Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας βάλουν σε σκέψεις η επάρκεια των παιδιάτρων των παιδιών σας και όχι τα εμβόλια.

• Like 4
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ου το ινσομια πληρωνεται απο τους φαρμακοτριφτες και τους αεροψεκαστε.
Κανε πιο περα ρε κυριος θα πεσω κατω απο την Γη.

• Like 2
Δημοσ.

Hλιθιοι, ατομα χωρις μορφωση ή κριτικη σκεψη παντα θα υπαρχουν.

Η αντιεμβολιαστικη ηλιθιοτητα τερματιζεται πολυ απλα:
Μη ασφαλιση των ανεμβολιαστων παιδιων.

Ισως μια ακραια κινηση επιπλεον θα ηταν σχολεια για ανεμβολιαστα παιδια, αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να φτασουμε μεχρι εκει.
Προφανως το παραπανω μπορει να εφαρμοστει μονο αν συνδυαστει με αυστηροτατες ποινες στους γιατρους που δινουν ψευδη πιστοποιητικα εμβολιασμου.

Αυτα τα συνωμοσιολογικα κινηματα γιγαντωνονται γιατι απο την μια υπαρχει το ιντερνετ και απο την αλλη γιατι οι πολιτικοι κανουν τα στραβα ματια, αφου ολοι αυτοι οι ηλιθιοι αποτελουν την καλυτερη δεξαμενη ψηφοφορων.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω  επιχειρήματα από την πλευρά σου που αποστομώνουν πραγματικά δεν εχω λόγια να σου απαντήσω με αποστόμωσες,  που έχει δημοσιευθεί η μελέτη σου πάνω στα εμβόλια να την διαβάσουμε ώστε να μας δώσεις τα φώτα σου ?  Φίλε μου δεν εχω κάτι μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι τα εμβόλια δεν σου παρέχουν 100% ανοσία και η θεωρία λέει ότι αποδυναμώνουν ιούς και σου τους βάζουν στον οργανισμό σου ώστε να αποκτήσεις ανοσία τώρα εάν τους έχουν αποδυναμώσει με μόλυβδο ή κάτι άλλο τοξικό δεν το ξέρεις αλλά να ξέρεις ότι κάποια μέταλλα στον οργανισμό σου συσσωρεύονται  και σε επιβαρύνουν αθροιστικά , δεν είμαι κατά των εμβολίων αλλά είμαι κατά της παράλογης και αλόγιστης  χρήσης των εμβολίων με 50 εμβόλια έως τριών χρονών παιδάκια αυτό λέγετε παραλογισμός διότι την ποιο σημαντική ηλικία της ανάπτυξης ενός ανθρώπου την επιβαρύνεις με τόσα τοξικά, γιατί μην μου πεις ότι τα εμβόλια δεν έχουν τοξικά μέσα για να αποδυναμώσουν τα στελέχη των ιών και δεν είμαι σε καμία ομάδα γραμμένος στο φατσοβιβλίο   και αγνοώ ακόμα και την ύπαρξη της απλά φίλε μου , βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και μην τρως αμάσητο ότι σου λένε.

Α και δεν μου απάντησες ακόμα πως ένας μη εμβολιασμένος επιβαρύνει την υγεία ενός εμβολιασμένου ατόμου?

Επειδή δηλαδή εγώ είμαι εμβολιασμένος και έχω φυλάξει τα νώτα μου, δεν πρέπει να με νοιάζει τί γίνεται παραπέρα; Δηλαδή, αν εγώ είμαι στο πεζοδρόμιο και δω κάποιον να είναι τύφλα στο μεθύσι και  πάει να οδηγήσει θα πρέπει να σκεφτώ ότι αφού είμαι πεζός και αυτός πάει αλλού, τί με νοιάζει. Κάποιον άλλον θα πάρει στο λαιμό του.... Εμβολιασμένο ή όχι, εμένα δεν με αφορά, είμαι ασφαλής....Αλήθεια πώς επηρεάζει ένας μη εμβολιασμένος την υγεία ενός βρέφους που δεν έχει προλάβει να εμβολιαστεί ακόμη;;; Φαντάζομαι ότι θα έχει την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης να μην πλησιάσει τέτοιους πληθυσμούς....

Δημοσ.

Ρε σεις εχετε ξεφυγει κανενας δεν λεει να μην κανουμε εμβολια αλλα οχι και οποιο βγει κατευθειαν παμε και το κανουμε οσοι ειστε της ηλικιας μου παρτε λιγο τα παιδικα σας βιβλιαρια αν τα εχετε και διαβαστε ποια ειν αυτα πχ το εμβολιο για τον HPV που βγηκε τωρα και εχει προκαλεσει καποια περιστατικα γιατι να πας να τον κανεις για να μην κολλησει η κορη σου κονδυλώματα μαθε την καλυτερα να μην καθεται οπου βρει και ποιος ειπε οτι αν δεν κανεις το εμβολιο της ιλαρας θα πεθανεις διαβαστε καλυτερα τι γραφονται (πολλαπλη οργανικη ανεπαρκει,προυπαρχουσα σοβαρη νοσος κλπ)τοτε και μονο τοτε μπορει να σου συμβει και το ξαναλεω εφοσον το αλουμινιο ειναι ενοχο εστω και 1.000.000.000 στο τοτε γιατι δεν αντικαθησταται απο αλλο ποιο αθωο

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις εχετε ξεφυγει κανενας δεν λεει να μην κανουμε εμβολια αλλα οχι και οποιο βγει κατευθειαν παμε και το κανουμε οσοι ειστε της ηλικιας μου παρτε λιγο τα παιδικα σας βιβλιαρια αν τα εχετε και διαβαστε ποια ειν αυτα πχ το εμβολιο για τον HPV που βγηκε τωρα και εχει προκαλεσει καποια περιστατικα γιατι να πας να τον κανεις για να μην κολλησει η κορη σου κονδυλώματα μαθε την καλυτερα να μην καθεται οπου βρει και ποιος ειπε οτι αν δεν κανεις το εμβολιο της ιλαρας θα πεθανεις διαβαστε καλυτερα τι γραφονται (πολλαπλη οργανικη ανεπαρκει,προυπαρχουσα σοβαρη νοσος κλπ)τοτε και μονο τοτε μπορει να σου συμβει και το ξαναλεω εφοσον το αλουμινιο ειναι ενοχο εστω και 1.000.000.000 στο τοτε γιατι δεν αντικαθησταται απο αλλο ποιο αθωο

καλαταλεςρεφιλεσυμφωνωπαραπολυμαζισουναπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ετσι ακριβως φιλε μου, κι εμεις μετα απο εμβόλιο αρρώστησε και δεν το παραδεχοταν η παιδιατρος.. (αν και ειναι λογικό γιατί στο εμβολιο σου βάζει τον ιο εξασθενημενο)

Υπαρχει λογος που εξεταζουν τα παιδια πριν τα εμβολιασουν.

Αν το παιδι σου ηταν ψιλοαρρωστο,και η αλλη δε το καταλαβε ή(πιο πιθανο) το υποτίμησε η το αγνοησε,λογικο.

Btw,Φαντασου,αν αρρωστησε με τον εξασθενημενο ιο,ποσες πιθανοτητες θα ειχε να μη νοσησει στη περιπτωση του μη εξασθενημενου.

Επεξ/σία από suffocater
  • Like 2
Δημοσ.

Καλο διαβασμα.

http://www.aretaieio-obgyn.com/el/hpv.html

Προφανως ξερεις οτι μπορεις να εισαι φορεας και να μην το γνωριζεις.

Προφανως ξερεις οτι ακομα και με προφυλακτικό δεν εισαι 100% προστατευμενος.

Αλλα παρα ολα αυτα συμβουλευεις ελα μωρε τι τα θελετε τα εμβολια. Να προσεχει λιγο μονο χρειαζεται..

• Like 1
Δημοσ.

"Η εξαρχής αποχή από τις σεξουαλικές επαφές ή η μονογαμική σχέση με επίσης μονογαμικό σύντροφο μπορούν να αποτρέψουν τη λοίμωξη από τον ιό ". οkkkk δηλαδη υπαρχει μια πιθανοτητα να κολλησεις απ'τη χουφτα σου -

η απ΄το εμβόλιο :P

Δημοσ.

Είναι. Μετά τους 6 μήνες το μητρικό γάλα έχει γίνει σχεδόν νερό. Το παιδί ό,τι ήταν να πάρει το πήρε.

Νομίζω ότι βοηθάει και μετά, έτσι έχω ακούσει δηλαδή. Δεν το λέω με σιγουριά 100%.

Δημοσ.

Συμφωνώ με το οτι η αλήθεια βρίσκετε κάπου στήν μέση,είναι καλό όταν κάποιοι μιλάνε με στοιχεία γιατί αυτό δείχνει οτι ψάχνουν και αυτό είναι το ζητούμενο κατ εμέ ακόμα και αν συμφωνούμε η δεν συμφωνούμε μαζί τους.Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που αρέσκονται στο να απορίπτουν το οτιδήποτε,ακόμα και όταν παρουσιάζονται στοιχεία απο διάφορες πηγές όπως κάποια που παραθέτονται σε προηγούμενες σελίδες  και διακωμωδούν το οτιδήποτε κατατάσσοντας τα πάντα σε "συνωμοσιολογίες" μπλέκοντας πράγματα που ξέρουμε πλέον πως είναι υπαρκτά και που έμαθαν οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια,όπως στοιχεία για τους μεγαλοτραπεζίτες της πολυεθνικές που κινούν τα νήματα Ανά τον κόσμο κλπ με Πράγματα τρελά που πχ λέει ο λιακόπουλους η της γελοιότητες για επίπεδη Γη ! Εσκεμμένα η μη με αυτό βγαίνει ένας αχταρμάς αμορφωσιάς και ωχ αδερφισμού απορίπτοντας τα πάντα η βάζοντας τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι...

Εάν πάντος κάποιοι είστε τόσο αφελείς,ώστε να νομίζετε οτι οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες των εκατοντάδων Δις τον χρόνο και οι ερεύνες που κάνουν κατά παραγγελία (όπως λέει και το άρθρο),με μεγάλα ποσά σε ιδιωτικά ιδρύματα για συγκεκριμένα (η παραποιημένα αποτελέσματα) δεν υφίστανται και οτι τα κάνουν όλα  οχι για πρώτιστα για το κέρδος και την εξάρτηση (όπως τόσα χρόνια έκαναν και οι πολιτικοί)η επειδή είναι καλοί άνθρωποι και θέλουν το καλό μας,είστε βαθιά νυχτωμένοι

• Like 1
Δημοσ.

Μα το εμβολιο ειναι η ελεγχομενη εκθεση σε εναν ιο, για να αναπτυξεις τα αντισωματα.

Φυσικα και εχει παρενεργειες - αν δεν ειχε δεν θα πετυχαινε το εμβολιο.

Αλλα αλλο το να οριζουμε ως μεσοπροθεσμη παρενεργεια τον πυρετο, κι αλλο να οριζεις ως μακροπροθεσμη παρενεργεια τον αυτισμο.

Ο λόγος που ανέφερα οτι έχουν παρενέργειες είναι να διαχωρίσω στο οτι κάνουν κάνουν κακό με το οτι υπάρχει πιθανότητα να σε πειράξει χωρίς να βάλει σε κίνδυνο την ζωή σου

Δημοσ.

Νομίζω ότι βοηθάει και μετά, έτσι έχω ακούσει δηλαδή. Δεν το λέω με σιγουριά 100%.

Τι να σου πω. Έχω μιλήσει για αυτό το θέμα με 3 παιδιάτρους και μαιευτήρες. Όλοι ήταν κατηγορηματικοί. Πέραν των 6 μηνών δεν έχει απολύτως καμία ουσία. Με την έννοια ότι δεν κερδίζει κάτι παραπάνω το παιδί. Συν ότι το γάλα έχει πλέον χάσει τις ιδιότητες που το έκαναν τόσο θρεπτικό και απαραίτητο όσο είναι τον πρώτο καιρό.

Δημοσ.

Τι να σου πω. Έχω μιλήσει για αυτό το θέμα με 3 παιδιάτρους και μαιευτήρες. Όλοι ήταν κατηγορηματικοί. Πέραν των 6 μηνών δεν έχει απολύτως καμία ουσία. Με την έννοια ότι δεν κερδίζει κάτι παραπάνω το παιδί. Συν ότι το γάλα έχει πλέον χάσει τις ιδιότητες που το έκαναν τόσο θρεπτικό και απαραίτητο όσο είναι τον πρώτο καιρό.

Από γιατρούς και μαιευτήρες τα έχω ακούσει κι εγώ, τι να σου πω δεν ξέρω :)

Δημοσ.

Διαφωνώ εγώ με τον παπαβεντζη τον who και μερικούς άλλους

http://pediatros-thes.gr/ενημέρωση-επαγγελματιών-υγείας/english-continued-breastfeeding-after-the-first-year/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...