Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!Μετα απο ''μετακομιση'' των υποσυστηματων σε καινουργιο κουτι,ενα zalman R1 midi tower παω να αναψω τον υπολογιστη αλλα γυρνουν για ενα δευτερολεπτο οι ανεμιστηρες και μετα σβηνει παλι.Μετα απο πολλους ελεγχους "ξαναμετακομισα" στο παλιο κουτι οπου αναβει κανονικα.Ομως μετα θυμηθηκα οτι δεν ειχα συνδεσει το εσωτρικο καλωδιο usb 3 πανω στην μητρικη,μηπως αυτο εφταιγε?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ψαξου για αποστατες, για καλωδια οπως της τροφοδοσιας cpu που μπορει εκει να ξεχασες να βαλεις...

Παντως δεν ειναι κατι σοβαρο αφου στο παλιο κουτι δουλευει κανονικα..

Κατι δεν κανεις καλα η΄ απλα κατι ετυχε να μην κατσει ως πρεπει... :-)

Δημοσ.

Στο νέο κουτί έχεις βάλει όλους τους αποστάτες κάτω από τη μητρική?

Φανταζομαι εννοεις αυτα τα μικρα που ειναι σαν βιδες με την τρυπα στην οποια βιδωνει η απο πανω βιδα που μπαινει στην μητρικη.Δεν το θυμαμαι αυτο ρε συ.Θα το ξαναπροσπαθησω.

Δημοσ.

Φανταζομαι εννοεις αυτα τα μικρα που ειναι σαν βιδες με την τρυπα στην οποια βιδωνει η απο πανω βιδα που μπαινει στην μητρικη.Δεν το θυμαμαι αυτο ρε συ.Θα το ξαναπροσπαθησω.

Έχω δει πισι με 2-3 βίδες μόνο πάνω και δουλεύουν χρόνια. Αλλά υποτίθεται αυτά είναι για γείωση και πρέπει να υπάρχουν όλα. Βάλε τα όλα και ξανά δες.

Δημοσ.

Οι αποστατες σε ενα κουτι, οντως εξυπηρετουν την γειωση αλλα ταυτοχρονα βοηθουν στο να μην σπασει σε καποιο σημειο η μητρικη απο απροσεξια στην τοποθετηση διαφορων εξαρτηματων ( καρτες, καλωδια κτλ ), οταν χρησιμοποειτια υπερβολικη δυναμη. Σε καθε περιπτωση παντως, μητρικες ακομα και με 2 αποστατες, απο την στιγμη που θα την κρατουν στον αερα και χωρις επαφη με το μεταλλο του κουτιου, δεν εχουν προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...