο π.χ 192,168,1,11 και gateway του speedport 192.168.1.1 . Το ασυρματο του Speedport το εχω κλειστο. Για να καταλαβεις τι θελω, θελω να μοιραζω ασυρματα απο το xiaomi και ενσυρματα απο το speedport , και να μπορω να χρησιμοποιησω και τις LAN του xiaomi. Αυτο το 2ο δεν μπορω να καταφερω.

τι Ip εχει το speedport και τι Ip το xiaomi?

Δημοσ.

ωραια αρα πρεπει να κανει nat αλλα παλι θα επρεπε να σου δινει Ip στις Lan. εκτος απο wired repeater εχει επιλογη για access point?ουτε manual δεν βρισκεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει 1)Dynamic  IP internet, 2) Static IP internet,  3) Wirelesses repeater, 4) Wired repeater.

Το γυρισα σε  broadband internet accsess  και αλλαξε η IP του σε 94.69.13.23 me gateway 80.106.125.100 Επισης στη ρυθμιση αυτη οι LAN του δεν εχουν καθολου ιντερνετ. Δεν αναβει καθλου το λαμπακι που εχει στις θυρες

Επεξ/σία από alexx
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σωστα εχεις διαλεξει τοτε wired repeater αλλα μου φαινεται παραξενο να κλεινεις τον Dhcp και να μην παιζει εκτος αν πραγματι κανει nat και εκει, που ειναι απαραδεκτο.

On 22/02/2019 at 15:22, alexx said:

Εχει 1)Dynamic  IP internet, 2) Static IP internet,  3) Wirelesses repeater, 4) Wired repeater.

Το γυρισα σε  broadband internet accsess  και αλλαξε η IP του σε 94.69.13.23 me gateway 80.106.125.100 Επισης στη ρυθμιση αυτη οι LAN του δεν εχουν καθολου ιντερνετ. Δεν αναβει καθλου το λαμπακι που εχει στις θυρες

το λαμπακι επισης στις θυρες θα πρεπε να αναβει εκτος αν τις κανει disable ή εκτος αν δεν λειτουργουν που βλεπω να ειναι το πιο πιθανο.καντο Hard reset και δοκιμασε παλι .βαλε ενα καλωδιο να δεις αν παιζει η lan.απο Default θα πρεπει να ειναι ανοιχτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...