Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το insomnia ανεβάζει μια είδηση για το Huawei 10 ,και ο άλλος απαντά "iphone δεν είναι".

Τώρα , να πεις "και μη χειρότερα" ή να μην το πεις.

Χθες άλλος οπαδός της Μηλοφών , γράφει εδώ στο φόρουμ ,ότι όλοι εμείς που δεν έχουμε μηλόφωνο , κατά βάση , πολύ κατά βάση όμως , ζηλεύουμε ,που δεν μπορούμε να το έχουμε . 

Και μετά , οι οπαδοί της Μηλοφών κράζουν τους ¨αντίπαλους" για fanboys . 

https://en.wikipedia.org/wiki/Rhetorical_device

https://en.wikipedia.org/wiki/Pseudocode

Δημοσ.

Εμένα πάντως από μπροστά μου θυμίζει LG και από πίσω HTC.

Ολα κατι θυμιζουν αφου πλεον ολα τα κινητα εχουν μια οθονη ολο το μπροστα, ενα δακτυλικο και καμερα πισω και τελος. Το "μου θυμιζει" δεν εχει πλεον νοημα. Δηλαδη θα αλλαξει καποιος σχεδιαστης αυτο που του αρεσει γιατι μοιαζει με κατι αλλο? Δεν παει ετσι.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ετοιμαστεί για τα σχόλια αύριο που το insomnia θα παρουσιάσει το νέο ZTE Axon M.

Ξέρετε, ποπκορν, αναψυκτικά και τα ίδια, επαναλαμβανόμενα και αναμενόμενα σχόλια από τους γνωστούς θαμώνες του φόρουμ...

• Like 1
Δημοσ.

IPhone δεν είναι.

[device=active]

[trigger=set]

Πάντως παρόλο που έγραψες trigger set κατάφερες παρόλα αυτά να τους ψαρέψεις :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παρόλο που έγραψες trigger set κατάφερες παρόλα αυτά να τους ψαρέψεις :D

Δεν το ξανακανω, δεν εχει πλακα.

Δημοσ.

Εδώ δεν κατάφερε ο Χίτλερ να κατακτήσει τον κόσμο ή ο Μέγας Αλέξανδρος, η Χαουη θα το κάνει με ένα κινητό?

Τραβηγμενος ο τίτλος!

Δημοσ.

Τεράστιο είναι αλλά νομίζω ότι σε λίγους μήνες θα είναι καλύτερο σε ότι αφορά την τιμή του..

Δημοσ.

Μας τα πρηξατε με τα κινεζικα.

Αντι να βαζετε καθε μερα μια ειδηση countdown, να μας ενημερωνεται ποσες μερες εμειναν για την κυκλοφορια του iphone x, μαζι με καποια fun facts για την νεα απολυτη συσκευη της apple, μας αναγκαζετε να διαβαζουμε για κινεζιες της huawei που δεν ενδιαφερουν κανεναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντι να βαζετε καθε μερα μια ειδηση countdown, να μας ενημερωνεται ποσες μερες εμειναν για την κυκλοφορια του iphone x, μαζι με καποια fun facts για την νεα απολυτη συσκευη της apple, μας αναγκαζετε να διαβαζουμε για κινεζιες της huawei που δεν ενδιαφερουν κανεναν.

Ετοιμάσου για Shitstorm γιατί μερικοί θα σε πάρουν στα σοβαρά.

Επεξ/σία από Neg
  • Like 2
Δημοσ.

Αν συνεχίζεις να τρολλάρεις, θα σε κάνω unfollow στο flickr :-D :-D :-D :-D . Την καλημέρα μου .

Δημοσ.

Αν και κάτοχος Android πιστεύω πως το iphone είναι από τα καλύτερα κινητά τα οποία μπορεί να πάρει κανείς και ωποσδήποτε έιναι status symbol (άρα έχει και καλή τιμή μεταπώλησης). Ωστόσο εγώ προσωπικά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω (όπως και ανάλογης αξίας κινητό android) οπότε θεωρώ το τριπάκι της υποστήριξης των υπερ και κατά ανουσιο. Όποιος έχει χρήμα το παίρνει και το χαίρεται. Όποιος δεν πάιρνει ένα budget όπως πήρα και εγώ.

Δημοσ.

Mate 10: οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω iphone .....

Κατάκτησε πρώτα τον κόσμο και βλέπουμε μετά αν μπορείς......

Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα...

Δημοσ.

Πραγματικά ειναι αστεία πλέον τετοιου είδους σχόλια εν έτη 2017.. Κρίμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...