MySql Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μόλις μου ήρθε το dji phantom 3 SE και θα ήθελα να μάθω τι πρέπει να προσέξω επειδή είναι το πρώτο μου drone Π.χ. Φόρτιση μπαταρίας, πέταγμα σε κατοικημένη περιοχή κτλπ Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2017 από MySql
kostasbm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 η μπαταρια του απλα τη συνδεεις και φορτιζει δεν εχει τιποτα να προσεξεις απλα αν δεν το πετας μη τη φορτιζεις......αν δεν εχεις πεταξει παλι πηγαινε σε κανενα γηπεδο παρκο ανοιχτο χωρο γενικα αν δεν εχεις παλι πεταξει σε κατοικημενη περιοχη αν σε καταγγειλει καποιος θα εχεις θεμα αν σε παρει χαμπαρι...πολλοι ομως πετανε ποσο στοιχισε καιαπο το πηρες?? 1
MySql Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) η μπαταρια του απλα τη συνδεεις και φορτιζει δεν εχει τιποτα να προσεξεις απλα αν δεν το πετας μη τη φορτιζεις......αν δεν εχεις πεταξει παλι πηγαινε σε κανενα γηπεδο παρκο ανοιχτο χωρο γενικα αν δεν εχεις παλι πεταξει σε κατοικημενη περιοχη αν σε καταγγειλει καποιος θα εχεις θεμα αν σε παρει χαμπαρι...πολλοι ομως πετανε ποσο στοιχισε καιαπο το πηρες?? Το πήρα από gearbest 420 ευρώ Όταν δεν το πετάω έχω διαβάσει ότι η μπαταρία δεν πρέπει να είναι ούτε στο 100% ούτε στο 0% δλδ κάπου στο 30-60 δεν ισχύει; Το κατοικημένη περιοχή δεν το είπα με την έννοια της καταγγελίας άλλα με το εάν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πέσει λόγω παρεμβολών; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από MySql
merkon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καταρχήν διάβασε το σχετικό ΦΕΚ για τα drone και θα σου λυθούν οι απορίες που πρέπει να πετάς και που όχι... Όσον αφορά την μπαταρία, όταν δε πετάς την αφήνεις κάπου στο 30-60%. 1
MySql Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 όχι Τελωνιο περασε ? όχι επέλεξα priority
MySql Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη δεν ειχε χαρατσι στο τελωνιο ? όχι τπτ
kostasbm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 μη παιρνεις θαρρος γιατι αρκετοι πληρωσαν για να τα παρουν απο 120 εως 150
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα