haris_216 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Sotigris13 είπε Γεια σου φιλε! Τελικα βρηκες λυση - σωστο μαστορα; Εχω το ιδιο θεμα... Καλημέρα Τελικά προχώρησα σε αντικατάσταση του κρυστάλλου (διπλό κρύσταλλο) της πόρτας. Καθώς δεν είχα κάποια πρόταση για μάστορα τελικά κατέληξα σε ένα στην Καλλιθέα που κατά την πρώτη επαφή μου φάνηκαν σωστοί. Τελικά όλα πήγαν καλά. Πέρασαν πήραν τις διαστάσεις για το τζάμι, τους έδωσα το πατρόν από το πορτάκι (ή το πορτάκι, δεν θυμάμαι) που ήθελα να βάλω και μου έφεραν και πέρασαν το καινούργιο κρύσταλλο. Έβαλα και το πορτάκι και όλα μια χαρά (εδώ και περίπου 1,5 χρόνο). Κόστος 80 ευρώ, αν το θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από haris_216 1
Sotigris13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Καλημέρα Τελικά προχώρησα σε αντικατάσταση του κρυστάλλου (διπλό κρύσταλλο) της πόρτας. Καθώς δεν είχα κάποια πρόταση για μάστορα τελικά κατέληξα σε ένα στην Καλλιθέα που κατά την πρώτη επαφή μου φάνηκαν σωστοί. Τελικά όλα πήγαν καλά. Πέρασαν πήραν τις διαστάσεις για το τζάμι, τους έδωσα το πατρόν από το πορτάκι (ή το πορτάκι, δεν θυμάμαι) που ήθελα να βάλω και μου έφεραν και πέρασαν το καινούργιο κρύσταλλο. Έβαλα και το πορτάκι και όλα μια χαρά (εδώ και περίπου 1,5 χρόνο). Κόστος 80 ευρώ, αν το θυμάμαι καλά. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα