Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μιας και η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει πολλές ποικιλίες καφέ, τι μου προτείνετε να δοκιμάσω;

Αυτό το marketing trick που έχουν έναν special καφέ που τελειώνει από νωρίς το πρωί και καλά τι είναι πάλι;

Αξίζει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για special και σουπερντουπερ αλλά εγώ παίρνω Freddo Cappucino μέτριο με αφρογαλα ή κρέμα και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ καλός και γευστικός.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα ολοι τρελαινονται για τον Freddo Cappucino με κρεμα απο την συγκεκριμενη αλυσιδα. 

Εγω μιας και τον πινω σκετο (freddo espresso) οταν το δοκιμασα μου φανηκε σαν γαλακτομπουρεκο.  :X 

Παντως αμα θες κατι γλυκο απο κει , δοκιμασε το Milkshake Cheese Cake με σιροπι κερασι , νταξ τερμα γλυκο , αλλα αμα θες κατι τετοιο ειναι ωραιο.

Aπο καφε τωρα , εμενα μου αρεσει μονο η ποικιλια που βαζουν σαν default .

• Like 5
Δημοσ.

Γενικα ολοι τρελαινονται για τον Freddo Cappucino με κρεμα απο την συγκεκριμενη αλυσιδα.

Βασικά μιας και είναι μετριάντζα το συγκεκριμένο για αυτό ψάχνομαι.

Δημοσ.

Εγω σπανια παιρνω απο αλυσιδες καφε , προτιμω τα μικρα συνοικιακα μαγαζια μιας και σε αυτα βρισκω καλυτερο καφε συφωνα παντα με τις δικιες μου γευσεις.

Ασε που μερικα απο αυτα το πρωι δινουν και δωρο τυροπιτα  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής.

Αλλους καφέδες τους κάνει capuccino και άλλους espresso;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθε μαγαζι μπορει να χει διαφορετικο χαρμανι by default :P

Τα 4 «Μ» του espresso: Miscela (το χαρμάνι του καφέ), Macinacaffe (ο μύλος), Macchina (η μηχανή espresso), Mano (το χέρι-εμπειρια του barista για να συντονισει τα παραπανω )

http://www.insomnia.gr/topic/559462-μισθος-barista-στα-μικελ/?p=53809747

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Το coffee island στην γειτονια μου εχει ενα freddo που δεν πινετε. Δεν ξερω πως τα εχει καταφερει αυτος,που το εχει.

Δημοσ.

Το coffee island στην γειτονια μου εχει ενα freddo που δεν πινετε. Δεν ξερω πως τα εχει καταφερει αυτος,που το εχει.

Και σε εμένα... Χάλια μαύρα!!

Τα coffebrands κάνουν χίλιες φορές καλύτερο καφέ.

• Like 1
Δημοσ.

το ζεστο cappuccino ειναι το καλυτερο για εμενα απο ολες τις αλυσιδες. και το latte τους ειναι πολυ καλο.

γενικα αποτι ξερω τους υποχρεώνουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμενο καφέ δικό τους τον οποίο διανέμουνε απο κεντρική αποθήκη εδω στην πάτρα.

τώρα αθήνα βορεια ελλαδα δε ξερω τι φέρνουνε η τανακατευουνε και βαζουνε οτι ναναι αυτοι πουχουνε τα franchise.

απο 4 διαφορετικά που παίρνω είναι παντα η ίδια καλή ποιότητα. 

Δημοσ.

Εχουν τον δικο τους και καφε  απο μικροφαρμες .Εχουν και τιμοκαταλογο και για τα δυο.Το δευτερο ελαφρως πιο ακριβο εννοειται.

Δημοσ.

Εγω ντρεπομαι να ζητησω απο μικροφαρμες. Μου φαινεται μεγαλη δηθενια.

Και εγω πιστευω ο καλυτερος τους ειναι ο ζεστος καπουτσινο.

Απο ροφηματα μου αρεσει το coffeechino κρυο, ειναι και σχετικα vfm και το cheesecake, που ειναι ομως τσουχτερο.

Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής.

Αλλους καφέδες τους κάνει capuccino και άλλους espresso;

Ο ιδιος καφες ειναι απλα τον φρεντο εσπρεσσο οταν τον βγαζει απο το μηχανιμα τον χτυπαει για λιγα δευτερολεπτα με παγο ενω τον καπουτσινο τον αφηνει οπως ειναι.Ετσι ειναι και στον γρηγορη αν εχεις δοκιμασει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...