Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Επειδή έχω καιρό να αγοράσω κάτι από Κίνα και μου είπαν πως υπάρχει έξτρα χρέωση από τα ΕΛΤΑ για αγορές από έξω, μπορείτε να με ενημερώσετε για το τι ισχύει πια?

Αν παραγγείλω π.χ ένα κινητό με 100-150 ευρώ , τι έξτρα θα πληρώσω και αν είναι 100% σίγουρο η μπορεί να το γλυτώσεις. 

Το ίδιο θέλω να ρωτήσω αν ισχύει και για μικρότερης αξίας προιοντα ( έως 10ευρώ) .

Ευχαριστώ πολύ  :) 

Δημοσ.

Είναι θέμα τύχης.

Πλέον 99.99% των κινητων περνάνε τελωνείο πρέπει να σαι πολύ κ@%*+€@ς για να μην περάσει
Δημοσ.

Πλέον 99.99% των κινητων περνάνε τελωνείο πρέπει να σαι πολύ κ@%*+€@ς για να μην περάσει

Λινκ που βρήκες το στατιστικό γιατί δεν έβαλες? Α ναι το έχεις βγάλει από το μυαλό σου.

Υπάρχεις μεγάλο ρισκο πλέον αλλά με τα προβλεπόμενα( Όχι DHL, Όχι όνομα μαγαζιού στη συσκευασία κτλπ) μόνο ένα 3ευρω έχω πληρώσει.

Στη τελική ας το κάνει με τριγωνική. Μου ήρθε προ 15 ημερών s8+ duos από hk χωρίς χρέωση για την τριγωνική από UK

Δημοσ.

Ποσο το βρηκες και το εκανες παραγγελια απο HK?

560 τελικη 

Δημοσ.

1 χρόνο εγγύηση και πάει UK , εδώ δεν το καλύπτουν έτσι και αλλιώς 

Δημοσ.

1 χρόνο εγγύηση και πάει UK , εδώ δεν το καλύπτουν έτσι και αλλιώς

Ναι δεν το καλυπτουν επειδη ειναι το dual sim δεν εισαγεται επισημα στην χωρα μας.

Οκ με γεια σου τοτε :)

Δημοσ.

Για οποίον ενδιαφέρει το επαναλαμβάνω έχω πάρει φέτος 10 microsd, θήκες, reader, powerbank,τζαμακι κινητού και κανένα δεν πέρασε τελωνείο. Στα κινητά φαίνεται οτι περνάνε όλα τελωνείο τουλαχιστον απο gearbest που αγοράζω εγώ.Πλήρωσα για 2 και αλλά 2 είναι παγωμένα ενα μήνα στο αεροδρόμιο, αρα θα περάσουν. Δεν νομιζω να ψάχνουν λεπτομερώς αξία, λογικά ακόμα και διαμαντένια σκουλαρίκια θα περάσουν αέρα αρκεί να είναι μικρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...