Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα πω κάτι άλλο και θα το πω με δικά μου λόγια τα οποία σπάνια χρησιμοποιώ. :)

"Ρε πούστη μου ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε τούτο το .αμημένο κουβέρνο κάποιος που έχει υποταχθεί

σε αυτό όπως οι υπόλοιποι πρέπει να είναι κόκκινο πανί όταν απλά εκφράζει κάποιες διαφορετικές

απόψεις η σκέψεις του."

Οσοι εγραψαν στο τοπικ σου απάντησαν και γιατι δε σε παιρνουν στα σοβαρά,ο καθένας ξεχωριστά,και εσύ ακόμα αναρωτιέσαι.

Και αυτές ειναι μονο μερικές απαντήσεις που απευθυνονται ακριβώς στο ερώτημα σου.

η άποψη όταν είναι αυθαίρετη και ειδικά όταν ύπουλα κάποιος προσπαθεί να "χτυπήσει" στη συναισθηματική νοημοσύνη με καημένες μανούλες που κατηγορούν το εμβόλιο επειδή το παιδί τους είναι αυτιστικό, δεν μπορούν να είναι σεβαστές.

Σεβαστή είναι μια άποψη που στηρίζεται σε επιστημονικές έρευνες. Οτιδήποτε άλλο είναι κομπογιανι-τισμός (μπορεί να είναι και αυτό παρενέργεια του εμβολίου, όπως ο αυ-τισμός). Παραθέστε σοβαρά στοιχεία και όχι ιστοριούλες και μπορούμε να το συζητάμε μέρες. Κι εγώ πιστεύω ότι ζουν εξωγήινοι ανάμεσά μας, είδα κι έναν στον Υμηττό, αλλά δεν έχω αποδείξεις.

Δεν είναι όμως επιχείρημα το ότι επειδή κάποιος άνθρωπος, ο οποίος ούτε ειδικός είναι ούτε γνωρίζει, θεωρεί ότι το Α παράγεται από το Β, δικαιούται να θέσει σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους. 

ως οργανωμένη κοινωνία πρέπει να προστατευτείς - τον αποκλείεις από όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορείς για να μην μεταδοθεί ό,τι κουβαλάει (μαζί και η άγνοιά του).

Αλλά και οι ορθολογιστές από τη μεριά τους, μη φαντάζεσαι ότι προσπαθούν να συζητήσουν με το κενό στο κρανίο σου. Το κράξιμο που τρως, το τρως για να το δει κανένας μπερδεμένος και να ξυπνήσει.

Πλήρης κοινωνικός αποκλεισμός και απομόνωση τους αξίζει.  

Νταηλίκι και ταυτόχρονα και τσαρλατανισμός είναι να υποστηρίζεις θεόμουρλες θεωρίες που αντιβαίνουν τη λογική και βάζουν σε κίνδυνο τους γύρω σου. Άρα, το δικό σου αυτί πρέπει να τραβήξουν μπας και βάλεις μυαλό και σταματήσεις να διαδίδεις αντιεπιστημονικές μπούρδες. 

Τυγχάνει να είμαι επαγγελματίας υγείας κ πιο συγκεκριμένα γιατρός.

Δεν είμαι πολέμιος αλλά ούτε και φίλος κανενός κινήματος.Είμαι ομως υποστηρικτής της ορθής και τεκμηριωμένης επιστήμης.

Με απλά λόγια δεν δέχομαι αρλούμπες ως επιχείρημα.

Ο νεος αναγνώστης που θα μπει και θα διαβάσει το θέμα(ή το επόμενο αντιστοιχο θέμα),δε θα ερθει αντιμετωπος με τις ανυποστατες,αντιεπιστημονικες "αποψεις" =>profit.

Για να έχεις άποψη για καποιο θέμα που ΔΕΝ ειναι υποκειμενικο,πρέπει να υπάρχει και γνώση.

Δεν συζητάμε για το πιο ομορφο χρώμα του φασματος.

Δεν εχουν ολοι δικιο.

Και αυτοι που έχουν αδικο στο συγκεκριμενο θέμα,γινονται επικινδυνοι και για τους υπολοιπους.

• Like 3
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...