atsddd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το recovery-- remove everything εχει το ιδιο αποτελεσμα με το clean install? Σε desktop pc που εχει ερθει αδειο αρχικα, οποτε δεν υπαρχει η περιπτωση για Bloatware και αλλα προγραμματακια του κατασκευαστη.
cameranek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Fluent στην εφαρμογή του ταχυδρομείου. wwww.jpg Γερμανικά βλέπω
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Γερμανικά βλέπω Ναι.https://onedrive.live.com/?authkey=%21AKZMvUw349zAMfg&cid=8BB5CBFB842B16D1&id=8BB5CBFB842B16D1%21394354&parId=root&action=locate Αν θέλει να το βάλει κανείς σας με δική του ευθύνη.
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τελικά εγώ δεν το γλύτωσα το clean install για να δουλέψουν όλα κομπλέ στον υπολογιστή μου. Απ ότι διαβάζω είναι θέμα τύχης να σου κάτσουν όλα καλά, γενικά στην αναβάθμιση μπερδεύονται οι drivers και γίνεται ένας κακός χαμός. Κατά τα άλλα όλα καλά.
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το recovery-- remove everything εχει το ιδιο αποτελεσμα με το clean install? Σε desktop pc που εχει ερθει αδειο αρχικα, οποτε δεν υπαρχει η περιπτωση για Bloatware και αλλα προγραμματακια του κατασκευαστη. Είναι μια επιλογή (δεν θυμάμαι πως λέγεται) που σου κάνει ένα περίεργο φορματ. Σου κάνει uninstall όλες τις εφαρμογές αλλά κρατάει τα αρχεία. Αλλά γενικά ότι έχει την λέξη "recovery" δεν έχει καμιά σχέση με format/clean install.
~GaARa~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εφόσον έχει γίνει download πως μπορώ να ακυρώσω το Installation? Έγινε αυτόματα και δεν θέλω να το κανω install .
flogerakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά βρέθηκε τελικά επίσημος τρόπος η έστω κάποιο κόλπο για την RS3 να μην επαναφέρει μετα απο τερματισμό η επανεκκίνηση τα ανοιχτά παράθυρα που υπήρχαν κατα τον τερματισμό? Ευχαριστώ.
DJJordan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μετά την αναβάθμιση εχω σοβαρα προβληματα, λιγα λεπτα μετα την εκκινηση και εχοντας ανοιξει mozila, παγώνει για λιγο ο υπολογιστής, επίσης ανοίγοντας οποιοδήποτε σχετικο πρόγραμα με δυνατοτητα εκτυπωσης, και επιλεγοντας τον εκτυπωτη μου παγώνει μόνιμα ο υπολογιστής, με τα χιλια ζορια ανοιγει η διαχειρηση εργασιων αλλα δεν βλεπω καταχρηση μνημης και επεξεργαστη, μολις κλεισω απο εκει το πρόγραμα ο υπολογιστης επανεχεται σε λειτουργια, ενα αλλο θεμα ειναι η ασταθεια ρυθμισεων γραφικων και ηχου Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2017 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το σοβαρότερο πρόβλημα για μένα είναι η αδυναμία εκτύπωσης, μετά από κατάργηση και επανεγκατάσταση της κάρτας γραφικών, σαρωτων και εκτυπωτών, αυτή τη στιγμή εντοπίζω το κόλλημα ανοίγοντας τη διαχείρηση χρωμάτων, έχει κανείς ανάλογο πρόβλημα; μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να εκτυπώσω από τη ζωγραφική των windows που δεν εξυπηραιτεί καθόλου, και με απευθείας αντιγραφή από τα εργαλεία του σαρωτή, δεν μπορώ να τυπώσω με κανένα τρόπο έγγραφα και εικόνες που έχω επεξεργαστεί ή έχω δημηουργήσει, από αυτό τον υπολογιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα