Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα βρήκα ύποπτη δραστηριότητα στο δίκτυο μου να επικοινωνεί με την ip 192.168.1.253 πάω να συνδεθώ και μου λέει ότι αρνείται πως τον ξεφορτώνομαι αυτόν τον τύπο. Ξέρει κάποιος να μου πει; Η mac adress μάλλον είναι ψεύτικη πείτε μου έχω φοβηθεί το pc το χρησιμοποιώ για να πληρώνω λογ/σμο στη wind. Αυτά σε windows 7 Στη στήλη λέει connected yes. Nα πω ότι ξέρω την digital signature του αν βοηθάει αυτό το περίεργο είναι κάνω vendor lookup και δεν αντιστοιχεί κάπου η μακ άντρες Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει.
coffeex Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Βάλε ένα screenshot να δούμε, αν και κάτι μου λέει ότι είναι του router. 1
Damachi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ναι κινδυνευεις αλλα απο το ιδιο . Uninstall και anti-mallware scan
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Βάλε ένα screenshot να δούμε, αν και κάτι μου λέει ότι είναι του router. το ρούτερ έχει άλλη ip όπως βλέπεις.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 @coffeex μπορείς να δοκιμάσεις στο πισί σου αν στο βγάζει και σένα αυτό να μην ανησυχώ άδικα
Damachi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 με βγαζει το ιδιο και μαλιστα 10 no name απο παλιες ιp . H εχουνε μπουκαρει ολοι αυτοι η κατι παει λαθος με το who is ΝΟΤ on my wifi
coffeex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 @coffeex μπορείς να δοκιμάσεις στο πισί σου αν στο βγάζει και σένα αυτό να μην ανησυχώ άδικα Δεν μπορώ γιατί το router μου το έχω στημένο με 3 διαφορετικά wifi δίκτυα οπότε δεν έχει νόημα. Τι μάρκα είναι το router σου; Δοκίμασε τα εξής 1) Άλλαξε τον κωδικό του WiFi 2) Κάνε ένα restart το router 3) Συνδέσου με τον νέο κωδικό στο WiFi. 4) Τρέξε ξανά το who's on mywifi
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε ένα screenshot να δούμε, αν και κάτι μου λέει ότι είναι του router. Τελικά είχες δίκιο ήταν του ρούτερ. Σόρυ που άργησα να απάντησα αλλά μου είχαν κλειδώσει το λογαριασμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα