Fp84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Διαφωνώ εγώ με τον παπαβεντζη τον who και μερικούς άλλους http://pediatros-thes.gr/ενημέρωση-επαγγελματιών-υγείας/english-continued-breastfeeding-after-the-first-year/ Καλα στο ποστ μακροχρόνιος θηλασμός για γερά οστά...... Οταν είδα το μεγάλο δείγμα τον 145 γυναικών 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ειρωνικά τα λέτε για αυτόν τον γιατρό; Δεν τον ξέρω αλλά για ποιο λόγο; Γιατρός δεν είναι κι αυτός;
Fp84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ειρωνικά τα λέτε για αυτόν τον γιατρό; Δεν τον ξέρω αλλά για ποιο λόγο; Γιατρός δεν είναι κι αυτός;Φίλε μου δουλεύω σε φαρμακευτική , έχω διαβάσει αρκετές μελέτες να σου πω τι μου ήρθε στο μυαλό οταν είδα το δείγμα Μερικές εταιρίες που φέρνουν φάρμακα απο πακιστανοινδια και για να πάρουν έγκριση έφερναν κάτι μελέτες απο εκεί με κάτι δείγματα παρόμοια Να ξέρεις κάτι οτι οταν κάποιος θέλει να βγάλει τα αποτελέσματα που επιθυμεί σε μια μελέτη θα ´´παιξεί´ με το δείγμα ,ειναι στάνταρ 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου δουλεύω σε φαρμακευτική , έχω διαβάσει αρκετές μελέτες να σου πω τι μου ήρθε στο μυαλό οταν είδα το δείγμα Μερικές εταιρίες που φέρνουν φάρμακα απο πακιστανοινδια και για να πάρουν έγκριση έφερναν κάτι μελέτες απο εκεί με κάτι δείγματα παρόμοια Να ξέρεις κάτι οτι οταν κάποιος θέλει να βγάλει τα αποτελέσματα που επιθυμεί σε μια μελέτη θα ´´παιξεί´ με το δείγμα ,ειναι στάνταρ Αυτό για τις μελέτες που λες το πιστεύω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τι κέρδος έχει ο γιατρός;
Fp84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αυτό για τις μελέτες που λες το πιστεύω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τι κέρδος έχει ο γιατρός; Οτι κέρδος είχαν αυτοί που έβγαλαν σκάρτα τα εμβόλια !!! Ολα για το χρήμα Θα μου πεις και οι φαρμακευτικές βγάζουν πολλα χρήματα , αλλά θα σου απαντήσω οτι οι σοβαρές φαρμακευτικές ένα μεγάλο μέρος τον χρημάτων τους το δίνουν σε έρευνες και μελέτες και αυτο έχει σαν αποτέλεσμα καθε μερικά χρόνια να έρχονται καινούργια και ποιο εξελιγμένα φάρμακα που μόνο καλό κάνουν έν αντίθεση με τους καταστροφολόγους
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Οτι κέρδος είχαν αυτοί που έβγαλαν σκάρτα τα εμβόλια !!! Ολα για το χρήμα Θα μου πεις και οι φαρμακευτικές βγάζουν πολλα χρήματα , αλλά θα σου απαντήσω οτι οι σοβαρές φαρμακευτικές ένα μεγάλο μέρος τον χρημάτων τους το δίνουν σε έρευνες και μελέτες και αυτο έχει σαν αποτέλεσμα καθε μερικά χρόνια να έρχονται καινούργια και ποιο εξελιγμένα φάρμακα που μόνο καλό κάνουν έν αντίθεση με τους καταστροφολόγους Λέγοντας όμως αυτός σε μια μάνα να θηλάσει δεν θα πουλήσει κάτι, δεν θα έχει κέρδος, αυτό λέω. Τέλος πάντων, μπέρδεμα
GiorgosT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Διαφωνώ εγώ με τον παπαβεντζη τον who και μερικούς άλλους http://pediatros-thes.gr/ενημέρωση-επαγγελματιών-υγείας/english-continued-breastfeeding-after-the-first-year/ Δεν ξέρω ποιος είναι ο παπατέτοιος, ούτε και είμαι γιατρός. Εγώ παρέθεσα το τι απάντηση μου έδωσαν γιατροί επί του θέματος. Άμα κάνω καμία ανάλυση-διατριβή πάνω στον θηλασμό να μιλήσουμε και με τέτοιους όρους. Πάντως, όντως, μελέτη βασισμένη σε δείγμα 145 ατόμων... Τέλος πάντων, σίγουρα, κακό δεν κάνει αλλά να υπάρχει και μέτρο. Κάτι ηλικίες που αναφέρονται από δω και από κει (τύπου 8-10 ετών) δεν τις λες και φυσιολογικές...
Fp84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου λέγοντας πράγματα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν μελόντικα σε μια μάνα και στο παιδί δεν είναι σοβαρά πράγματα. Προσοχή τη διαβάζετε εκεί στο Ίντερνετ γιατί τα περισσότερα ειναι σκουπίδια Μελέτες και έρευνες μόνο απο διαπιστευμένα κέντρα και φορείς !!!
papoys1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να είναι αλήθεια,μπορεί να είναι φανταστικό σενάριο για ταινία,ή ένα αρχικό δοκίμιο για έκδοση ενός βιβλίου. Ο καθένας ας διαλέξει ότι του αρέσει. Σε κάποιο μέρος μιας πολιτισμένης χώρας ένα αγαπημένο ζευγάρι φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το παιδί μεγαλώνει και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Με τις κρέμες του τα γάλατά του τα παιχνίδια του με τα εμβόλιά του κανονικά στην ώρα τους.Μάλιστα σε κάποιο από αυτά έκανε και υψηλό τριήμερο πυρετό,οι γονείς ανησύχησαν πήγαν στο γιατρό ο οποίος τους καθησύχασε λέγοντας ότι σπάνια αλλά καμιά φορά συμβαίνει μετά από εμβολιασμό. Οι επισκέψεις στο παιδίατρο είναι κανονικές όλα πάνε καλά όλοι ευτυχισμένοι περισσότερο μάλλον ο παιδίατρος που στο τέλος παίρνει και το μαύρο 50άευρο. Στους 12-13 μήνες το παιδάκι άρχισε να περπατάει και μετά από 1-2 μήνες άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις μπαμπά,μαμά,παππού,γιαγιά και είναι όλοι χαρούμενοι.Μάλιστα ο μπαμπάς καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι που το παιδί είπε πρώτα μπαμπά και μετά από λίγες μέρες μαμ'α. Κάπου εκεί έρχεται στη ζωή και το δεύτερο παιδί.Είναι αγόρι το πρώτο ήταν κορίτσι. Όλα πάνε τέλεια και το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο ώσπου έρχεται κάτι να ταράξει την ευτυχία τους. Το πρώτο τους παιδί ξαφνικά σταματάει να μιλάει αλλάζει συμπεριφορά και σιγά απομονώνεται στον κόσμο του. Πάνε στο παιδίατρο ανήσυχοι το λένε μάλιστα του λένε ότι αυτό συνέβη μετά το τελευταίο τριπλό εμβόλιο που το παιδί πρήστηκε λίγο το ποδαράκι του και ανέβασε και κάποιο πυρετό αλλά και πάλι τους καθησυχάζει να μην ανησυχούν τσεπώνει το μαύρο 50ευρο ως συνήθως και οι γονείς φεύγουν κάπως ήσυχοι. Τα ίδια συμβαίνουν και στις επόμενες 2-3 επισκέψεις στον παιδίατρο (ο θεός να τον κάνει παιδίατρο- μάλλον συλλέκτης μαύρων 50ευρων έπρεπε να λέγεται) ο οποίος τους λέει να μην ανησυχούν τα παιδί θα ξαναμιλήσει ίσως πέρασε κάποιο σοκ. Με αυτά και με αυτά η ζωή τους γίνεται άνω κάτω,η ευτυχία σιγά σιγά εξαφανίζεται από το σπίτι και ψάχνουν τι να κάνουν.Κάπου εκεί και ενώ το πρώτο παιδί έχει ξεπεράσει την ηλικία των 2,5 ετών και έχει σταματήσει τελείως να μιλάει πάνε σε μεγάλο νοσοκομείο να δουν αναπτυξιολόγο. Εκεί στο σύγχρονο Νοσοκομείο με τους θαυμάσιους λειτουργούς και υπηρέτες της υγείας μας τους λένε ότι διαθέσιμο ραντεβού έχει μετά από 6 μήνες εκτός και θέλουν απογευματινό με 75 ευρώ. Φυσικά κλείνουν ραντεβού μετά από 4-5 μέρες όπου ακούνε αυτό που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή τους. Το παιδί σας έχει αυτισμό .Πρέπει να αρχίσετε λογοθεραπείες - εργοθεραπείες τους δίνει μάλιστα και ένα "καλό όνομα κέντρου" να πάνε,ξέρετε τώρα γιατί τους "λυπήθηκε" σώνει και καλά αυτός ο λειτουργός υγείας. Να σας πω και τη συνέχεια του σεναρίου με λίγα λόγια των επόμενων ετών να μην σας κουράζω. Ο πατέρας του παιδιού (συνήθως αυτό γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις) την κάνει και εξαφανίζεται. Η μάννα με αγώνες στερήσεις θυσίες αλλά πάνω από όλα με ΑΓΑΠΗ προσπαθεί να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά μόνη της ,το μεγάλο που πάει σε ειδικό σχολείο έχει αρχίσει ξανά να λέει λέξεις προτάσεις και αυτό την κάνει ευτυχισμένη γιατί ακούσει ξανά από το παιδί της αυτή την πρόταση που θέλουν να ακούν όλες οι μαννούλες του κόσμου,έστω μισή "μαμά τε αγκαπώ" ,και το μικρό που πάει νηπιαγωγείο. Ευτυχώς που έχει για βοήθεια τους γονείς της γιατί ο πατέρας 4 χρόνια δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με το τηλέφωνο. Άντε τώρα ΕΣΥ ΝΤΑΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (για σένα είναι γραμμένη η ιστορία που οι αρμόδιοι του φόρουμ δεν έχουν το θάρρος να σου τραβήξουν λίγο το αυτί),να ξεκάνεις αυτή τη μάνα όπως απειλείς αν το δικό σου παιδί κολλήσει ιλαρά και νοσηλευετεί 5-6 μέρες στο νοσοκομείο, επειδή αυτή η μάνα αρνείται να κάνει κανονικά τα εμβόλια στο δεύτερο παιδί της,γιατί μέσα της πιστεύει,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ότι ο αυτισμός του πρώτου της παιδιού οφείλετε στο τριπλό εμβόλιο μετά από το οποίο το παιδί της σταμάτησε να μιλά.
Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Άντε τώρα να κολλήσει το παιδί σου ιλαρά και από ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο (εκεί που θα νοσηλεύεται με ιλαρά) να το χάσεις επειδή η άλλη είναι μουρλή και πιστεύει αβάσιμα ότι το παιδί έπαθε αυτισμό από τα εμβόλια. 5
project.breeze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το 2008 είχα ένα σοβαρό ατύχημα με την μηχανή μου. Ένας μεθυσμένος τράβηξε χειρόφρενο και ήρθε και έπεσε πάνω μου. Ευτυχώς πάντα φοράω πλήρη εξοπλισμό και την γλύτωσα με μερικούς μώλωπες, η μηχανή καταστράφηκε εντελώς. Κάνοντας μια αναδρομή θυμάμαι ότι εκείνο το πρωί πριν καβαλήσω την μηχανή είχα φάει τυρόπιτα από έναν φούρνο κοντά στο σπίτι μου. Αποφάσισα να μην ξαναπάρω τυρόπιτα από εκείνο τον φούρνο καθώς θεωρώ οτί αυτό φταίει που είχα το ατύχημα. Από το 2008 δεν ξαναείχα ατύχημα με την μηχανή μου και μοιράζομαι αυτή την ιστορία όπου σταθώ και όπου βρεθώ για να πείσω τον κόσμο να μην παίρνει τυρόπιτα από αυτόν τον φούρνο. 19
d_crazy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παίρνω ποπ κόρν και ξεκινάω να διαβάσω τα σχόλια...
suffocater Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τώρα που το λες,κ εγώ είχα φάει τυροπιτα εκεινο το πρωί πριν δώσω πανελληνιες μαθηματικα και δεν εγραψα οσο περίμενα.Δεν είχα καταλάβει τι εφταιξε,μέχρι τώρα!Μαλλον δε φταιει ο φουρνος σου μονο,ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ! Δγιαδοστε11 πριν το κατεβάσουν τα μασονακια οι αντμινς11! 2
ellhn123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι πράγματι υπάρχει έξαρση ασθενειών που παλαιότερα ήταν σπάνιες, ειδικά αλλεργίες και αυτοάνοσα. Και γι' αυτό κάτι φταίει, αλλά κανένας δεν λέει τι ακριβώς. Και σε αυτό το σημείο αρχίζουν οι θεωρίες συνομωσίας Ο εμβολιασμός δέχεται τα ανάλογα πυρά, αλλά δεν είναι και πανάκεια, αφού τίποτα δεν είναι απόλυτα τέλειο. Έχουν αναδειχθεί θεματάκια κατά καιρούς, αλλά τίποτα που να αποτελεί αιτία αποφυγής του εμβολιασμού. 1
Camal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ξεχνάτε κατι βασικο οσοι προσπαθειτε να πεισετε τους ηλιθιους χωρις επιστημονικο υποβαθρο ή εστω κριτικη σκεψη για το που μπορουν να εχουν γαμ** γνωμη. Η φυση ανέκαθεν προσπαθουσε να σκοτωσει κάθε ειδος πανω στον πλανητη. Παλαιότερα, εαν ησουν αδυναμος σε ετρωγε το λιοντάρι και δεν διαιωνιζόσουν. Εν έτη 2017 ο ηλίθιος δεν εμβολιάζει τα παιδια του, πεθαινουν, και δεν θα υπάρχει καποιος να μεταλαμπαδεύσει την βλακια του ηλιθιου γονεα του. Εχει προβλεψει για ολα η φυση guys, το μονο που θα ήθελα αν μπορουμε ειναι 1. Στερηση ασφαλιστηκων δικαιωμάτων σε παιδια και γονεις που δεν εμβολιαζουν (Οχι δε θα πληρωνω εγω την ΜΕΘ απο την ιλαρα ή τη μηνιγγίτιδα του μουλικου σου). 2. Απαγορευση συμμετοχής στην εκπαιδευση και σε οποιον αλλο δημόσιο χωρο βασικα. Υπαρχουν παιδια που δε μπορουν να εμβολιαστουν (λευχαιμια, αυτοάνοσα κτλ) και δε φταινε σε τιποτα να κολλήσουν απο το μουλικο του μαλακα. Καλημέρα. Αρχικά θα ήθελα να μάθω γιατί είσαι τόσο επιθετικός και χαρακτηρίζεις ανθρώπους. Έχεις κάποια εμπειρία ή απλά εκφράζεις άποψη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα