Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV Εκπομπή για ψεκασμένους? 1
xtrim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τι λυπηρό να βλέπεις άτομα του σήμερα να αμφισβητούν την αδιάσειστη αποτελεσματικότητα των ιατρικών εξελίξεων ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της μαζικής ανοσίας σε κάθε κοινωνία λόγω της ύπαρξης του εμβολιασμού. Κρίμα γιατί όντως κάποια παιδιά, για την υγεία των οποίων οι γονείς τους είναι "υπεύθυνοι", μάλλον θα υποφέρουν και μάλλον θα αρχίσουν να διαιωνίζουν τις αδιάλλακτες, αναχρονιστικές και επικίνδυνες απόψεις του κάθε ανίδεου που νομίζει ότι το να πας κόντρα στη σύγχρονη ιατρική θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από την αυθαίρετη παραίτηση από μία υγιή κοινότητα. Ευτυχώς, τουλάχιστον, υπάρχουν ακόμα οι λογικοί άνθρωποι, οπότε ας επιλέγουμε να είμαστε αισιόδοξοι για την εξάλειψη μίας βλαβερής νοοτροπίας που μας γυρνάει προς τα πίσω. 2
suffocater Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Επί της ουσίας, θεωρώ όλους τους γονείς που αποφεύγουν τους εμβολιασμούς ανεύθυνους και εγκληματίες. Και δεν θα με ένοιαζε η υγεία των παιδιών τους, αν δεν έθεταν ταυτόχρονα σε κίνδυνο και την υγεία άλλων ανθρώπων με αυτές τις πράξεις τους... Eιναι λιγο οξυμωρο(εκτός αν με το "αλλων ανθρωπων" εννοεις μονο τους δικους σου),να λες οτι δε σε νοιαζει η υγεια των παιδιών τους,τα οποία δε φταίνε σε τιποτα και δεν γνωρίζουν,και ταυτοχρονα να σε ενοχλεί το οτι με την συμπεριφορά τους βαζουν σε κινδυνο αλλους ανθρωπους.
thodoris1985 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου, διάβασε αυτό και θα αναθεωρήσεις: Πηγή: http://www.kathimerini.gr/929721/article/ygeia/ygeia-epikairothta/antiemvoliastiko-kinhma-koita3a-ta-paidia-moy-kai-eniwsa-egklhmatias Ωραίο το άρθρο. Αλλά, έκαναν όλα τα εμβόλια σε 5 λεπτά; Τα παιδιά δεν τα λυπήθηκαν; Επίσης, για το τελευταίο που λέει είναι γεγονός ότι είμαστε πολύ πίσω στο θέμα υγείας στην Ελλάδα. Βέβαια υπάρχει τρόπος να φαίνεται ποια εμβόλια έχουν κάνει τα παιδιά, μέσω της ηελκτρονικής συνταγογράφησης...
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εξω η πραγματικη κοινωνικη υπηρεσια παιρνει τηλεφωνο και κανονιζει το ραντεβου - εμεις εδω γμι@μαστε με λιακοπουλους και ομοιοπ@παρικους 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Eιναι λιγο οξυμωρο(εκτός αν με το "αλλων ανθρωπων" εννοεις μονο τους δικους σου),να λες οτι δε σε νοιαζει η υγεια των παιδιών τους,τα οποία δε φταίνε σε τιποτα και δεν γνωρίζουν,και ταυτοχρονα να σε ενοχλεί το οτι με την συμπεριφορά τους βαζουν σε κινδυνο αλλους ανθρωπους. Όχι δεν εννοώ μόνο τους δικούς μου (αν και γι'αυτούς νοιάζομαι πρώτα και μετά για όλους τους άλλους) αλλά όσους μπορεί να επηρεαστούν από τις ενέργειες αυτές. Τα παιδιά αυτά έχουν τους γονείς τους για να φροντίζουν για την υγεία τους και δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αποτρέψω ηλίθιες δράσεις και πρακτικές. Ας το κάνουν οι αρμόδιοι φορείς κλπ μιας και εγώ δεν έχω καν το νομικό δικαίωμα για να επέμβω... 5
katsoul Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γιατί αν είσαι σε ένα δωμάτιο όπου μέχρι πριν από 2-3 ώρες έχει βρεθεί άτομο που πάσχει από ιλαρά το μωρό σου μάλλον θα την κολλήσει. Γιατί αν το παιδί σου έχει ιλαρά και το πας στον παιδίατρο να σου πει τί έχει τα μωρά ή παιδιά που θα μπουν στον χώρο αναμονής μέχρι 2 ώρες μετά εκείπου καθόσασταν ενδέχεται κολλήσουν ιλαρά. Γιατί ο μεγάλος σε ηλικία που θα έλθει να ευχηθέί για το παιδί μπορεί να έχει άτυπο κοκκύτη και να σας κολλήσει. Πραγματικά σενάρια καθημερινών ανθρώπων και συνθηκών. Μπορείς να ψάξεις να δεις τι σημαίνει ιλαρά και κοκκύτης σε βρέφη και πολύ μικρά παιδιά... 1
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εκπομπή για ψεκασμένους? Ενα γκουχ σε ενα κλειστο χωρο και θα διαπιστωσουν απο πρωτο χερι τι ειναι ιλαρα ....
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι;; Μη το φωναζεις και το μαθουν οι ιθαγενεις. Σσσσσς 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γιατί αν είσαι σε ένα δωμάτιο όπου μέχρι πριν από 2-3 ώρες έχει βρεθεί άτομο που πάσχει από ιλαρά το μωρό σου μάλλον θα την κολλήσει. Γιατί αν το παιδί σου έχει ιλαρά και το πας στον παιδίατρο να σου πει τί έχει τα μωρά ή παιδιά που θα μπουν στον χώρο αναμονής μέχρι 2 ώρες μετά εκείπου καθόσασταν ενδέχεται κολλήσουν ιλαρά. Γιατί ο μεγάλος σε ηλικία που θα έλθει να ευχηθέί για το παιδί μπορεί να έχει άτυπο κοκκύτη και να σας κολλήσει. Πραγματικά σενάρια καθημερινών ανθρώπων και συνθηκών. Μπορείς να ψάξεις να δεις τι σημαίνει ιλαρά και κοκκύτης σε βρέφη και πολύ μικρά παιδιά... Η Ιλαρά έχει τόσο γρήγορη μετάδοση που αν ένας ασθενής μπει σε ένα βαγόνι του μετρό για ελάχιστα λεπτά, έχει πάει σχεδόν σε όλους! Άσχετα βέβαια με το πόσοι τελικά θα νοσήσουν...
suffocater Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν εννοώ μόνο τους δικούς μου (αν και γι'αυτούς νοιάζομαι πρώτα και μετά για όλους τους άλλους) αλλά όσους μπορεί να επηρεαστούν από τις ενέργειες αυτές. Τα παιδιά αυτά έχουν τους γονείς τους για να φροντίζουν για την υγεία τους και δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αποτρέψω ηλίθιες δράσεις και πρακτικές. Ας το κάνουν οι αρμόδιοι φορείς κλπ μιας και εγώ δεν έχω καν το νομικό δικαίωμα για να επέμβω... Προφανως και δε μπορεις να το αρπαξεις απ το χέρι και να του καρφώσεις τη βελόνα. Ακόμα και ο κοινωνικος αποκλεισμος ομως ΕΙΝΑΙ μια ενεργεια για να αποτρέψει τετοιες ηλιθιες δρασεις και πρακτικές. Και επειδή θα αρχισουν σιγα σιγα να ντρεπονται να τις εκφράζουν,και επειδή τα παιδια αυτών θα βλέπουν πως τους αντιμετωπίζει η κοινωνία και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα προβληματιστουν γιατι να συμβαινει αυτό.
Zus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όλα ωραία τα λες, αυτό με το θηλασμό τι το ήθελες; Κάνει κακό ο θηλασμός και δεν το ξέρουμε; Από πότε; Στα 15 σου (υπερβολή ξέρω) ναι κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Και βλέπεις να ξεπηδάνε κινήματα για δημόσιο θηλασμό σαν μανιτάρια για επίδειξη. Όλα όσα ανέφερα τα τηρεί κατά γράμμα γυναίκα γνωστού μου και δεν είναι τυχαία τα όσα γράφω. Απλά το παιδί της είναι 3, αλλά είμαι πεπεισμένος από αυτά που λέει ότι όσο ζει θα το θηλάζει. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Προφανως και δε μπορεις να το αρπαξεις απ το χέρι και να του καρφώσεις τη βελόνα. Ακόμα και ο κοινωνικος αποκλεισμος ομως ΕΙΝΑΙ μια ενεργεια για να αποτρέψει τετοιες ηλιθιες δρασεις και πρακτικές. Και επειδή θα αρχισουν σιγα σιγα να ντρεπονται να τις εκφράζουν,και επειδή τα παιδια αυτών θα βλέπουν πως τους αντιμετωπίζει η κοινωνία και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα προβληματιστουν γιατι να συμβαινει αυτό. Δεν πετυχαίνει αυτό. Αν ήταν μάγκες οι γονείς αυτοί, ας υποστήριζαν ξεκάθαρα το φόβο τους για τα εμβόλια και τις αποφάσεις που έχουν πάρει. Δεν το κάνουν όμως! Αντίθετα τρέχουν σε γιατρούς (άλλοι εγκληματίες) που τους υπογράφουν πλαστές βεβαιώσεις εμβολιασμών για να γράψουν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς κλπ κλπ. Εκεί έχουμε πρόβλημα γιατί θέτουν σε κίνδυνο εκτός από τα παιδιά τους και τα παιδιά των άλλων (και όχι μόνο)... 5
Zus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του (το ίδιο και το ιατρικο site insomnia) όποτε σταματάω αυτή τη συζήτηση.Η ειρωνία και η αγένια στα σχόλια ειδικά αυτού του άρθρο φάνηκαν απο τα πρώτα σχόλια με γνωστούς εξυπνάκιδες και "ορθολογιστές". Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να κάνω συζήτηση με τέτοια άτομα.Καλή συνέχεια απο εμένα ! Δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση. Δεν είναι debate ο εμβολιασμός, είναι fact, όπως η γη είναι στρόγγυλη και δεν μας ψεκάζουν (αν και με αυτά που διαβάζω καθημερινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας το ρίχνουν στο νερό). Η Δημοκρατία δεν περιλαμβάνει την επιλογή σας να θέτετε σε κίνδυνό τη δημόσια υγεία και των παιδιών σας βασιζόμενοι σε θεωρίες συνομωσίας. Για εμένα όποιο παιδί δεν εμβολιάζεται δεν θα έπρεπε να έχει πρόσβαση στη δημόσια εκπαίδευση. Ας καθήσει σπίτι να νοσεί ελεύθερα, να μην κινδυνεύουν και άλλοι απο την κατάστασή του. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα