Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι, γνωρίζουν και έχουν επαφές με άτομα ή οικογένειες, Ρομά, Μεταναστών, Προσφύγων ή άλλων μετακινούμενων κοινωνικών ομάδων θα ήταν καλό να τους ενημερώσουν σχετικά με τη δυνατότητα εμβολιασμού τους ΔΩΡΕΑΝ  . Να περασουμε και ενα κοινωνικο μηνυμα :P -βλεπω το χειμωνα να μας παιρνει και να μας σηκωνει στις επιδημιες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα γράψω σαν βιολόγος που είμαι ( βέβαια μόνο το λόγο μου έχετε για αυτό ) . Τέτοιες έρευνες δεν σταματάνε αναγκαστικά γιατί τις πολεμά το "σύστημα" αλλά πολλές φορές διότι τα στοιχεία τους είναι ανεπαρκή, από την στιγμή που δημοσιεύεται μια έρευνα σε έγκυρο επιστημονικό φορέα υπόκειται στην κρίση εκατομμυρίων επιστημόνων και χιλιάδων ερευνητικών κέντρων ανά τον κόσμο. Έτσι λάθη του στυλ μικρός αριθμός δείγματος ασθενών , πειράματα τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν , λάθη εσκεμμένα και μη στην στατιστική ανάλυση κλπ δεν είναι αποδεκτά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πετυχαίνει αυτό. Αν ήταν μάγκες οι γονείς αυτοί, ας υποστήριζαν ξεκάθαρα το φόβο τους για τα εμβόλια και τις αποφάσεις που έχουν πάρει. Δεν το κάνουν όμως! Αντίθετα τρέχουν σε γιατρούς (άλλοι εγκληματίες) που τους υπογράφουν πλαστές βεβαιώσεις εμβολιασμών για να γράψουν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς κλπ κλπ. Εκεί έχουμε πρόβλημα γιατί θέτουν σε κίνδυνο εκτός από τα παιδιά τους και τα παιδιά των άλλων (και όχι μόνο)...

Διαφωνώ,και επικαλούμαι ακόμα και αυτό το topic.

Οπως βλεπεις,adiasistos kai papoys,ήδη την "εκαναν' απ το θέμα.

Ο νεος αναγνώστης που θα μπει και θα διαβάσει το θέμα(ή το επόμενο αντιστοιχο θέμα),δε θα ερθει αντιμετωπος με τις ανυποστατες,αντιεπιστημονικες "αποψεις" =>profit.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση. Δεν είναι debate ο εμβολιασμός, είναι fact, όπως η γη είναι στρόγγυλη και δεν μας ψεκάζουν (αν και με αυτά που διαβάζω καθημερινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας το ρίχνουν στο νερό). Η Δημοκρατία δεν περιλαμβάνει την επιλογή σας να θέτετε σε κίνδυνό τη δημόσια υγεία και των παιδιών σας βασιζόμενοι σε θεωρίες συνομωσίας. Για εμένα όποιο παιδί δεν εμβολιάζεται δεν θα έπρεπε να έχει πρόσβαση στη δημόσια εκπαίδευση. Ας καθήσει σπίτι να νοσεί ελεύθερα, να μην κινδυνεύουν και άλλοι απο την κατάστασή του.

Νομιζω πως πιο εμπεριστωμενη  και σαφης  θεση  απο  αυτη  δεν θα χρειαστει , καθως καλυπτει την ουσια του θεματος .

Ας κλειδωθει το thread  να μην μας βομβαρδιζουν με τις ανοησιες τους  οι  καθε λογης "ψεκασμενοι" αρκετα .

Βρηκαν δημοσιο βημα με το ιντερνετ  και εκστομιζουν οτι μπουρδα τους κατεβαινει στο κεφαλι δημιουργωντας μια ανεγκεφαλη βαβουρα ανευ προηγουμενου .

Κοντεουν να γινουν οι γραφικοι του" καφενειου" και ο περιγελος του κοινωνικου κυκλου mainstream ...

• Like 5
Δημοσ.

Φυσικα οι  "κοινωνικοι αγωνιστες" βορειων προαστιων δεν ανησυχουν για τα παιδια τους στα δημοσια σχολια , σιγα μην ειναι κοντα σε ρομα η να παιρνουν το ιδιο βαγονι :P

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση. Δεν είναι debate ο εμβολιασμός, είναι fact, όπως η γη είναι στρόγγυλη και δεν μας ψεκάζουν (αν και με αυτά που διαβάζω καθημερινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας το ρίχνουν στο νερό). Η Δημοκρατία δεν περιλαμβάνει την επιλογή σας να θέτετε σε κίνδυνό τη δημόσια υγεία και των παιδιών σας βασιζόμενοι σε θεωρίες συνομωσίας. Για εμένα όποιο παιδί δεν εμβολιάζεται δεν θα έπρεπε να έχει πρόσβαση στη δημόσια εκπαίδευση. Ας καθήσει σπίτι να νοσεί ελεύθερα, να μην κινδυνεύουν και άλλοι απο την κατάστασή του.

εφόσον είσαι εμβολιασμένος πως κινδυνεύει η υγεία σου από ένα μη εμβολιασμένο άτομο για εξήγησε μας σε παρακαλώ?

• Like 2
Δημοσ.

Τι ανοησίες είναι αυτές που τσαμπουνάς; Ποιος σου επιτρέπει να διαδίδεις ψεύδη ως δεδομένα; Ποιος σου είπε ότι οι ερευνητές/επιστήμονες δεν είναι εμβολιασμένοι ή ότι στο Ισραήλ δεν κάνουν εμβόλια;

Ο μη εμβολιασμός θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα διότι θέτεις σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ναι τα εμβόλια μπορεί να έχουν παρενέργειες (πυρετό, αδιαθεσία, κτλ) αλλά η προστασία που προσφέρουν είναι ανεκτίμητη. Οι "παιδικές" ασθένειες θεωρούνται "αθώες" αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Η θνησιμότητά τους δεν είναι αμελητέα αν αφεθούν ανεξέλεγκτες. 

Διαβάζω και για "γιατρούς που συμβουλεύουν ενάντια στα εμβόλια"... Όλως τυχαίως πρόκειται για "ομοιοπαθητικούς" και η ομοιοπαθητική ΔΕΝ αναγνωρίζεται πλέον παγκοσμίως ως ιατρική επιστήμη, ακριβώς γιατί οι μ@λακίες που πλασάρει, αν δε βλάπτουν, σίγουρα πάντως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οφελούν τον ασθενή.

Από ένα γιατρό.

Υπάρχουν γιατροί (όχι ομοιοπαθητικοί) που είναι επιφυλακτικοί απέναντι στα εμβόλια και δεν τα κάνουν όλα ή όλες τις δόσεις σε αυτά που κάνουν και όχι σε τόσο μικρή ηλικία όσο προτείνεται. Επίσης λένε ότι η τελική απόφαση είναι πάντα των γονιών που θα αποφασίσουν μετά από ενημέρωση.

Γενικά πιστεύω είναι να μη σου τύχει. Όσες τύψεις και στενοχώρια θα έχει ένας γονιός που δεν έκανε εμβόλιο στο παιδί και αρρώστησε σοβαρά άλλες τόσες θα έχει κι αυτός που είδε κάποια σοβαρή παρενέργεια στο παιδί του μετά από κάποιο εμβόλιο.

Στα 15 σου (υπερβολή ξέρω) ναι κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Και βλέπεις να ξεπηδάνε κινήματα για δημόσιο θηλασμό σαν μανιτάρια για επίδειξη. Όλα όσα ανέφερα τα τηρεί κατά γράμμα γυναίκα γνωστού μου και δεν είναι τυχαία τα όσα γράφω. Απλά το παιδί της είναι 3, αλλά είμαι πεπεισμένος από αυτά που λέει ότι όσο ζει θα το θηλάζει.

Άλλο ο δημόσιος θηλασμός με τον οποίο δεν συμφωνώ και πιστεύω είναι δήθεν και επίδειξη κι άλλο αν κάνει καλό ο θηλασμός. Αναντικατάστατος είναι και ό,τι καλύτερο για το παιδί. Επίσης λένε ότι το παιδί σταματάει σιγά σιγά μόνο του ή θηλάζει συμπληρωματικά κι ας είναι δύο χρονών πχ. Δεν είναι κακό αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Τι ανοησίες είναι αυτές που τσαμπουνάς; Ποιος σου επιτρέπει να διαδίδεις ψεύδη ως δεδομένα; Ποιος σου είπε ότι οι ερευνητές/επιστήμονες δεν είναι εμβολιασμένοι ή ότι στο Ισραήλ δεν κάνουν εμβόλια;

Ο μη εμβολιασμός θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα διότι θέτεις σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ναι τα εμβόλια μπορεί να έχουν παρενέργειες (πυρετό, αδιαθεσία, κτλ) αλλά η προστασία που προσφέρουν είναι ανεκτίμητη. Οι "παιδικές" ασθένειες θεωρούνται "αθώες" αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Η θνησιμότητά τους δεν είναι αμελητέα αν αφεθούν ανεξέλεγκτες. 

Διαβάζω και για "γιατρούς που συμβουλεύουν ενάντια στα εμβόλια"... Όλως τυχαίως πρόκειται για "ομοιοπαθητικούς" και η ομοιοπαθητική ΔΕΝ αναγνωρίζεται πλέον παγκοσμίως ως ιατρική επιστήμη, ακριβώς γιατί οι μ@λακίες που πλασάρει, αν δε βλάπτουν, σίγουρα πάντως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οφελούν τον ασθενή.

Από ένα γιατρό.

Φιλαρακο μου αν δεν ησουν τοσο μεροληπτικος για τα εμβολια θα εβλεπες τι γινεται αλλα δεν χρειαζεται οσο για το ισραηλ ο εμβολιασμος δεν υπαρχει στην υποχρεωτικη υγειονομικη περιθαλψη ο εμβολιασμος ειναι εθελοντικος και οχι υποχρεωτικος  το να λες οτι η ανθρωποτητα θα πεθανει επειδη δεν κανει εμβολια εσυ σπερνεις τρομο ουτε εγω τα εχω κανει ολα τα εμβολια και ιλαρα περασα στα 28 και ειμαι μια χαρα για πες μας τώρα γιατι τα εμβολια γινονται 3πλα και τετραπλα για οικονομια χρονου ? αχχαχα οχι γιατι σε υποχρεώνουν με μια δοση ενος εμβολιου που θες να κανεις να κανεις μαζι και τα υπολοιπα που δεν θα εκανες και μ αυτο που λες οτι θα επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα καπου αλλου παραπεμπει. Οπωςολλοι εσεις οι (επιστημονες)? οταν ρωτανε καποιους αν μας ψεκαζουν με διαφορα βαρεα μεταλλα σφυριζετε αδιαφορα και λετε οτι ειναι ιχνη καυσαεριων μην ειστε κολλημενοι και ανοιχτε και λιγο τα ματια σας μην κοιτατε το δεντρο θα χασετε το δασος ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος 

Υποψιν δεν ειπα μην κανετε κανενα εμβολια αλλα καντε μονο τα παλια τα γνωστα και γιατι δεν συμφωνεις μ αυτο που ειπα οτι εφοσον το αλουμινιο ενοχοποιειται γι αυτα τα πραγματα να μην χρησιμοποιηθει αλλο προσθετο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δλδ που θα παω να σκασω το 50αρι στη παιδιατρο να τρυπησει το παιδι,να περιμενω μερες για πυρετους και παρενεργειες ειμαι ο βλακας και οσοι πανε και αγοραζουν ψευτικες βεβαιωσεις απο γιατρους (της πλακας) οτι τα παιδια τους εμβολιαστικαν ειναι οι εξυπνοι.

Γενικα οι γνωστοι τυποι που ξερουν τα παντα ειναι και γιατροι και μηχανικοι και προπονητες και οικονομολογοι...

Και η πλακα ειναι οτι με τα εμβολια προστατευουμε ακομα και τα ιδια αυτα τα βληματα που δεν εμβολιαζονται (γονεις εννοω οχι παιδακια)

• Like 1
Δημοσ.

Σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος χωρίς κέρδος και ότι όλοι νοιάζονταν για τον άνθρωπο κλπ κλπ. Όμως κάποια θέματα είναι πολύ τραβηγμένα όπως αυτό για τα εμβόλια (αντίστοιχα ψεκασμοί κλπ) . Επιχειρήματα του στυλ "εγώ δεν έκανα εμβόλια και δεν αρρώστησα" ή "ο πρωτοξαδελφος του κολλητού της αδερφής της νύφης του μπάρμπα μου έκανε εμβόλια και αρρώστησε" ή ότι " αφού στα 10000000 παιδιά τα δέκα έχουν αυτισμό άρα τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό" είναι απλά γελοίες και αστήρικτες. Να παραθέσω ότι πολλές ασθένειες λόγω ελλειπής επιστημονικής καταγραφής τους στις παλαιότερες εποχές κάποιοι νομίζουν ότι δεν υπήρχαν, ένα παράδειγμα είναι και ο αυτισμός.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

εφόσον είσαι εμβολιασμένος πως κινδυνεύει η υγεία σου από ένα μη εμβολιασμένο άτομο για εξήγησε μας σε παρακαλώ?

Μπορείς νομίζω να κολλήσεις πχ ανεμοβλογιά ακόμα κι αν έχεις εμβολιαστεί, απλά τα συμπτώματα θα είναι πολύ ελαφρά σε σχέση με το να μην είχες κάνει το εμβόλιο.

Γιατί λοιπόν να κολλήσει κάποιος ακόμα την "light" version? Πόσο μάλλον όταν είναι ενήλικας που η μανούρα είναι μεγαλύτερη από ότι όταν είναι παιδί...

• Like 3
Δημοσ.

Αδυναμο ανοσοποιητικο για διαφορους λογους(ηλικια,aids,προσφατη ασθενεια που τον εξασθενισε,δεν εχει κανει ΑΚΟΜΑ καποιο εμβολιο/δευτερη δόση για να εχει χτίσει επαρκή αμυνα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...