Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια το γύρισα σε android (TP-LINK Neffos Y5L) μετά απο πολλά χρόνια WP και μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα! Όμως έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε..

1) Η μπαταρία του φεύγει πολύ γρήγορα μπορώ να κάτι κάτι γι'αυτό? Οι εφαρμογές που λένε για εξοικονόμηση μπαταρία κάνουν αυτό που λένε ή είναι μύθος? Αν ναι ποιες μου προτείνετε?

2) Ψάχνω μια καλή και ελαφριά εφαρμογή για μουσική που τα αναγνωρίζει έτοιμες λίστες m3u8. Υπάρχει καμία?

3) Πως μπορώ να πέρασω κάποιες τουλάχιστον εφαρμογές απο το κινητό στη sim? Κατέβασα τη Files to SD Card αλλά δεν έκανε δουλεία (έχω android 6.0.1)

4) Πως μπορώ όταν ανοίγω τον chrome να ανοίγει η αρχική σελίδα και όχι ή προηγούμενη που είχα ανοίξει? Όσο κι αν το έψαξα δε το βρήκα. 

Δημοσ.

1) δεν έχει καλή αυτονομία με 2100 μπαταρία...όχι δεν υπάρχει κάτι όλα είναι βλακείες.

2) το Shazam

3) μόνο με ρουταρισμα που θα χάσεις την εγγύηση και πρέπει να ξέρεις από αυτά.

4)στις ρυθμίσεις αλλά δεν θυμάμαι.

Δημοσ.

Το τηλέφωνο αυτό είναι για τα μπάζα 1gb Ram το 2017 μπαταρία χώμα, καλά έρευνα αγοράς δεν έκανες πριν το πάρεις;; πήρες μια συσκευή που θα μισήσεις το καταπληκτικό αντροιντ. Καλύτερα να έμενες με το wp.

Δημοσ.

1) δεν έχει καλή αυτονομία με 2100 μπαταρία...όχι δεν υπάρχει κάτι όλα είναι βλακείες.

2) το Shazam

3) μόνο με ρουταρισμα που θα χάσεις την εγγύηση και πρέπει να ξέρεις από αυτά.

4)στις ρυθμίσεις αλλά δεν θυμάμαι.

ευχαριστώ πολύ

Το τηλέφωνο αυτό είναι για τα μπάζα 1gb Ram το 2017 μπαταρία χώμα, καλά έρευνα αγοράς δεν έκανες πριν το πάρεις;; πήρες μια συσκευή που θα μισήσεις το καταπληκτικό αντροιντ. Καλύτερα να έμενες με το wp.

Προφανώς και δεν είχα λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα και δεν μπήκα εδώ μέσα για να με κράξετε γι'αυτό! 

Δημοσ.

Δεν σε κράζει κανένας την γνώμη μου είπα, μπορούσες όμως να έπαιρνες πολύ καλύτερο τηλέφωνο με λίγα χρήματα παραπάνω, ακόμα και κάποιο μεταχειρισμένο, αυτό που πήρες σε λίγο καιρό θα το πεταξεις από τα κολλήματα που θα έχει, μην το συγκρίνεις με wp το Android είναι βαρύ.

Δημοσ.

Φιλέ κ γω απο lumia 640xl πήγα τώρα σε ανδροιδ, 77€ leagoo m5 , κατέβασε το wp launcher 8 style, είναι καρμπον iPhone menu, οι μπαταρίες στα ανδροιδ είναι μάπα, βαρύ λειτουργικό, 1.2ραμ δεσμευμένα, καμια σχέση με win phone, οποτε πίνει μπαταρία. Αχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...