george1551 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ξεχνάτε κατι βασικο οσοι προσπαθειτε να πεισετε τους ηλιθιους χωρις επιστημονικο υποβαθρο ή εστω κριτικη σκεψη για το που μπορουν να εχουν γαμ** γνωμη. Η φυση ανέκαθεν προσπαθουσε να σκοτωσει κάθε ειδος πανω στον πλανητη. Παλαιότερα, εαν ησουν αδυναμος σε ετρωγε το λιοντάρι και δεν διαιωνιζόσουν. Εν έτη 2017 ο ηλίθιος δεν εμβολιάζει τα παιδια του, πεθαινουν, και δεν θα υπάρχει καποιος να μεταλαμπαδεύσει την βλακια του ηλιθιου γονεα του. Εχει προβλεψει για ολα η φυση guys, το μονο που θα ήθελα αν μπορουμε ειναι 1. Στερηση ασφαλιστηκων δικαιωμάτων σε παιδια και γονεις που δεν εμβολιαζουν (Οχι δε θα πληρωνω εγω την ΜΕΘ απο την ιλαρα ή τη μηνιγγίτιδα του μουλικου σου). 2. Απαγορευση συμμετοχής στην εκπαιδευση και σε οποιον αλλο δημόσιο χωρο βασικα. Υπαρχουν παιδια που δε μπορουν να εμβολιαστουν (λευχαιμια, αυτοάνοσα κτλ) και δε φταινε σε τιποτα να κολλήσουν απο το μουλικο του μαλακα. Ρε φίλε και εγώ δεν θέλω να πληρώνω τον καρκινοπαθή που κάπνιζε ή τον μ@λ@κα που τρέχει με 1000 και σκοτώνει κόσμο ή τον υπέρβαρο καρδιοπαθή που δεν τρέφετε σωστά και δεν θέλει να κουνήσει από την καρέκλα του και τον καναπέ του αλλά δεν με αφήνουν, αλλά εξήγησε μου πως πληρώνεις το παιδί που έχει ιλαρά και την περνάει με ασπιρίνη στο σπίτι του δεν το κατάλαβα , επίσης αφού εσύ είσαι εμβολιασμένος γιατί φοβάσαι την ασθένεια μπορείς να μου εξηγήσεις? αλήθεια πόσο σανό έχουν ταΐσει τον κόσμο ? Η φύση έκανε επιλογή δεν προσπαθούσε να σκοτώσει κόσμο και μόνο οι ισχυροί επιβίωναν τόσο απλά. Επίσης μου λες για αυτούς που δεν μπορούν να κανουν εμβόλια να πλακώσουν με 50 εμβόλια που πολλά από αυτά είναι πειραματικά το δικό μου παιδί μέχρι τα τρία του χωρίς μάλιστα να σου εγγυώνται ότι με το εμβόλιο δεν θα νοσήσεις ποτέ (αυτό είναι το παλαβό) και γιατί να μην κανουν σχολεία για ευπαθείς ομάδες να τους μαντρώσουμε κιόλας να μην μας ενοχλούν από το να κανουν το παιδί μου πειραματόζωο άκου εκεί 50 εμβόλια μέχρι τα τρία του και τολμάνε μερικοί να φωνάζουν υπέρ των εμβολίων έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού αλλά να υπάρχει και κάποιο μέτρο γιατί μερικοί έχουν χαζέψει τελείως, μάλιστα αυτό με την ιλαρά πρέπει να είναι 1000% φτιαχτό 4
nik16v Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι γονείς επιλέγουν για τα παιδιά τους να μην τα εμβολιάσουν. Ως ένα σημείο δεκτό. Λέω ως ένα γιατί η έξαρση της Ιλαράς για παράδειγμα δεν θα επηρεάσει εμένα, τη γυναίκα μου ή τα παιδιά μου, θα επηρεάσει ίσως τους γονείς μας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι. Επομένως επηρεάζουν τελικά τη δημόσια υγεία. Επίσης το κράτος θα έπρεπε να τους καταγράφει και αν τυχόν νοσήσουν τα παιδιά να επιβαρυνθούν το κόστος νοσηλείας. Βέβαια δε θα τους άρεσε και θα μιλούσαν για το κοινωνικό κράτος από το οποίο όλοι απαιτούμε, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση;
ΛεναΛενα Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μα τι διαβαζω εδω μεσα σημερα.....ο ενας λεει οτι υπαρχει συνωμοσια των φαρμακευτικων, ο αλλος λεει οτι δεν εκανε ποτε εμβολια και ειναι μια χαρα και ζει ακομη......ημαρτον... :-/ 1ον) νομιζετε εσεις που το παιρνετε αψηφηστα οτι στο συνολο τους αυτες οι ασθενειες ειναι αθωες?οτι ολα τα παιδια μπορουν να τις περασουν σαν μαχητες?εκτος του οτι ειναι μια μεγαλη ταλαιπωρια για τον οργανισμο τους (και γιατι ενας γονιος να θελει το παιδι του να ταλαιπωρειται με ξεπερναει), αφηνουν πολλες φορες και τα λεγομενα κουσουρια (αναπηριες, κωφωση, τυφλωση κλπ)αν ο γονιος κανει την εξυπναδα να μην δωσει φαρμακα.Συγχαρητηρια!κρατησες το παιδι σου απο τα κακα εμβολια και φαρμακευτικες αλλα το καθηλωσες σε αναπηρικο καροτσακι! 2ον) Ακομη και ΑΝ το ανεμβολιαστο παιδι την σκαπουλαρει στη ζωη του και δεν αρρωστησει, τοτε ος ενηλικας ΑΝ κολλησει απο καποιον αλλο και νοσησει (που θα νοσησει γιατι ο οργανισμος του δεν εχει χτισει αντισωματα για την ασθενεια αυτη)τοτε θα υποφερει 2-3 φορες περισσοτερο απο οτι αν ηταν παιδι, η θεραπεια θα ειναι πιο μακροχρονια και οι επιπλοκες πιο εντονες(για να μην πω για θανατο)....αυτο θελετε για τα παιδια σας κυριες και κυριοι? > (τωρα που το σκεφτομαι, αστο...θα επικρατησει η φυσικη επιλογη και ισως ο κοσμος να γινει πιο υποφερτος για να ζει κανεις....) 5
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι γονείς επιλέγουν για τα παιδιά τους να μην τα εμβολιάσουν. Ως ένα σημείο δεκτό. Λέω ως ένα γιατί η έξαρση της Ιλαράς για παράδειγμα δεν θα επηρεάσει εμένα, τη γυναίκα μου ή τα παιδιά μου, θα επηρεάσει ίσως τους γονείς μας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι. Επομένως επηρεάζουν τελικά τη δημόσια υγεία. Επίσης το κράτος θα έπρεπε να τους καταγράφει και αν τυχόν νοσήσουν τα παιδιά να επιβαρυνθούν το κόστος νοσηλείας. Βέβαια δε θα τους άρεσε και θα μιλούσαν για το κοινωνικό κράτος από το οποίο όλοι απαιτούμε, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση; κοινωνικα απαραδεκτο ΔΕΝ ειναι - σε κανενα σημειο .Οταν ημουν μικρος με το ιδιο σκεπτικο - ελα μωρε σιγα- ο κολοπαιδιατρος δεν ηθελε να κανει εμβολιο . Μεσα σε 1 μηνα αρχες δημοτικου ολα τα παιδακια κατω με ανεμοβλογια και ιλαρα . Εγκληματικο αυτο που εγινε ... Δυστυχως η μλκια των "αρμοδιων" φαινεται μετα τα περιστατικα με θανατους .... 2
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 τελικά τα αυτοάνοσα,αυτισμό,αρρώστιες,αλλεργίες,δεν μας σηκώνεται,δεν μας θέλει η κούλα κόρη του περιπτερά. τα έχουμε γιατί μας ψεκάζουν? γιατί μας εμβολιάζουν? γιατί τρώμε κρέας?γιατί οι αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ στο φεγγάρι? πείτε μας να ξέρουμε και εμέις οι άσχετο 1
klainmein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι, από τα εμβόλια έχει γεμίσει ο κόσμος αυτοάνοσα, όχι από τα χημικά που περιέχει το κρέας και τα φυτοφάρμακα. Να αφαιρεθεί άμεσα η επιμέλεια σε όσους γονείς αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους γιατί αποτελούν εν δυνάμει δημόσιο κίνδυνο. Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, είναι οι ίδιοι που θηλάζουν τα παιδιά τους μέχρι τα 15 τους, είναι οι ίδιοι που κάνουν τα παιδιά τους χορτοφάγα και δίνουν στα σκυλιά τους ωμό κρέας. Μιλάμε για άτομα που έχουν υποστεί τρελό mindfuck γιατί λατρεύουν κάθε λογής θεωρίες συνομωσίας. Όλα ωραία τα λες, αυτό με το θηλασμό τι το ήθελες; Κάνει κακό ο θηλασμός και δεν το ξέρουμε; Από πότε;
m32s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ακριβώς η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι χάρη στα εμβόλια και στην επιστήμη σήμερα ο κόσμος απολαμβάνει προσδόκιμο πολλές περισσότερες δεκαετίες ζωής και η διαφορά ανάμεσα στην επιστήμη και στον κομπογιαννιτισμό είναι πως όσο και να έχουν αμφότεροι οικονομικά οφέλη (και καλά κάνουν από τη στιγμή που παράγουν ένα προϊόν), οι μεν επιστήμονες-φαρμακοβιομηχανίες τεκμηριώνουν την επιστημοσύνη και προστατεύουν ενώ οι κομπογιαννίτες δεν τεκμηριώνουν και είναι επιζήμιοι για τη δημόσια και ατομική υγεία και η αμφισβήτηση είναι ίδιον και της επιστήμης (όχι μόνο της συνωμοσιολογίας), η διαφορά είναι πως οι συνωμοσιολόγοι αμφισβητούν το τεκμαρτό, δίνουν αυθαίρετη εγκυρότητα στο ατεκμηρίωτο, και για όλο αυτό συνεργάζονται με το παραεμπόριο του κομπογιαννιτισμού 6
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπαρχει εμβολιο για την ανθρωπινη μ@λακια ρε γμτο 5
adiasistoss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό το άρθρο στο insomnia.Eγώ νόμιζα ότι ήταν τεχνολογικό σαιτ...όχι ιατρικό,επιστημονικο.Επιπλέον αφού θέλετε να βάζετε τέτοια άρθρα γιατί δεν βάζετε με ερευνητές και γιατρούς που έχουν δολοφονηθεί σε όλο τον κόσμο απο αποκαλύψεις που έκαναν για τα εμβόλια.Όσο για το που υπάρχουν συμφέροντα ας ήμαστε τουλάχιστον ρεαλιστές.Ο συνωμοσιολόγος και ο ανεξάρτητος ερευνητής ή γιατρός έχει συμφέροντα που μπορεί να καταστραφεί η καριέρα του μόνο και μόνο αν μαθευτεί ότι έχει επιφυλάξεις για τα εμβόλια ή μήπως εταιρίες σαν την bayer,phizer novartis και χιλιάδες άλλες έχουν συμφέροντα.Εμβόλια,φάρμακα για τον αυτισμό,φαρμακά για τον καρκίνο κ.α Ποιός χρηματοδωτεί της έρευνες που λένε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή;Πως έχουν εκτοξευτεί τα ποσοστά αυτισμού,καρκίνου,αυτοάνοσων; Ναι είναι πολυπαραγοντικά αλλά μηπως βάζουν και την χερούκλα τους οι "σωτήρες" της ανθρωπότητας.Όσο για της ασθένιες του παρελθόντος οι περισσότερες έχουν μειωθεί γιατί στο παρελθόν πρώτη αιτιά θανάτου ήταν οι μολυσματικές...με την αποστήρωση,τα αντιβιωτικά και την καθαριότητα και φυσικά με την πρόοδο της τεχνολογίας και της νοσηλευτικής αντιμετοπίστηκαν.Τα εμβόλια βοήθησαν σε κάποια στιγμή της ιστορίας αλλά όχι στο βαθμό που πιστεύεται.Ήταν και οι παραπάνω παράγοντες σημαντικοι και καθοριστικοί.Επίσης για αυτούς που λένε να πάρουν την επιμέλεια απο αυτούς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά αν το παιδί πάθει αυτισμό,λευχεμία,καρκίνο,αυτοάνοσο τα τελευταία τρία μετά απο χρόνια μετά τους εμβολιασμούς τι θα κάνουν σε αυτούς τους γονείς...ξέρω τίποτα γιατί για εσάς τα εμβόλια είναι πανάκεια.Η πλύση εγκεφάλου έρχεται μετά από χρόνια εμπέδωσεις των μαθημάτων που θέλουν να σας τα κάνουν τρόπο σκέψης.Όσο για το αλουμίνιο είναι φουλ νευροτοξικό το ίδιο και ο υδράργυρος και ούτε αυτό δεν μπορείται να καταλάβετε δυστυχώς.Τα βαρέα μέταλα καταστρέφουν το ανοσοποιητικό αν είναι δυνατόν. 6
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αυτή την παπαριά που λένε μερικοί οτι εμείς μικροί δεν εμβολιαζόμασταν και δεν πάθαμε τίποτα δεν την καταλαβαίνω. Έτυχε και δεν έπαθες τίποτα. Και ακόμα και αν δεν έπαθες εσύ κάτι, σίγουρα υπάρχει κάποιος που έπαθε και αν είχε κάνει το εμβόλιο θα είχε σωθεί. Και για πες μας, σε τί δεδομένα στηρίζεται η φωτογραφία; Γιατί αν είναι έτσι και εγώ μπορώ να σου βρώ μία με γάιδαρο που πετάει. 12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εξαιρετικό topic για ignores. 10
m32s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όσο για της ασθένιες του παρελθόντος οι περισσότερες έχουν μειωθεί γιατί στο παρελθόν πρώτη αιτιά θανάτου ήταν οι μολυσματικές...με την αποστήρωση,τα αντιβιωτικά και την καθαριότητα και φυσικά με την πρόοδο της τεχνολογίας και της νοσηλευτικής αντιμετοπίστηκαν. Κοίταξε για να σου χαλάσω τον ισχυρισμό, ο σύγχρονος τρόπος ζωής (καθιστική ζωή, καρκινογόνοι παράγοντες, άγχος, ατυχήματα κλπ) θα δικαιολογούσαν τη μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης επειδή προέκυψαν νέες ασθένειες στον τελευταίο μόλις αιώνα, αλλά να μην σου αμφισβητήσω τους ακριβοδίκαιους ισχυρισμούς μπορεί να καταρρεύσει η κοσμοθεωρία της συνωμοσιολογίας... LOL
Lied Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ρε φίλε και εγώ δεν θέλω να πληρώνω τον καρκινοπαθή που κάπνιζε ή τον μ@λ@κα που τρέχει με 1000 και σκοτώνει κόσμο ή τον υπέρβαρο καρδιοπαθή που δεν τρέφετε σωστά και δεν θέλει να κουνήσει από την καρέκλα του και τον καναπέ του αλλά δεν με αφήνουν, αλλά εξήγησε μου πως πληρώνεις το παιδί που έχει ιλαρά και την περνάει με ασπιρίνη στο σπίτι του δεν το κατάλαβα , επίσης αφού εσύ είσαι εμβολιασμένος γιατί φοβάσαι την ασθένεια μπορείς να μου εξηγήσεις? αλήθεια πόσο σανό έχουν ταΐσει τον κόσμο ? Η φύση έκανε επιλογή δεν προσπαθούσε να σκοτώσει κόσμο και μόνο οι ισχυροί επιβίωναν τόσο απλά. Επίσης μου λες για αυτούς που δεν μπορούν να κανουν εμβόλια να πλακώσουν με 50 εμβόλια που πολλά από αυτά είναι πειραματικά το δικό μου παιδί μέχρι τα τρία του χωρίς μάλιστα να σου εγγυώνται ότι με το εμβόλιο δεν θα νοσήσεις ποτέ (αυτό είναι το παλαβό) και γιατί να μην κανουν σχολεία για ευπαθείς ομάδες να τους μαντρώσουμε κιόλας να μην μας ενοχλούν από το να κανουν το παιδί μου πειραματόζωο άκου εκεί 50 εμβόλια μέχρι τα τρία του και τολμάνε μερικοί να φωνάζουν υπέρ των εμβολίων έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού αλλά να υπάρχει και κάποιο μέτρο γιατί μερικοί έχουν χαζέψει τελείως, μάλιστα αυτό με την ιλαρά πρέπει να είναι 1000% φτιαχτό Γιατι η ιατρικη και τα εμβολια εχουν 200 χρονια έρευνας απο πισω, εσυ ποσα εχεις ριξει στην ερευνα των εμβολίων και λες με περισση ευκολια οτι ειναι πειραματόζωο το παιδι σου που τα κανεις? Το αντίθετο θα ελεγα, εσυ κανεις πειραματόζωο το παιδι σου για να δεις κατα ποσο υπαρχει ακομα η μηνιγγίτιδα πχ ή οχι. Τι να σου πω. Θα σου προτεινα να δεις "παιδι" που στα 40 του εχει νοητικο επιπεδο 10χρονου γιατι η πολιομυελίτιδα του χτυπησε τον εγγέφαλο και πρεπει να του σκουπίζεις τα σάλια κάθε λιγο. Ελπιζω να μην βρεθει κανεις σε αυτη τη θέση. Και ναι τα εμβόλια σου παρέχουν προστασια για 10-20 χρόνια, αλλα υπάρχει μεγάλη διαφορά στο ποσο μπορει να ανταπεξέλθει ενας οργανισμος στα 3 του και στα 20 του σε καποια ασθένεια. "μάλιστα αυτό με την ιλαρά πρέπει να είναι 1000% φτιαχτό" Βεβαια... εχεις στοιχεια πανω στο θεμα, ή στο ειπε ο Μπαμπης ο μερεμετας απο τη δουλεια? Θα ήθελα να δω τις δημοσιεύσεις σου απο τα πειραματα που εχεις κανει ή εστω τα στοιχεια που εχεις.Ξερεις, με πηγες, πειραματα, ή οποιαδηποτε αλλη επιστημονικη βαση.. Τελός, εγω μπορει να ειμαι εμβολιασμένος ναι, και στα @@ μου πραγματικα τι θα συμβει στο παιδι του οποιουδήποτε. Αλλα εαν εχεις εσυ @@, πηγαινε στο παιδων, στον πατερα ενος παιδιου απο μεταμοσχευση, σε χημιοθεραπεία ή ανοσοκατασολη και πες του στη μουρη οτι δεν εμβολιάζεις γιατι "ετσι λεγετε" και το παιδακι σου θα στειλει το δικο του στον αλλο κοσμο κατευθειαν οταν του μεταδώσει πολιομυελίτιδα, ηπατίτιδα, διφθερίτιδα,πνευμονιόκοκκο, ιλλαρά, ερυθρα, ή οτι αλλο δεν μπηκες στον κοπο να κανεις τα εμβόλια, και γιατι? Γιατι καποιος ηλιθιος το ειπε στα social media. πηγη: https://www.unicef.org/eca/Tracking-anti-vaccination-sentiment-in-Eastern-European-social-media-networks.pdf 5
adiasistoss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αυτή την παπαριά που λένε μερικοί οτι εμείς μικροί δεν εμβολιαζόμασταν και δεν πάθαμε τίποτα δεν την καταλαβαίνω. Έτυχε και δεν έπαθες τίποτα. Και ακόμα και αν δεν έπαθες εσύ κάτι, σίγουρα υπάρχει κάποιος που έπαθε και αν είχε κάνει το εμβόλιο θα είχε σωθεί. Και για πες μας, σε τί δεδομένα στηρίζεται η φωτογραφία; Γιατί αν είναι έτσι και εγώ μπορώ να σου βρώ μία με γάιδαρο που πετάει. Πως μιλάς έτσι πάς καλά ;Μην μας πλακώσεις...ευτυχώς που δεν με έχεις μπροστά σου.. για ηρέμησε λίγο...είμαι 20 χρονών έχω κάνει αρκετά εμβόλια όσα μου έκαναν οι γονείς μου γιατί σε μικρή ηλικία άλλοι έχουν το πρώτο λόγο.Το ότι δεν έχω πάθει κάτι ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάθω κάτι στο μέλλον..όπως όταν καπνίζεις ή κάνεις καταχρήσεις κτλ δεν σημαίνει επειδή δεν έχεις κάτι δεν θα πάθεις στο μέλλον.Συγνώμη που σου χαλάω τα επιστημονικά σου δόγματα.Επίσης μάλλον δεν ξέρεις να γκουγκάρεις... γράψε autism rates και κάτσε διάβασε ανάγωγη/γε! 2
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πιο πολυ ανησυχω που ολοι οσοι χαφτουν αυτες τις μλκιες για social justice ηλιθιους εχουν και δικαιωμα ψηφου .... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα