OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Πάρε Nescafe από το σούπερ μάρκετ που θα σου έρθει ΠΟΛΥ φθηνότερα, και άσε τα Coffee Island. Όλα τα καφεκοπτεία χρεώνουν τον ένα καφέ όσο χρεώνουν ολόκληρο το κουτί. Αυτό που πουλάει είναι το brand (ότι και καλά ο καφές είναι από Κολομβία, Βραζιλία, ξερωγώ και όχι ο συνηθισμένος του σούπερ μάρκετ)...δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στη γέυση. Το ίδιο γίνετε και στις μπυραρίες που δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Άμστελ του περιπτέρου, στη γεύση από τις διάφορες Ale, Lager, κτλ. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι στην τιμή, και στην περιεκτικότητα αλκοόλ ως ένα βαθμό. Στην γεύση όμως η διαφορά είναι πολύ μικρή. Γενικά πιστεύω όλο αυτό με τα διάφορα brands (είτε είναι μπύρα είτε καφές) είναι μια κοροΪδία και τίποτε άλλο. 1
stavrosbmw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Πάρε Nescafe από το σούπερ μάρκετ που θα σου έρθει ΠΟΛΥ φθηνότερα, και άσε τα Coffee Island. Όλα τα καφεκοπτεία χρεώνουν τον ένα καφέ όσο χρεώνουν ολόκληρο το κουτί. Αυτό που πουλάει είναι το brand (ότι και καλά ο καφές είναι από Κολομβία, Βραζιλία, ξερωγώ και όχι ο συνηθισμένος του σούπερ μάρκετ)...δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στη γέυση. Το ίδιο γίνετε και στις μπυραρίες που δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Άμστελ του περιπτέρου, στη γεύση από τις διάφορες Ale, Lager, κτλ. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι στην τιμή, και στην περιεκτικότητα αλκοόλ ως ένα βαθμό. Στην γεύση όμως η διαφορά είναι πολύ μικρή. Γενικά πιστεύω όλο αυτό με τα διάφορα brands (είτε είναι μπύρα είτε καφές) είναι μια κοροΪδία και τίποτε άλλο. Ισχυει οτι βγαζουν 100% κερδος αυτοι και παραπανω μην σου πω αλλα ο νεσ εχει χαλια γευση ειτε ειναι φραπεσ ειτε εσπρεσσο,αν ψαξεις μπορεις να βρεις φρεντο με 1ευρω 100% αραμπικα ομως, εμενα μου αρεσει πολυ ο χαουσμπραντ
DYEL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καθολου φθηνοτερος δεν ειναι ο νεσκαφες. Πιο ακριβος ειναι απο τον 100% αραμπικα του coffe island,και μιλαμε για στιγμιαιο καφε ετσι... Ισα ισα που χρησοπληρωνει ο κοσμος τον φραπε,που θα επρεπε να εχει πολυ χαμηλη αξια. 1
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μιλάω για τον φραπέ που φτιάχνεις στο σπίτι. Το 200αρι κουτί ξερωγώ να βγάζει 60-70 φραπέδες, και αν υποθέσουμε ότι το κουτί κάνει 6 € πάνω κάτω...άμα το διαιρέσουμε με το 70 (χοντρικά), βγαίνει 8-9 λεπτά. Ο φραπέ στο coffee island πόσο να κάνει; 1.20; 1.40; Δε ξέρω κιόλας...αλλά σίγουρα το φραπέ που πέρνουμε take-away τον χρυσοπληρώνουμε σε αντίθεση με αυτό που κάνουμε στο σπίτι. Αυτό το arabicca το ακούω πολύ την τελευταία δεκαετία, που πριν αγνοούσα τον όρο....όπως και οι πιο πολλοί φαντάζομαι. Αλλά μου μυρίζει άλλη μια δηθενιά των 10s. Τι να πω...ο καθένας όπως τη βρίσκει. Άμα γουστάρει να σπαταλάει τα χρήματα του, εγώ πάσο...
bluesattack Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που πουλάει είναι το brand (ότι και καλά ο καφές είναι από Κολομβία, Βραζιλία, ξερωγώ και όχι ο συνηθισμένος του σούπερ μάρκετ)...δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στη γέυση. Το ίδιο γίνετε και στις μπυραρίες που δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Άμστελ του περιπτέρου, στη γεύση από τις διάφορες Ale, Lager, κτλ. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι στην τιμή, και στην περιεκτικότητα αλκοόλ ως ένα βαθμό. Στην γεύση όμως η διαφορά είναι πολύ μικρή. Λαθος Χ2 Τωρα το οικονομικο ειναι αλλο.Αλλα στο καφε..το σπιτι ειναι για κανα ψευτοφραπε, σαν τους επαγγελματιες δεν ειναι .Εκτος αν καποιος εχει καλη μηχανη,δηλαδη παιζει σε ημιεπαγγελματικη κατηγορια
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesus....όσες φορές έχει τύχει να πάρω φραπέ από μαγαζί (κάθησα, οπότε έπρεπε να πάρω κάτι, και ο φραπέ ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε) ήταν ΑΙΣΧΟΣ. Μισό ποτήρι αφρό και παγάκια, και μισό καφέ. Στο σπίτι τον φτιάχνεις όπως εσύ γουστάρεις...πιστεύω ο αφρός πρέπει να είναι το 1/5 του ποτηριού και όχι το 1/2. Για παγάκια ούτε γι'αστείο. Το ίδιο κάνουν και στα αναψυκτικά, παρεπιμπτόντως. Παγάκια στο αναψυκτικό, δηλαδή ήμαρτον. Πως ήταν η coca-cola όταν στην αραίωναν με νερό όταν ήσουν μικρός για να μη σε πειράξει και καλά...ε το ίδιο πράγμα είναι, εφ'όσον παγάκια = νερό. Τώρα αν πάλι θες να πάρεις από αυτά τα περίεργα με τη σαντιγύ, τα cookies και ότι άλλο βάζουν...ε τότε ναι εννοείται ότι δε το φτιάχνεις σπίτι. Αλλά όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα φραπέ, για όνομα του Θεού δηλαδή. 1
andreapaog328 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μιλάω για τον φραπέ που φτιάχνεις στο σπίτι. Το 200αρι κουτί ξερωγώ να βγάζει 60-70 φραπέδες, και αν υποθέσουμε ότι το κουτί κάνει 6 € πάνω κάτω...άμα το διαιρέσουμε με το 70 (χοντρικά), βγαίνει 8-9 λεπτά. Ο φραπέ στο coffee island πόσο να κάνει; 1.20; 1.40; Δε ξέρω κιόλας...αλλά σίγουρα το φραπέ που πέρνουμε take-away τον χρυσοπληρώνουμε σε αντίθεση με αυτό που κάνουμε στο σπίτι. Αυτό το arabicca το ακούω πολύ την τελευταία δεκαετία, που πριν αγνοούσα τον όρο....όπως και οι πιο πολλοί φαντάζομαι. Αλλά μου μυρίζει άλλη μια δηθενιά των 10s. Τι να πω...ο καθένας όπως τη βρίσκει. Άμα γουστάρει να σπαταλάει τα χρήματα του, εγώ πάσο... παρε ενα κουτι nescafe παρε και το gold ανοιξε τα μυρισε τα και τα δυο και πες μας τι μυριζει το nescafe. καφε σίγουρα οχι. 2
Leon90 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Έχω πάρει μερικές φορές καφέ (freddo Cappuccino με κρέμα) απο τα Coffee islands αλλά δεν έχω " βρεί " κάτι ιδιαίτερο στην γεύση του.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Espressone praline. H Μπαρτσελονα ρεάλ μαδρίτης των ροφηματων fixed
stavrosbmw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Έχω πάρει μερικές φορές καφέ (freddo Cappuccino με κρέμα) απο τα Coffee islands αλλά δεν έχω " βρεί " κάτι ιδιαίτερο στην γεύση του. Του γρηγορη ειναι πιο ωραιος για μενα 1
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θα δοκιμάσω αύριο τις μικροφάρμες και θα σας πω.
teddy71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ti ερωτηση ειναι "το τι καφε να δοκιμασω??" Ο καφες ειναι προσωπικο γουστο οποτε οτι και και σου προτεινει καποιος σε σενα ισως να μην σου αρεσει. Απλα παραγγελνεις καθε φορα διαφορετικο και καταληγεις τι σου αρεσει περισσοτερο . Οπως ειπαμε ειναι προσωπικο γουστο. Ειναι σαν να ρωτας "με τι κοπελα να τα φτιαξω?" "ξανθια; μελαχροινη; κοκινομαλλα;" 1
webparts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Παρε κανα ροφημα,ο καφες τους ειναι χαλια. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesus....όσες φορές έχει τύχει να πάρω φραπέ από μαγαζί (κάθησα, οπότε έπρεπε να πάρω κάτι, και ο φραπέ ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε) ήταν ΑΙΣΧΟΣ. Μισό ποτήρι αφρό και παγάκια, και μισό καφέ. Στο σπίτι τον φτιάχνεις όπως εσύ γουστάρεις...πιστεύω ο αφρός πρέπει να είναι το 1/5 του ποτηριού και όχι το 1/2. Για παγάκια ούτε γι'αστείο. Το ίδιο κάνουν και στα αναψυκτικά, παρεπιμπτόντως. Παγάκια στο αναψυκτικό, δηλαδή ήμαρτον. Πως ήταν η coca-cola όταν στην αραίωναν με νερό όταν ήσουν μικρός για να μη σε πειράξει και καλά...ε το ίδιο πράγμα είναι, εφ'όσον παγάκια = νερό. Τώρα αν πάλι θες να πάρεις από αυτά τα περίεργα με τη σαντιγύ, τα cookies και ότι άλλο βάζουν...ε τότε ναι εννοείται ότι δε το φτιάχνεις σπίτι. Αλλά όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα φραπέ, για όνομα του Θεού δηλαδή. Εδω ο ανθρωπος πινει φραπε ενω κοντευουμε '18 και εχει και γνωμη σε θεματα καφε. 1
elpaso1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ισχύει ότι ο φραπές είναι χειρότερος από τον εσπρέσο;
stavrosbmw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ισχύει ότι ο φραπές είναι χειρότερος από τον εσπρέσο;Για μένα ο φραπες είναι χ100 φορές πιο ελαφρύς από τον εσπρεσσο. (Τώρα θα πεταχτουν όλοι και αρχίζουν να με κράζουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις