skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τελικά σταμάτησα να πηγαίνω στα coffee island και γύρισα σε πιο δοκιμασμένες λύσεις τύπου local/national αλυσίδας όπως είναι το de tox, mikel και λοιπά. Φαίνεται ότι ο καφές είναι όντως πυρηνική φυσική και μεγάλο μυστικό καθώς όσες φορές έχω δοκιμάσει να πειραματιστώ πέρα από 2-3 αλυσίδες έχω φάει τα μούτρα μου με νεροζούμια. 2
webparts Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απο τα coffee island πηγες στα μικελ? Ξερεις να πινεις καφε βλεπω.. 2
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απο τα coffee island πηγες στα μικελ? Ξερεις να πινεις καφε βλεπω.. Ασε μεγάλε είμαι και κοσμογυρισμένος οπότε μόλις έσπασες τα μούτρα σου. Πρόσεξε μην συνεχίσεις το trolling και σε βάλω στη λίστα με τα trolls.
teddy71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 7 σελιδες και ακομη δεν αποφασισατε τι καφε να πιειτε? Τοσο μεγαλο καταλογο εχει πια αυτο το coffee island???
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απο τα coffee island πηγες στα μικελ? Ξερεις να πινεις καφε βλεπω.. Σημασία δεν έχει η αλυσίδα αλλά ο/η barista. Άμα ο ίδιος/ίδια barista πάει σε άλλη αλυσίδα, θα φτιάχνει διαφορετικά τον καφέ δηλαδή;
pontez2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ασε μεγάλε είμαι και κοσμογυρισμένος οπότε μόλις έσπασες τα μούτρα σου. Πρόσεξε μην συνεχίσεις το trolling και σε βάλω στη λίστα με τα trolls. Ναι, έχεις γυρίσει όλο τον κάμπο με τα πόδια. Πάντως ο καφές εκει ειναι εξαιρετικός. Απιστευτα τα coffe εκεί. 1
webparts Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ασε μεγάλε είμαι και κοσμογυρισμένος οπότε μόλις έσπασες τα μούτρα σου. Πρόσεξε μην συνεχίσεις το trolling και σε βάλω στη λίστα με τα trolls. Αντε στα starbucks να βρεις κανα ροφημα γιατι δεν εισαι για καφεδες εσυ,σου βγαζουν νευρα.
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αντε στα starbucks να βρεις κανα ροφημα γιατι δεν εισαι για καφεδες εσυ,σου βγαζουν νευρα. Troll added to the list. All messages are ignored. Κέρδισες θέση στη λίστα. 1
webparts Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Troll added to the list. All messages are ignored. Κέρδισες θέση στη λίστα. I am so proud. Οι μισοι εδω μεσα ειναι σε λιστα φιλε,δεν εκανες κατι το σπουδαιο η καινουργιο. Και μαντεψε,παρ ολο που με εβαλες σε λιστα αποκρυψης,δεν αντεξες και πατησες για να διαβασεις τι εχω γραψει. Και συνεχιζεις ακομα να διαβαζεις. Παλι καλα που υπαρχει και η λιστα. 7 σελιδες και ακομη δεν αποφασισατε τι καφε να πιειτε? Τοσο μεγαλο καταλογο εχει πια αυτο το coffee island??? Οχι,απλα δεν πινεται ο καφες. Σημασία δεν έχει η αλυσίδα αλλά ο/η barista. Άμα ο ίδιος/ίδια barista πάει σε άλλη αλυσίδα, θα φτιάχνει διαφορετικά τον καφέ δηλαδή; Αν του πουν να τον φτιαξει διαφορετικα τοτε ναι,θα τον φτιαξει διαφορετικα. Εδω λενε οτι στα island τον freddo cappuccino τον κανουν αχτυπητο,οτι του ερθει του καθενος ( μαγαζιου ) .
stavrosbmw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αυτο το τελευταιο δεν το επιασα, εχεις πιει ποτε καφε απο island ? Αν ναι και λες οτι ειναι χτυπημενος τοτε τι να σου πω,δεν εχεις ιδεα I am so proud. Οι μισοι εδω μεσα ειναι σε λιστα φιλε,δεν εκανες κατι το σπουδαιο η καινουργιο.Και μαντεψε,παρ ολο που με εβαλες σε λιστα αποκρυψης,δεν αντεξες και πατησες για να διαβασεις τι εχω γραψει.Και συνεχιζεις ακομα να διαβαζεις. Παλι καλα που υπαρχει και η λιστα. Οχι,απλα δεν πινεται ο καφες. Αν του πουν να τον φτιαξει διαφορετικα τοτε ναι,θα τον φτιαξει διαφορετικα.Εδω λενε οτι στα island τον freddo cappuccino τον κανουν αχτυπητο,οτι του ερθει του καθενος ( μαγαζιου ) . Αυτο το τελευταιο δεν το επιασα, εχεις πιει ποτε καφε απο island ? Αν ναι και λες οτι ειναι χτυπημενος τοτε τι να σου πω,δεν εχεις ιδεα
webparts Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αυτο το τελευταιο δεν το επιασα, εχεις πιει ποτε καφε απο island ? Αν ναι και λες οτι ειναι χτυπημενος τοτε τι να σου πω,δεν εχεις ιδεα Αυτο το τελευταιο δεν το επιασα, εχεις πιει ποτε καφε απο island ? Αν ναι και λες οτι ειναι χτυπημενος τοτε τι να σου πω,δεν εχεις ιδεα Εχω πιει 2 φορες πιο παλια και δε μου αρεσε. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω και γιατι το λεω. Δες τι εχω κανει παραθεση και ισως καταλαβεις τι λεω. Γενικοτερα εχω ιδεα απο καφε,καθως εχω δουλεψει πολλες ωρες ( μερες μηνες χρονια ) πανω στο αντικειμενο.
stavrosbmw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εχω πιει 2 φορες πιο παλια και δε μου αρεσε. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω και γιατι το λεω. Δες τι εχω κανει παραθεση και ισως καταλαβεις τι λεω. Γενικοτερα εχω ιδεα απο καφε,καθως εχω δουλεψει πολλες ωρες ( μερες μηνες χρονια ) πανω στο αντικειμενο. Η εγω δεν το ειδα πριν(μαγαζιου) ή εσυ το εκανες τροποποιηση.Whatever
webparts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Η εγω δεν το ειδα πριν(μαγαζιου) ή εσυ το εκανες τροποποιηση.Whatever Δεν το ειδες,αλλα καταλαβα εξ αρχης οτι δεν το ειδες για αυτο δεν ξεκινησα αντιπαραθεση. Το εβαλα εξ αρχης γιατι ηξερα οτι θα παρεξηγηθω εαν δεν το εβαζα.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Η εγω δεν το ειδα πριν(μαγαζιου) ή εσυ το εκανες τροποποιηση.Whatever Αμα το είχε κάνει τροποποίηση θα φαινόταν. (αμα κάνεις τροποποίηση 30+ λεπτά μετά, τότε φαίνεται ότι έχεις κάνει edit )
webparts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αμα το είχε κάνει τροποποίηση θα φαινόταν. (αμα κάνεις τροποποίηση 30+ λεπτά μετά, τότε φαίνεται ότι έχεις κάνει edit ) Γενικοτερα εδω μεσα βλεπω οτι πολλοι κανουν οτι μπορουν για να "κερδισουν" στη συζητηση,χωρις πραγματικα να τους νοιαζει εαν θα βγει καποιο νοημα. Και ο φιλος εδω μαλλον αυτο νομισε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις