faitas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ - έκανα το update και μετά δεν μου αναγνώριζε το monitor (samsung) οπότε έπρεπε να το συνδέσω στην TV και να κάνω roll back τελικά αφού προσπάθησα να κάνω update drivers κτλ. Μίλησα και με το support της samsung οι οποίοι είναι κουκουρκουκου τελείως .... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 λοιπόν έκανα την αναβάθμιση όλα καλά! είδα όμως μεγάλη διαφορά στον ελεύθερο χώρο στο δίσκο, κοίταξα καλύτερα και είχε φτιάξει ένα φάκελο Windows.old! πήγα στην εκκαθάριση του δίσκου στα αρχεία συστήματος και εκεί μπορούσα να σβήσω το παλιό σύστημα με καμιά 20ρια gb προς ελευθερωση! το έκανα και όντως μετά σβήστηκε και ο .old φάκελος. ..πολύ hard core αναβάθμιση πάντως για να μπει στην διαδικασία να φτιάξει. old φάκελο! ! όλα καλά πάντως αν και δεν πρόλαβα να δω τις αλλαγές. Δεν είχα και κανένα πρόβλημα όσον αφορά το fix του teamos που είχα φορεμενο από το αρχικό μου setup...όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. . Όλες οι major αναβαθμίσεις των windows 10 μέχρι τώρα έφτιαχναν ένα τέτοιο φάκελο, δεν είναι κάτι καινούριο... 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα μπηκε το upgrade και εκατσε ρολοι.. Βασικα και απο την προηγουμενη αναβαθμιση εγω θεμα δεν ειχα με τα 10αρια, το λειτουργικο δουλευε και δουλευει απροσκοπτα σε εμενα.. Και ολα αυτα με μια αγορα 50 ευρω τοτε σε προσφορα τα windows 8.. Not bad MS not bad at all..
Lied Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κατι ακουγετε για καλυτερη διαχειρηση πολυπυρηνων επεξεργαστων με το καινουριο update και βελτιωμένο game mode.https://www.reddit.com/r/Amd/comments/775ryf/ryzen_performance_improvement_with_creators_update/?utm_content=title&utm_medium=hot&utm_source=reddit&utm_name=Amd Τα αποτελεσματα του τυπου ειναι χωρις game mode. Αναφερει μετα οτι με game mode πέρνει αλλο ενα +10%.Μενει να το επιβεβαιώσει και κανας αλλος αυτο και να δουμε εαν τα κέρδη θα εχουν αντικτυπο και στους intel 8core
P270 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μάλλον είσαι από τους τυχερούς φίλε μου! κανενα προβλημα σε pc και laptop και εγω
esertas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 λοιπόν έκανα την αναβάθμιση όλα καλά! είδα όμως μεγάλη διαφορά στον ελεύθερο χώρο στο δίσκο, κοίταξα καλύτερα και είχε φτιάξει ένα φάκελο Windows.old! πήγα στην εκκαθάριση του δίσκου στα αρχεία συστήματος και εκεί μπορούσα να σβήσω το παλιό σύστημα με καμιά 20ρια gb προς ελευθερωση! το έκανα και όντως μετά σβήστηκε και ο .old φάκελος. ..πολύ hard core αναβάθμιση πάντως για να μπει στην διαδικασία να φτιάξει. old φάκελο! ! όλα καλά πάντως αν και δεν πρόλαβα να δω τις αλλαγές. Δεν είχα και κανένα πρόβλημα όσον αφορά το fix του teamos που είχα φορεμενο από το αρχικό μου setup...όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. . Καλύτερα να το άφηνες καμιά εβδομάδα μπας είχες θέματα για να κάνεις ρολ μπακ. Τώρα πάει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μετα απο πληρη χρηση απο χθες, δεν βλεπω ουτε καποιο προβλημα, αλλα ουτε και κατι καινουργιο. δλδ κατι το πολυ φανερο.
randomcat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το start menu από ημιδιάφανο έγινε θαμπό. 1
Centurion Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κατέβηκε στο λαπτόπι και σε λίγο θα πατήσω το κουμπί για να κάνει reboot. Αν με ξαναδείτε online πάει να πει ότι όλα καλά. Διαφορετικά... :P Πάει το λάπτοπ 9
palawiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μετά την αναβάθμιση η Cortana με ρώτησε πως τον πίνω τον γκαιφέ μου.Τρελλά πράγματα.... 2
aggst Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 λοιπόν έκανα την αναβάθμιση όλα καλά! είδα όμως μεγάλη διαφορά στον ελεύθερο χώρο στο δίσκο, κοίταξα καλύτερα και είχε φτιάξει ένα φάκελο Windows.old! πήγα στην εκκαθάριση του δίσκου στα αρχεία συστήματος και εκεί μπορούσα να σβήσω το παλιό σύστημα με καμιά 20ρια gb προς ελευθερωση! το έκανα και όντως μετά σβήστηκε και ο .old φάκελος. ..πολύ hard core αναβάθμιση πάντως για να μπει στην διαδικασία να φτιάξει. old φάκελο! ! όλα καλά πάντως αν και δεν πρόλαβα να δω τις αλλαγές. Δεν είχα και κανένα πρόβλημα όσον αφορά το fix του teamos που είχα φορεμενο από το αρχικό μου setup...όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. . Πως μπορω να το κανω? εχεις την καλοσυνη να μου υποδείξεις την διαδρομή.
christos1414 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορω να το κανω? εχεις την καλοσυνη να μου υποδείξεις την διαδρομή. Σε 30 μερες, θα σβηστουν απο μονα τους αλλα εαν θελεις τωρα: Ρυθμίσεις των Windows ---> Σύστημα ---> Χώρος αποθήκευσης ( στα αριστερά ) ---> Διπλό κλίκ στο "Αυτός ο υπολογιστής" ---> κλίκ στα "Προσωρινά αρχεία" ---> τσεκάρισμα όλων ---> εκκαθάριση προσωρινών αρχείων. 4
Oberyn11 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μονο σε εμενα μετα την αναβαθμιση εγινε ποιο σκοτεινη η εικονα, και οπως και τα γραμματα φαινονται σαν να εχουν χασει λιγακι τα pixel τους; Τι μπορω να κανω γι αυτο;
anergos13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ειδε κανεις στην εφαρμογη Photos την επιλογη για το Remix Story? η εκδοση της εφαρμογης που υποτιθετε οτι το εχει ειναι η 2017.39081.14510 βλεπω οτι εγω με την 1709 εχω την 2017.37071.16410.0 και αναβαθμιση δεν παιρνει...
Tsene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Tελικα δεν εκανα λαθος το iso που κατεβασα εχει... Windows 10 S Windows 10 S N Windows 10 Home Windows 10 Home N Windows 10 Education Windows 10 Education N Windows 10 Pro Windows 10 Pro N Το ξερω αλλα μας κατεβασε μια εκδοση που στο install.wim ελεγε οτι ειναι Windows 10 S που ειναι μια κομμενη εκδοση με μονο store μεσα αλλα τελικα ειναι multi edition Δες εδω....... Το iso έχει τελικά όλες τις εκδόσεις Μόνο αν κάνεις boot φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα