Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τι λενε ορισμενοι περι iphone και συναφων ειδων ...εαν εχει κατω απο 4 κατοσταρικα το συγκεκριμενο θα ειμαι υποψηφιος με τετοια specs ...και δε πα να ειναι κινεζικο ,ειδα και τις φιρμες τι καλες που ηταν στο παρελθον με μεσοβεζικες λυσεις καθε φορα ....πλεον ετσι οπως φτασανε οι τιμες ,κατι πανω απο 400 ευρω σε εξυπνο κινητο ειναι λεφτα σε κουβα σκουπιδιων ....παρωχημενες τεχνολογιες τις πουλανε για πλατινες ....ετσι για να γινεται τζιρος !!! huawei και ας το φτιαχνει και ο Λου Κου Γιανγκ ,τουλαχιστον να μην κλαιμε σε καμια στραβη και αλλο να κλαις τα 900 ευρω και αλλο τα 300-350 ...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω τι λενε ορισμενοι περι iphone και συναφων ειδων ...εαν εχει κατω απο 4 κατοσταρικα το συγκεκριμενο θα ειμαι υποψηφιος με τετοια specs ...και δε πα να ειναι κινεζικο ,ειδα και τις φιρμες τι καλες που ηταν στο παρελθον με μεσοβεζικες λυσεις καθε φορα ....πλεον ετσι οπως φτασανε οι τιμες ,κατι πανω απο 400 ευρω σε εξυπνο κινητο ειναι λεφτα σε κουβα σκουπιδιων ....παρωχημενες τεχνολογιες τις πουλανε για πλατινες ....ετσι για να γινεται τζιρος !!! huawei και ας το φτιαχνει και ο Λου Κου Γιανγκ ,τουλαχιστον να μην κλαιμε σε καμια στραβη και αλλο να κλαις τα 900 ευρω και αλλο τα 300-350 ...

Από τα τρία σχόλια περί iPhone τα δυο είναι καθαρά σαρκαστικά και ακόμα ψαρώνετε :P
Δημοσ.

Αν και κάτοχος Android πιστεύω πως το iphone είναι από τα καλύτερα κινητά τα οποία μπορεί να πάρει κανείς και ωποσδήποτε έιναι status symbol (άρα έχει και καλή τιμή μεταπώλησης). Ωστόσο εγώ προσωπικά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω (όπως και ανάλογης αξίας κινητό android) οπότε θεωρώ το τριπάκι της υποστήριξης των υπερ και κατά ανουσιο. Όποιος έχει χρήμα το παίρνει και το χαίρεται. Όποιος δεν πάιρνει ένα budget όπως πήρα και εγώ.

Το post είναι υπερβολικά λογικό και ειλικρινές στα όρια σκανδάλου, εισήγουμαι πενθήμερο ban και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.
Δημοσ.

Μερικά trolloσχόλια αρχίζουν να είναι πολύ καλά..εγώ πλέον δεν ξέρω ποιος μιλάει σοβαρά οπότε θα τα παίρνω όλα ότι είναι τρολιές! ^^

• Like 1
Δημοσ.

το 95% εως 98% των κατόχων κινητών, μπορει να κανει αριστα την δουλεια του με ενα κινητό των 200 ευρώ το πολύ.οποτε το να παω να δωσω 500-700-1000 ευρω το θεωρω μ@λ@κι@ ,δεν αναφερομαι στο 2% που πραγματι δουλευουν ενα κινητο σε εφαρμογες που απαιτουν κατι καλυτερο απο αυτα των 200 ευρω...οποιος μου πει το αντιθετο ας παει να κοιταχτει...πρωην κατοχος iphone 4s  και νυν κατοχος huawei p8 lite  με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αγορα του 180 ευρω εδω και εναμισυ χρονο ,και αρκετα ανθεκτικο στα παμπολα πεσιματα που εχει φαει αναρωτιεμαι αν ειχα αλλο κινητο ποσες φορες θα ετρεχα λογο πεσιματος να παρω νεο η να το παω για σερβις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
IPhone δεν είναι. [device=active] [trigger=set]

IPhone δεν είναι. [device=active] [trigger=set]
Μας έχετε παίξει με τα iphpne.ενα κινέζικο κινητο(made in china) με κομμάτια sony(camera),samsumg(ram,rom),lg(ips screen),κινεζική μπαταρια χο τσι μινγκ.καθιστε με τη μπακατελα που την πληρωνετε 1000€ ενώ κοστίζει 200$ και αφήστε τα huawei για μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.εαν το ίδιο κινητο με τα ίδια κομμάτια και ιδια χαρακτηριστικά το έβγαζε ή micromax(ινδικη εταιρεία τα κινητά της οποίας φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα iphone σε διαφορετική γραμμή παραγωγής)ούτε θα τα κοιτουσατε.
Δημοσ.

Μας έχετε παίξει με τα iphpne.ενα κινέζικο κινητο(made in china) με κομμάτια sony(camera),samsumg(ram,rom),lg(ips screen),κινεζική μπαταρια χο τσι μινγκ.καθιστε με τη μπακατελα που την πληρωνετε 1000€ ενώ κοστίζει 200$ και αφήστε τα huawei για μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.εαν το ίδιο κινητο με τα ίδια κομμάτια και ιδια χαρακτηριστικά το έβγαζε ή micromax(ινδικη εταιρεία τα κινητά της οποίας φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα iphone σε διαφορετική γραμμή παραγωγής)ούτε θα τα κοιτουσατε.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rhetorical_device

https://en.wikipedia.org/wiki/Pseudocode

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κατακτηση ολο τον κοσμο ; Αφου εχει το περισσοτερο μεριδιο ανα το παγκοσμιο ειναι στην νουμερο 1 λιστα.

Δημοσ.

Αυτο το thread ειναι πιο παλιο απο την Σαπουτζακη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...