Προς το περιεχόμενο

Mi router 3 σε speedport εγκατασταση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην δεύτερη εικόνα dhcp το κλείνεις, και lan ip βάζεις 192.168.1.254 πατάς save και κάνεις reboot, βγάζεις το καλώδιο από το pc και το βάζει πάνω στο μόντεμ στην lan 1. Έτοιμος.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lan ip λες στο ακριβως απο κατω κουτακι. Με το που παταω save μου γυριζει την ιπ στο 192.168.31.1

Ξεκολλησε κ κανει reboot... Για να δουμε νιωθω τοσο κοντα και τοσο μακρυα.. χαχα

Reboot router? waiting for wifi restart (135 seconds) και ανεβαινει. Πρεπει να κανω κατι?

Could not connect to router automatically αμεσως μετα... και κολλημενο εκει...

post-209586-0-62390000-1508437013_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου είπα παραπάνω και λογικά είσαι έτοιμος

Aυτο ακριβως εκανα

Δημοσ.

απλα το βγαζω απο την πριζα κ το βαζω στο speedport, δεν κανει reboot αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

Δεν ειναι διπλα. Anyways, το εβαλα πανω στο speedport, δεν εχω ιδεα εαν εχει αλλαξει ip, μπηκα στο δικτυο του χιαο. Κατεβαζω κατι να δω αν εχει γινει τπτ... Αυτο το πετυχα και χτες με το repeater και οι ταχυτητες μου ηταν χειροτερες απο πριν.

Δημοσ.

Με λαπτοπ... Δουλευει οι ταχυτητες δεν εχουν καμμια διαφορα ειμαι με 5G και καθομαι διπλα του. Δουλεψε και χτες σαν repeater. Πως μπορω να δω εαν αλλαξε η ip κτλ?

Δημοσ.

Λοιπόν από τα screenshot που ποσταρεις καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σύνδεση του speedport με το xiaomi. Δοκίμασε τις άλλες θύρες του speedport και αν έχεις δοκίμασε άλλο καλώδιο μήπως αυτό που έχεις είναι χαλασμένο.

Δημοσ.

Πως θα μπω στο μενου του??? Μπηκα και απο κινητο... Κατεβασα την εφαρμογη.... Mου γραφει already connected, παταω δεν γινεται τπτ... Πρεπει παλι να το βγαλω απο speedport και να το παω στο pc να δω εαν εχει αλλαξει η ip? δε γινεται να μπω μεσω wifi στα settings του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...