aldon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εδώ και χρόνια το setup των οθονών μου αποτελείται από μια HP w2558hc και μια παλιά Eizo L550. Ωστόσο επειδή οι ανάγκες της δουλειάς (αρχισυντάκτης σε ενημερωτικό site) όλο και αυξάνονται, αυξάνεται και ο χώρος που θέλω στις οθόνες. Έχω καταλήξει σε setup με δύο οθόνες 27" (μέγιστης ανάλυσης 2560px), μιας και οι 34" wide μου φαίνονται πολύ... wide. Ανώτατο όριο έχω θέσει τα 1.000 - 1.100 ευρώ και επειδή θα βρίσκομαι μπροστά τους για πάνω από 12 ώρες καθημερινά, θέλω να είναι κυρίως ξεκούραστες. Παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω σχεδόν ποτέ σε αυτές. Προσανατολίζομαι σε κάποιες Dell, αλλά επειδή έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με την τεχνολογία των οθονών, ζητώ την γνώμη σας.
evkar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Απαντώ πρώτος , μιας και δεν απάντησε κανείς μέχρι τώρα , Dell U2717D με την ανάλυση που ζητάς .Υπόψη ότι απαιτείται και ισχυρή κάρτα , αν και φαντάζομαι ότι τα παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν , οπότε ούτε και το freesync θα είναι κριτήριο αγοράς . Ας πει και άλλος τη γνώμη του
aldon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 @evkar την U2717D την είδα και μου αρέσει πολύ (πολύ καλά specs, λεπτά bezels, ωραία βάση). Για την κάρτα που λες, η παλιά πλέον Asus GTX260 Core 216 χρίζει αλλαγής, οπότε έχεις κάτι κατά νου;
evkar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Θα πρότεινα από 1060 και πάνω ή RX 580 και πάνω . Τα λ7 είναι ούτως ή άλλως πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα