Kronor25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω από χθες στα χέρια μου ένα μεταχειρισμενο xperia z5 compact το οποίο είναι αγορασμένο από σουηδική εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται άλλη κάρτα σιμ πέρα από την σουηδική και κάθε φορά που βάζω τη δικιά μου κάρτα μου ζητάει έναν κωδικό. Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκα ιστοσελίδες (unlockriver,cellunlocker) που μπορούν να κάνουν την δουλειά έναντι χρηματικού ποσού.Να τους εμπιστευτω (έχουν καλές κριτικές) ή μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για να γίνει η δουλειά;
bele Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε πρώτα τα κλασσικά 0000 ,1111, 1234 ..δεν θυμάμαι αν θέλει πέντε ψηφία..συμπληρώνεις ανάλογα..Πριν καιρό παίζοντας με roms σε ένα galaxy s3 mini κλείδωσα και εγώ τη sim..με κάποιο από αυτά που σου είπα ξεκλείδωσε..μην δώσεις λεφτά σε κανέναν κερατά από αυτά τα sites..ενημέρωσε μας αν τα καταφέρεις με αυτά που σου είπα.
evkar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τρέχοντας το πρόγραμμα που δίνει η sony από το pc και επιλέγοντας επανεγκατάσταση λειτουργικού ή επιδιόρθωση (δεν θυμάμαι και τι άλλες επιλογές έχει ) δεν θα αποφύγει το κλείδωμα της sim?
bele Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω οχι...οτι rom και να βαλει, με επαναφορα ή οχι, ακομα και με wipe davlink cache κτλπ, παλι το εβγαζε...τουλαχιστον σε μενα. Δεν χανεις να δοκιμασεις ομως.
ChimairaX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το cellunlocker.com πάντως εμένα μου έκανε δουλειά μια φορά που το χρειάστηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα