stavrosbmw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Γενικοτερα εδω μεσα βλεπω οτι πολλοι κανουν οτι μπορουν για να "κερδισουν" στη συζητηση,χωρις πραγματικα να τους νοιαζει εαν θα βγει καποιο νοημα. Και ο φιλος εδω μαλλον αυτο νομισε.. Δικό μου λάθος, δεν το είδα 1
webparts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δικό μου λάθος, δεν το είδα Ναι ρει το καταλαβα,ισα ισα που σε δικαιολογω.
pontez2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Γενικοτερα εδω μεσα βλεπω οτι πολλοι κανουν οτι μπορουν για να "κερδισουν" στη συζητηση,χωρις πραγματικα να τους νοιαζει εαν θα βγει καποιο νοημα. Και ο φιλος εδω μαλλον αυτο νομισε.. Μα τώρα πιάνεις συζήτηση με τον συγκεκριμένο κι εσυ βρε παιδί μου; Αυτός υποστηρίζει οτι έχει κάνει μπλοκ το μισό insomnia Πιες το καφεδάκι σου. Τους συμπαθώ πολύ στα coffee. Πάντα ευγενικοί και πάντα ωραίος καφές. Και έρχονται δουλειά ή σπίτι άμα λάχει. 1
stavrosbmw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μα τώρα πιάνεις συζήτηση με τον συγκεκριμένο κι εσυ βρε παιδί μου; Αυτός υποστηρίζει οτι έχει κάνει μπλοκ το μισό insomnia Πιες το καφεδάκι σου. Τους συμπαθώ πολύ στα coffee. Πάντα ευγενικοί και πάντα ωραίος καφές. Και έρχονται δουλειά ή σπίτι άμα λάχει. Εγώ υποστηριξα ότι έχω κάνει μπλοκ το μισό insomnia? Μάλλον τα έχεις μπερδέψει, σε εμένα απευθυνόταν το μήνυμα
pontez2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εγώ υποστηριξα ότι έχω κάνει μπλοκ το μισό insomnia? Μάλλον τα έχεις μπερδέψει, σε εμένα απευθυνόταν το μήνυμα Οχι εσυ βρε. Ο μπλοκοσκιάς 1
webparts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πωπω σιγα μη βγει ακρη. Εχουμε ξεκινησει τα μεταξυ μας μηνυματα για να βγαλουμε ακρη.
stavrosbmw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πωπω σιγα μη βγει ακρη. Εχουμε ξεκινησει τα μεταξυ μας μηνυματα για να βγαλουμε ακρη. Ισχυει
patras7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Στις 20/10/2017 στις 3:32 ΜΜ, tsifotis είπε Σχεδον τιποτε το ελληνικο δεν εχει η φραπεδαρα "μας". Ξενος καφες απλα ισως λογω ζεστου καλοκαιριου και ευκολιας του Nes συν το καλο μαρκετινγκ επιασε πολυ στην Ελλαδα. Ειχα ανοιξει παλιοτερα θεμα που δεν φτουρισε πολυ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου http://www.insomnia.gr/topic/563532-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5/ Εν ολιγοις κυκλοφορει η φημη απο τη Νεστλε οτι αυτη τον εβγαλε μεσω υπαλληλου της στη ΔΕΘ του 1957. Μαλιστα το τσιρκο που εχει καταντησει η ΔΕΘ εκανε φετος και σε αυτο το ιστορικο γεγονος αφιερωμα. Fact checking επιπεδου νεκροι της Ερτ http://www.iefimerida.gr/news/359286/moyseio-frape-sti-deth-sto-meros-poy-anakalyfthike-60-hronia-prin-eikones. Ομως μια στιγμη. Τοτε πως γινεται σε αυτην την ελληνικη ταινια του 1951 ο Ηλιοπουλος να λεει στον Φωτοπουλο κουνωντας σεηκερ την προειδοποιητικη ατακα "κοιτα μην μας κανουνε καφε φραπε" εννοωντας "θα μας κανουνε του αλατιου" δηλαδη ειναι κατι τοσο στανταρ που το χρησιμοποιουνε πια και σαν εκφραση. Η αληθεια ειναι οτι σπανια πινουνε φραπε στις παλιοτερες ταινιες. https://youtu.be/aNmLRC6VNMA?t=1116 Οπως προσθεσε και συμφορουμιτης συνταγες στ αγγλικα με coffee frappe υπαρχουν απαντωνται σε κειμενα του 19ου και 20ου αιωνα. Και στο αρχικο θρεντ εχει και λινκ. Μαλλον το μονο που εκανε Ελληνας ηταν αντι να χρησιμοποιει ζεστο με παγακι βαζει χλιαρο ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ. mind blown. Ανακαλυψη επιπεδου αντι να ριχνω στο μιγμα του κεηκ σκονη απο κακαο, να το ανακατευω με μερεντα. Oh yeah!!! Βεβαια, οπως προειπώθηκε απο την μια μερα στην αλλη αρχισαμε να λεμε τον τουρκικο καφε ελληνικο. Φουλ ανασφαλης χοντραδα. Σα να λενε ξαφνικα Τουρκοι στο χωριο τους την φετα TURKISH CHEESE μονο απο το κομπλεξ. Μπλιαχ. Αν μας χαλαει η λεξη τουρκικος μπορουσαμε να λανσαρουμε αλλη λεξη πχ στη χόβολη, αφιλτραριστος, του φλυτζανιου, παραδοσιακος, αραβικός (που δεν κανει triggering) ή κατι άλλο τελος παντων. Αλλα οπως λεγανε και στο χωριο μου, εδω καταπινουμε την καμηλο, στον κωνωπα της σειράς αναμονής θα κολλησουμε!!!!!!!1111111111 Υπάρχει αυτό το απόσπασμα της ταινίας με την αναφορά στον φραπέ;
St3liosGr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι ποικιλίες 100% Arabica είναι γενικά πιο γλυκόπιωτες ,οπότε είναι και ποιο εύκολο να πίνεις ένα καφέ σκέτο είτε fr.espresso είτε fr.capuccino. Όμως κάποιες εταιρίες φτιάχνουν δικά τους χαρμανια τα οποία έχουν μέσα μια ποικιλία η οποία λέγεται "ρομπουστα" συνήθως ένα 5%. Δηλαδή μιξ 95% arabica 5% robusta. Οι ποικιλίες robusta είναι συνήθως πιο πικρές και την νιώθεις πιο δυνατή σε καφεΐνη ενώ δεν είναι απαραίτητα. Πολλές εταιρίες Επίσης έχουν καφέ ο όποιος στα κρύα είναι σούπερ και στα ζεστά δεν πίνετε ή το αντίθετο. Συνήθως οι πιο γλυκοπιωτες ποικιλίες είναι από Βραζιλία, θεωρώ λόγω κλίματος. Γενικά να προσπαθείτε να πίνετε καφέ από συνοικιακα αλλά καλά καταστήματα που έχουν και ελληνικούς roasters. Μερικοί Έλληνες είναι Coffee republic Kudu Taf Κτλ Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από St3liosGr
tsifotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, patras7 είπε Υπάρχει αυτό το απόσπασμα της ταινίας με την αναφορά στον φραπέ; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις