Προς το περιεχόμενο

Mi router 3 σε speedport εγκατασταση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βαζω στην μπλε του χιαο και στην ΛΑΝ 1 του speedport οπως μου ειπες.

"2) Ανοιξε το app. Το κινητο σου θα πρεπει να συνδεθει αυτοματα στο wifi του xiaomi. Αν δε συνδεθει πανε στις ρυθμισεις wifi και συνδεσε το χειροκινητα."

Δεν μπηκε αυτοματα στο κινητο. Μπαινω manually..και μου λεει να βαλω τα στοιχεια του ISP.... Θα φερω τεχνικο σπιτι ευχαριστω

Για να σου ζηταει στοιχεια του ISP ειναι σε router mode και οχι access point.

Δημοσ.

Το βαζω στην μπλε του χιαο και στην ΛΑΝ 1 του speedport οπως μου ειπες.

"2) Ανοιξε το app. Το κινητο σου θα πρεπει να συνδεθει αυτοματα στο wifi του xiaomi. Αν δε συνδεθει πανε στις ρυθμισεις wifi και συνδεσε το χειροκινητα."

Δεν μπηκε αυτοματα στο κινητο. Μπαινω manually..και μου λεει να βαλω τα στοιχεια του ISP.... Θα φερω τεχνικο σπιτι ευχαριστω

βαλε τυχαια στοιχεια για να προχωρησει και μετα το κανεις Dummy access point χωρις την μπλε θυρα αν δεν μπορεις να το κανεις access point.θεωρητικα και σαν ρουτερ μπροεις να παιξεις αν το ρουτερ ειναι με pppoe passthrough αλλα θα μπλεξεις και εκει.θα πρεπει να βαλεις τα στοιχεια του παροχου στο ρουτερ και επισης το adsl/vdsl router να ειναι ενεργοποιημενο το passthrough

Είναι τόσο απλό που θα δώσεις τζάμπα λεφτά το app της xiaomi το βρίσκει;;

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14809-Xiaomi-Mi-WiFi-3-Xiaomi-Router-3-Smart-WiFi-Repeater-4-Antennas-1167Mbps-Dual-Ba/

Εδώ οδηγίες πιο αναλυτικά δεν γίνεται

ας το κανει εστω και διαμεσω Lan απο την Ip αν γινεται.

Δημοσ.

"Για να σου ζηταει στοιχεια του ISP ειναι σε router mode και οχι access point."
Μαζι σου. Ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες σου, το εκανα reset κτλ και ερχομαι παλι στο σημειο 0. Εχω κανει ηδη 5 σελιδες post βημα βημα ολα τα προβληματα που παρουσιαζονταν και με screenshots κτλ κτλ. Δεν γινεται plug n play αυτο το πραγμα ειναι προφανες πια.

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, εχω κανει ακριβως οτι μου ειπατε πολλες φορες και απο ο τι βλεπετε, δεν συμβαινουν τα αναμενομενα βηματα που μου περιγραφετε. Κατι δεν παει καλα εδω λοιπον και δε θα το ψαξω αλλο μονος μου δεν εχει νοημα, θα φερω το παιδι που μου σεταρει το δικτυο στο γραφειο και τελος. Thanks

Δημοσ.

η οδηγίες που σου έστειλα πιο πάνω από την ελληνική κοινότητα τις έκανες; είναι τόσο απλό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα καταφέρνεις. ξανά κάνε την προσπάθεια αλλά πρώτα κλείσε το wifi από το speedport μήπως μπερδεύει

Δημοσ.

"είναι τόσο απλό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα καταφέρνεις. "
Αμα θες ξαναδιαβασε ολα τα ποστ μου. Ακολουθησα τις οδηγιες ΟΛΩΝ παρολο που διαφωνειτε και μεταξυ σας για τα βηματα. Παντως χαζος δεν ειμαι... Εαν ηταν τοσο απλο με το που το βαζω πανω δε θα μου ζηταγε αλλα ντι αλλων απο οσα μου περιγραφει ο καθενας.

Δημοσ.

δεν ειναι οτι διαφωνουμε.υπαρχουν 4 διαφορετικοι τροποι για να το σεταρεις.και παιζει να στους εχουμε πει και τους τεσσερις.

ο ενας ειναι σαν access point διαμεσω της wan Θυρας.

ο αλλος ειναι σαν access point αλλα lan to lan.

ο αλλος ειναι σαν ρουτερ διαμεσω της θυρας wan.

ο αλλος ειναι σαν router διαμεσω της θυρας wan αλλα το ρουτερ σε bridge

Και υπαρχει και πεμπτος οπως ο 3 και ο 4 αλλα με Pppoepassthrough

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με αποσυνδεσεις και γενικα προβληματικη συνεργασια του speedport 2i με το tp link wa801nd και ετσι αποφασισα να παρω το xiaomi ωστε να λυσω τα προβληματα αλλα παρεμειναν !

Μπορειτε να μου δωσετε οδδηγιες να φτιαξω το speedport 2i ωστε το xiaomi να ειναι repeater χωρις αποσυνδεσεις και μπερδεματα με ip?

Δημοσ.

καλό θα είναι να μην  το κάνεις repeater μόνο προβλήματα θα έχεις , καλύτερα βάλε το σαν access point να παίρνει ιντερνετ από καλώδιο.

Δημοσ.

Aπλα οταν παω να κανω εγκατασταση λεει στο τελος couldnt apply settings !

Σαν repeater που το θελω υπαρχει ρυθμιση να κανω αλλαγες στο speedport μπας και το δεχθει ?

10 ώρες πριν, chios είπε

καλό θα είναι να μην  το κάνεις repeater μόνο προβλήματα θα έχεις , καλύτερα βάλε το σαν access point να παίρνει ιντερνετ από καλώδιο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 6/2/2018 at 11:23 PM, paulos132 said:

Καλησπερα ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με αποσυνδεσεις και γενικα προβληματικη συνεργασια του speedport 2i με το tp link wa801nd και ετσι αποφασισα να παρω το xiaomi ωστε να λυσω τα προβληματα αλλα παρεμειναν !

Μπορειτε να μου δωσετε οδδηγιες να φτιαξω το speedport 2i ωστε το xiaomi να ειναι repeater χωρις αποσυνδεσεις και μπερδεματα με ip?

στο speedport δεν πειραζεις τιποτα.οτι θα γινει θα γινει στο xiaomi.επισης αν το speedport ειναι 192.168.1.254 τοτε καλο θα ηταν ειτε το xiaomi να παρει απο τον Dhcp ειτε να το βαλεις εκτος ευρους dhcp του speedport για να μην γινει μπερδεμα με Ip.

On 6/2/2018 at 11:35 PM, chios said:

η αν δεν μπορει να ριξει καλωδιο να βαλει ενα ζευγαρι Powerlines και μετα να το κανει access point.

On 7/2/2018 at 10:28 AM, paulos132 said:

Aπλα οταν παω να κανω εγκατασταση λεει στο τελος couldnt apply settings !

Σαν repeater που το θελω υπαρχει ρυθμιση να κανω αλλαγες στο speedport μπας και το δεχθει ?

το speedport πρεπει να το δεχτει .αν εχεις προβληματα πρεπει να δεις αν τα προβληματα ειναι στο Link μεταξυ Repeater και speedport .αν ειναι εκει μπορεις να πειραξεις ρυθμισεις στο speedport.αν ομως εχεις προβληματα μονο με το xiaomi πρεπει να κανεις αλλαγες εκει.

επισης να εισαι σιγουρος οτι το wifi του speedport παιζει σωστα ωστε να παιζει σωστα και το Link με το xiaomi.αν και το καλυτερο ειναι να μην παιξεις Repeater αλλα access point ωστε να παρεις τα μεγιστα.με το application τα κανεις ή μεσα απο το Web interface.δεν ξερω επισης αν παιζει Firmware update για το xiaomi και καλο θα ηταν να δειξεις που σου πεταει το error και τι εχεις κανει πιο πριν.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/10/2017 στις 9:27 ΜΜ, me3ikan είπε

Λοιπον, επειδη απ' οτι εχω καταλαβει δεν εχεις πολλες γνωσεις στο θεμα, o ευκολοτερος τροπος ειναι να το ρυθμισεις μεσω της android εφαρμογης mi wifi σε access point mode.

1) Παρε μια καρφιτσα και πατα το reset απο το xiaomi για τουλαχιστον 10 δευτερολεπτα, φυσικα εφοσον ειναι στο ρευμα. (Το reset νομιζω ειναι διπλα στη usb.) Λογικα το ρουτερ θα εχει επιστρεψει στις αρχικες του ρυθμισεις αφου περιμενεις 1-2 λεπτα.

2) Ανοιξε το app. Το κινητο σου θα πρεπει να συνδεθει αυτοματα στο wifi του xiaomi. Αν δε συνδεθει πανε στις ρυθμισεις wifi και συνδεσε το χειροκινητα.

3) Θα σου ζητηθει να δημιουργησεις account στην xiaomi το οποιο και θα κανεις με ενα email και οριζοντας εναν κωδικο. (Δεν θυμαμαι αν θελει επιβεβαιωση το email).

4) Επειτα θα ξεκινησει το setup του xiaomi.

Θα σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις βημα βημα. Το μονο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι θα επιλεξεις το "Wired repeater" mode και οχι το "router" mode ή "wireless repeater". Θα σε ρωτησει και για τον κωδικο που θελεις να ορισεις στο ασυρματο και εισαι ετοιμος. IP θα παρει αυτοματα απο το speedport μεσω DHCP και δε χρειαζεται να ασχοληθεις.

Εφοσον το σεταρεις και ειναι ολα κομπλε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ απενεργοποιησε το wifi απο το speedport πατωνστας το κουμπι WLAN για 2 δευτερολεπτα. Θα δημιουργει απιστευτες παρεμβολες διπλα στο xiaomi.

τα ιδια θεματα με τα παιδια αλλα ειδα το ποστ σου και θα σου πω αυριο αν τα καταφερα....ωραια απαντιση..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. το εχω σεταρει σε Wired repeater  και παιζει μια χαρα με τις ασυρματες συσκευες μου. Το θεμα ειναι οτι οταν συνδεσω το σταθερο μου σε μια απο τις 2 LAN του xiaomi, δεν εχω ιντερνετ!. Το ασυρματο παιζει κανονικα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.
13 hours ago, alexx said:

Καλησπερα. το εχω σεταρει σε Wired repeater  και παιζει μια χαρα με τις ασυρματες συσκευες μου. Το θεμα ειναι οτι οταν συνδεσω το σταθερο μου σε μια απο τις 2 LAN του xiaomi, δεν εχω ιντερνετ!. Το ασυρματο παιζει κανονικα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

σε ipconfig τι σου δινει απο Ip?μην βαλεις static αλλα αστο να παρει απο Dhcp να δουμε τι θα παρει.επισης εχεις ανοιχτο dhcp και στο Modem router και στο xiomi? Δεν ξερω αν σου κανει και nat ταυτοχρονα ή οχι.κανονικα δεν θα πρεπει να κανει και θα πρεπει να παιζει σαν ενα dummy access point.αλλα επειδη παιζει και σαν Router το συγκεκριμενο δεν ξερω αν το βλεπει σαν lan ή σαν wan το Port που εχεις συνδεσει το Modem/router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...