Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πρωτοι που κινδυνευουν απο τα ζωα τα ανεμβολιαστα ειναι οι γιατροι , εργαζομενοι σε χωρους υγειας με παιδια κτλ .

Τους κοβεις για τοσο μαλ@κες να ειναι οι ιδιοι χωρις εμβολιο ; :P

Αλήθεια είναι αυτό. Στο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, τρεις γιατροί είναι στην εντατική από Ιλαρά γιατί είχαν κάνει το μόνο εμβόλιο (πριν το '73) χωρίς επαναληπτικό.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως έχετε κάνει  κάποιο λάθος;;;

Εγώ άκουσα στο s/m για 6 και ο ένας να βρίσκετε σε μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας της ιλαράς.

Επίσης άκουσα από φίλη που και αυτή το άκουσε στο s/m και για δύο γυναίκες που πήγαν στο παίδων τα

παιδιά τους  με γρίπη,κόλησαν αυτές από άλλα  παιδιά που ήταν εκεί με ιλαρά και νοσηλεύονται ,όχι στο

παίδων αλλά  σε άλλο νοσοκομείο βέβαια.

Τα παιδιά τους είχαν κάνει τα εμβόλια ιλαράς  και δεν νόσησαν.

Δημοσ.

Αγαπητέ, τολμάτε να με κατηγορείτε για μυθοπλασία, εσείς που έχετε γράψει τα γνωστά κλισέ-τέρατα των αντιεμβολιαστών; Δεν πάω στο σούπερ μάρκετ.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι βέβαια.

Απλά παραθέτω και εγώ πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου χωρίς βέβαια να μπορώ να τα επιβεβαιώσω.

.

Εσείς νομίζω γράφετε κάτι που εγώ ποτέ και πουθενά δεν ανέφερα.

Έγραψα προσωπικές απόψεις ήμουν κόσμιος όπως έχω συνηθίσει να είμαι πάντα στη ζωή μου πουθενά δεν 

έγραψα κάτι κατά των εμβολίων απεναντίας ανέφερα ότι έχω εμβολιάσει και τα δύο μου παιδιά με όλο τα εμβόλια

και νομίζω ότι πουθενά δεν πρόσβαλα κανέναν.

Απεναντίας κάποιοι και εγώ δεν μπόρεσα καταλάβω γιατί καταφέρθηκαν εναντίον μου με προσβλητικούς 

χαρακτηρισμούς.κάτι που κάνετε και εσείς αυτή τη στιγμή.

Στη ζωή μου έχω μάθει να ακούω και να σέβομαι τις απόψεις όλων ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή δεν συμφωνώ.

Δημοσ.

Κακώς, η άποψη όταν είναι αυθαίρετη και ειδικά όταν ύπουλα κάποιος προσπαθεί να "χτυπήσει" στη συναισθηματική νοημοσύνη με καημένες μανούλες που κατηγορούν το εμβόλιο επειδή το παιδί τους είναι αυτιστικό, δεν μπορούν να είναι σεβαστές.

Σεβαστή είναι μια άποψη που στηρίζεται σε επιστημονικές έρευνες. Οτιδήποτε άλλο είναι κομπογιανι-τισμός (μπορεί να είναι και αυτό παρενέργεια του εμβολίου, όπως ο αυ-τισμός). Παραθέστε σοβαρά στοιχεία και όχι ιστοριούλες και μπορούμε να το συζητάμε μέρες. Κι εγώ πιστεύω ότι ζουν εξωγήινοι ανάμεσά μας, είδα κι έναν στον Υμηττό, αλλά δεν έχω αποδείξεις.

• Like 12
Δημοσ.

Οι πρωτοι που κινδυνευουν απο τα ζωα τα ανεμβολιαστα ειναι οι γιατροι , εργαζομενοι σε χωρους υγειας με παιδια κτλ .

Τους κοβεις για τοσο μαλ@κες να ειναι οι ιδιοι χωρις εμβολιο ; :P

Ε λογικά θα τα έχουν κάνει μικροί και μετά θα άλλαξαν :)

Κακώς, η άποψη όταν είναι αυθαίρετη και ειδικά όταν ύπουλα κάποιος προσπαθεί να "χτυπήσει" στη συναισθηματική νοημοσύνη με καημένες μανούλες που κατηγορούν το εμβόλιο επειδή το παιδί τους είναι αυτιστικό, δεν μπορούν να είναι σεβαστές.

Σεβαστή είναι μια άποψη που στηρίζεται σε επιστημονικές έρευνες. Οτιδήποτε άλλο είναι κομπογιανι-τισμός (μπορεί να είναι και αυτό παρενέργεια του εμβολίου, όπως ο αυ-τισμός). Παραθέστε σοβαρά στοιχεία και όχι ιστοριούλες και μπορούμε να το συζητάμε μέρες. Κι εγώ πιστεύω ότι ζουν εξωγήινοι ανάμεσά μας, είδα κι έναν στον Υμηττό, αλλά δεν έχω αποδείξεις.

Μου έχουν στείλει μια σελίδα που έχει έρευνες για τα εμβόλια και τα κατηγορεί για διάφορα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω τις γνώσεις για να καταλάβω πότε μια έρευνα είναι αξιόπιστη και πότε όχι...

Δημοσ.

2 σφηνάκια βενζίνη τη μέρα κάνουν καλό στο στομάχι και στην όραση.Μόνο απο την κατοστάρα όμως,την καλή,οχι των πληβείων την απλή.
Αποψη μου,ε?
Σεβαστείτε την.

Στη ζωή μου έχω μάθει να ακούω και να σέβομαι τις απόψεις όλων ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή δεν συμφωνώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρία τινά μόνο, τώρα που καταλάγιασε κάπως η κουβέντα

1ον: Δεν υπάρχουν αυτοί που είναι υπέρ των εμβολίων και αυτοί που είναι κατά:

υπάρχει η Επιστήμη και οι αποδέλοιποι (κατά τον ίδιο τρόπο που δεν λέμε ότι κάποιοι είναι υπέρ ή κατά της σφαιρικότητας της Γης), άλλο η Επιστήμη και άλλο αυτός, ή αυτοί, που είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων, υπέρ ή κατά της σφαρικότητας της Γης, υπέρ ή κατά  του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ του Ολυμπιακού, του νόμου της Βαρύτητας  :) 

2ον: Εάν με κάποιο μαγικό τρόπο εξαφανίζαμε όλα τα εμβόλια που υπάρχουν, χωρίς να κάνουμε το ίδιο για τα υπόλοιπα φάρμακα, τότε και τα υπόλοιπα φάρμακα θα ήταν άχρηστα: δεν θα έμενε και πολύς πληθυσμός στον πλανήτη για να του χρησιμεύσουν  :) 

3ον: Βέβαια, ως Κράτος του Δυτικού Πολιτισμού (όσο μπορεί), η Ελλάδα δεν επιτρέπει την εγγραφή στα σχολεία, σε παιδιά που δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια. 

Υ γ: απ' ό,τι καταλάβατε, δεν ασχολήθηκα με το κυρίως θέμα της ανάρτησης για το χάπι που σε κάνει όμορφο, έξυπνο, δυνατό και πλούσιο (τι; δεν ήταν αυτό το θέμα; δεν πειράζει, το ίδιο είναι)  :) 

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!!

Επεξ/σία από macodin
Δημοσ.

Καλά όλα αυτά τα εμπεδώσαμε μας τα είπαν και άλλοι πριν από σένα  με περισσότερες και με πιο εκτενείς λεπτομέρειες.

Μπορείτε μήπως όμως να μας δώσετε περισσότερα στοιχεία για τους τρεις γιατρούς που νοσηλεύονται στην Εντατική

Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης χτυπημένοι από το μικρόβιο της ιλαράς γιατί οι δικές μου μάλλον ήταν πληροφορίες

των s/m που ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του.Δηλαδή μούσι με λίγα λόγια.

Πιστεύω να είναι αλήθεια γιατί αλλιώς μπορεί να βγουν κάποιοι και να πουν ότι λέτε ψέματα και εγώ δεν ξέρω για

ποιο λόγο.

Θα στεναχωρηθώ πολύ να είναι μούσι και οι δικές σας πληροφορίες.

Δημοσ.

Οι γιατροί είναι εκεί, μπορείς να τους επισκεφτείς. Οι αποδείξεις για τα εμβόλια από την άλλη, δεν είναι. Μούσι έχω περί τα 20 χρόνια τώρα, δεν ξέρω τι σημασία έχει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Στην εντατική ή απλά στα ιατρεία τους;;;;  Έχει διαφορά.

Γιατί αν τρεις γιατροί είναι στην εντατική με ιλαρά και κανένα μέσο δεν έχει πει τίποτε τότε είναι

μεγάλο ατόπημα και κάτι μεγάλο κρύβεται πίσω από αυτό.

Πάντως για να πάω κομμάτι δύσκολο γιατί μένω Αθήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην εντατική ή απλά στα ιατρεία τους;;;; Έχει διαφορά.

Γιατί αν τρεις γιατροί είναι στην εντατική με ιλαρά και κανένα μέσο δεν έχει πει τίποτε τότε είναι

μεγάλο ατόπημα και κάτι μεγάλο κρύβεται πίσω από αυτό.

Πάντως για να πάω κομμάτι δύσκολο γιατί μένω Αθήνα.

ναι κρύβεται το οτι υπάρχει ηλίθιος κόσμος που δεν εμβολιάζεται κ θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντος στο οτι υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τρώει καθημερινά κουτόχορτο και πιστεύει μόνο ότι του λένε στήν τηλεόραση οι διαπλεκόμενοι δημοσιοκάφροι και τα αφεντικά τους που αποσιωπούν κσι κατευθήνουν τις ειδήσεις κσι την κοινή γνώμη επί πολλά χρόνια,αυτό είναι δυστυχώς το μόνο σίγουρο.

Δημοσ.

Εγώ θα πω κάτι άλλο και θα το πω με δικά μου λόγια τα οποία σπάνια χρησιμοποιώ. :)

"Ρε πούστη μου ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε τούτο το .αμημένο κουβέρνο κάποιος που έχει υποταχθεί

σε αυτό όπως οι υπόλοιποι πρέπει να είναι κόκκινο πανί όταν απλά εκφράζει κάποιες διαφορετικές

απόψεις η σκέψεις του."

Και στην Κούβα να πας να κρίνεις τον κουμουνισμό δεν νομίζω να φας τόσο άκυρο.

Δεν μπορεί ρε φίλε μου να είμαστε τόσο κολλημένοι Δεν γίνεται πρέπει να μας ψεκάζουν.

Ή εκτός και συμβαίνει κάτι άλλο;;;;;;;;;;;

post-447138-0-45847700-1508813176_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...