Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο διαβασμα.

http://www.aretaieio-obgyn.com/el/hpv.html

Προφανως ξερεις οτι μπορεις να εισαι φορεας και να μην το γνωριζεις.

Προφανως ξερεις οτι ακομα και με προφυλακτικό δεν εισαι 100% προστατευμενος.

Αλλα παρα ολα αυτα συμβουλευεις ελα μωρε τι τα θελετε τα εμβολια. Να προσεχει λιγο μονο χρειαζεται..

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εγραψα η δεν διαβασες σωστά.Λέω οτι καθε φορά που βγαίνει καποιο καινουργιο εμβολιο το να πας και να το κάνεις κατευθειαν περισσοτερους μπελαδες βαζεις

οπως τα λεει κι εδώ Πως μεταδίδεται ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων ;

Αδιαμφισβήτητα οι σεξουαλικές επαφές αποτελούν την συχνότερη αιτιολογία μετάδοσης των ιών αυτών, χωρίς μάλιστα να απαιτείται πάντα πλήρης διείσδυση κατά τη σεξουαλική επαφή Ελέγχονται και χρήζουν επιστημονικής τεκμηρίωσης οι εναλλακτικές οδοί μετάδοσης του ιού. Οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική οδός μετάδοσης, όπως μέσω των χεριών ή μέσω υφασμάτων, υφίσταται εντονότατη επιστημονική κριτική – αμφισβήτηση, δεν μπορεί όμως και να αποκλεισθεί.κι αυτα στα λεει νοσηλευτης που τα εχει σπουδασει  κονδυλώματα ειναι κι αυτα που βγαζεις στα χερια,ποδια κλπ αλλοι τα λενε μανδραβιτσες και αλλοι με αλλες ονομασιες παλια ελεγαν οι γιαγιαδες οτι το βγαζεις οταν μετρας τ αστερια αλλα μαλλον ειναι μιση αληθεια γιατι οντως μπορει να ταβγαζες οταν μετραγες τ αστερια αλλα μπορει να ητανε καβαλα και τ αρσενικο :)

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου θυμίζει όπως τότε αν έπρεπε να ψηφίσουν ναι η όχι με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να πιέζουν για ένα αποτέλεσμα. συνήθως αυτοί είναι που λένε και ψέματα επανειλημμένα.αν και δεν έχω κάνει τέτοια εμβόλια όπως και πολλοί ακόμα εδώ στο κοντινό μου περιβάλλον είμαστε όλοι καλά . Αν εξαιρέσουμε ότι σήμερα πέρασαν δύο αεροπλάνα και ψακαζαν πάλι μέχρι να χαθεί ο ήλιος και να απλωθεί σαν σύννεφο σκόνης το και καλά καυσαέριο ...λάθος από την άλλη πετούσε ένα αληθινό επιβατικο αεροπλάνο όπου ή λευκή γραμμή χανόταν σε χρόνο ρεκόρ....ενώ οι άλλες γραμμές είχαν απλωθεί σαν μανδύες.

Παντρεύεται άντρας με άντρα γυναίκα με γυναίκα βγαλανε και την ταυτότητά . Κόβουν παπάδες που πάνε να μιλήσουν στην τηλεόραση για την αλήθεια ενώ χτυπάνε οι πένθιμες καμπάνες,η οικονομία καλά κρατεί....ενω η βονταφονε από την άλλη διαφημίζει το 666 και μου λέτε ότι τα εμβόλια είναι αθώα και δεν τρέχει κάστανο.και ο ποιο χαζος αν ενώσει το παζλ θα καταλάβει ποσο μας αγαπάνε...

Δημοσ.

Μου θυμίζει όπως τότε αν έπρεπε να ψηφίσουν ναι η όχι με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να πιέζουν για ένα αποτέλεσμα. συνήθως αυτοί είναι που λένε και ψέματα επανειλημμένα.αν και δεν έχω κάνει τέτοια εμβόλια όπως και πολλοί ακόμα εδώ στο κοντινό μου περιβάλλον είμαστε όλοι καλά . Αν εξαιρέσουμε ότι σήμερα πέρασαν δύο αεροπλάνα και ψακαζαν πάλι μέχρι να χαθεί ο ήλιος και να απλωθεί σαν σύννεφο σκόνης το και καλά καυσαέριο ...λάθος από την άλλη πετούσε ένα αληθινό επιβατικο αεροπλάνο όπου ή λευκή γραμμή χανόταν σε χρόνο ρεκόρ....ενώ οι άλλες γραμμές είχαν απλωθεί σαν μανδύες.

Παντρεύεται άντρας με άντρα γυναίκα με γυναίκα βγαλανε και την ταυτότητά . Κόβουν παπάδες που πάνε να μιλήσουν στην τηλεόραση για την αλήθεια ενώ χτυπάνε οι πένθιμες καμπάνες,η οικονομία καλά κρατεί....ενω η βονταφονε από την άλλη διαφημίζει το 666 και μου λέτε ότι τα εμβόλια είναι αθώα και δεν τρέχει κάστανο.και ο ποιο χαζος αν ενώσει το παζλ θα καταλάβει ποσο μας αγαπάνε...

Trollαρεις ή τα πιστευεις αυτα;

• Like 4
Δημοσ.

Εκει ειναι η πλακα ο συγκεκριμενος τα πιστευει !

Μαλιστα...

Ο ThReSh εκανε το πιο ευστοχο σχολιο τελικως:

Εξαιρετικό topic για ignores.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα το έψαχνες δηλαδή; Πόσο σίγουρος θα ήσουν εάν αυτό που σου λένε ισχύει;

Θα έπαιρνες το ρίσκο εάν είχε ενδείξεις για πιθανές παρενέργειες;

Είναι υποκειμενικό όλο αυτό.

Οι ενστάσεις είναι για το εμβόλιο MMR και όχι για τα άλλα.

Το κομμάτι των εμβολίων νομίζω ότι είναι παρεξηγημένο και από τις δύο πλευρές.

Όταν σου βγάζουν άπατα εμβόλια τύπου Η1Ν1 και σε κοροιδεύουν, αυτό δημιουργεί δυσπιστία.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες. Εγώ δεν είμαι γιατρός για να κρίνω αν ένα εμβόλιο είναι ασφαλές ή όχι και κυρίως ΔΕΝ θα το έψαχνα στο internet... 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι μήπως κάποια εμβόλια που κάνουν είναι υπερβολικά. Χρειάζονται όλα; Πχ κάνουν εμβόλιο για τη γαστρεντερίτιδα, αυτό μου είπε γιατρός πρόσφατα ότι δεν το κάνει γιατί δεν το θεωρεί απαραίτητο. Ή ότι δεν χρειάζονται όλες οι δόσεις από κάποια. Πως αποφασίζει ο κάθε γιατρός ποια εμβόλια να κάνει το παιδί;  

Δημοσ.

Πως αποφασίζει ο κάθε γιατρός ποια εμβόλια να κάνει το παιδί;  

Δεν (θα επρεπε να) αποφασιζει ο καθε γιατρός και δεν θα επρεπε να βασιζεσαι στην αποψη μόνο ενός.

Να μη ξεχνάμε οτι γιατροι(της πλάκας) ειναι και αυτοί που χορηγούν τα πλαστα διαπιστευτήρια οτι τα παιδιά έχουν κάνει τα απαραιτητα εμβόλια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν (θα επρεπε να) αποφασιζει ο καθε γιατρός και δεν θα επρεπε να βασιζεσαι στην αποψη μόνο ενός.

Να μη ξεχνάμε οτι γιατροι(της πλάκας) ειναι και αυτοί που χορηγούν τα πλαστα διαπιστευτήρια οτι τα παιδιά έχουν κάνει τα απαραιτητα εμβόλια.

Στην πράξη όμως υπάρχει ασυμφωνία και μεταξύ των γιατρών, αυτό με προβληματίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι μήπως κάποια εμβόλια που κάνουν είναι υπερβολικά. Χρειάζονται όλα; Πχ κάνουν εμβόλιο για τη γαστρεντερίτιδα, αυτό μου είπε γιατρός πρόσφατα ότι δεν το κάνει γιατί δεν το θεωρεί απαραίτητο. Ή ότι δεν χρειάζονται όλες οι δόσεις από κάποια. Πως αποφασίζει ο κάθε γιατρός ποια εμβόλια να κάνει το παιδί;  

Προφανώς βρε συ δεν λέμε να τρέχουμε και να κάνουμε όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν! Μιλάμε για τα βασικά που αφορούν ιούς και ασθένειες που παλιότερα στοίχισαν τη ζωή πολλών ανθρώπων και πλεον έχουν (είχαν) εξαλειφθεί... 

• Like 3
Δημοσ.

Τα απαραίτητα εμβόλια πρέπει να γίνονται, τώρα εμβόλιο για γαστρεντερίτιδα ή εμβόλιο για γρίπη πουλερικών κλπ θεωρώ ότι είναι ανόητα.

Δημοσ.

Τα απαραίτητα εμβόλια πρέπει να γίνονται, τώρα εμβόλιο για γαστρεντερίτιδα ή εμβόλιο για γρίπη πουλερικών κλπ θεωρώ ότι είναι ανόητα.

Κανένα εμβόλιο δεν είναι ανόητο, υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις που ακόμα και αυτά είναι απαραίτητα.

Για παράδειγμα, αν υπάρχει στον περίγυρο άνθρωπος που απο μία απλή γαστρεντερίτιδα ή γρίπη μπορεί να χρειαστεί νοσηλεία ή και να πεθάνει, γιατί παλεύει ήδη κάτι πολύ χειρότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...