petranthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 άλλος ένας λόγος που δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε razen .. Brain freeze mode on
dimtsef Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 το πως τσιμπατε όμως δεν λέγεται!!! δεν καταλάβατε ότι τρολλαριζα ακόμα και γράφοντας τους ryzen ανορθογραφα. α ρε αιωνιε insomniac hater χρήστη. . 1
Fp84 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 το πως τσιμπατε όμως δεν λέγεται!!! δεν καταλάβατε ότι τρολλαριζα ακόμα και γράφοντας τους ryzen ανορθογραφα. α ρε αιωνιε insomniac μέσο χρήστη. . Πως την πατήσαμε έτσι ρε παιδάκι μου !!! Έλεος ποια , ΕΛΕΟΣ!!!
godslayerxp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 αυτό λέω και εγώ έλεος! Δεν φταις εσύ φίλε μου, μια χαρά πλάκα έκανες... αλλά με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει από ορισμένους έχει φοβηθεί το μάτι πολλών και δεν ξέρουμε πια πότε κάποιος κάνει χαβαλέ και πότε το εννοεί 4
dimtsef Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν φταις εσύ φίλε μου, μια χαρά πλάκα έκανες... αλλά με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει από ορισμένους έχει φοβηθεί το μάτι πολλών και δεν ξέρουμε πια πότε κάποιος κάνει χαβαλέ και πότε το εννοεί οκ δεκτό! ας μην κουρασουμε άλλο offtopic πραγματικά καλή τύχη στο φίλο
Fp84 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν φταις εσύ φίλε μου, μια χαρά πλάκα έκανες... αλλά με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει από ορισμένους έχει φοβηθεί το μάτι πολλών και δεν ξέρουμε πια πότε κάποιος κάνει χαβαλέ και πότε το εννοείΤο χειρότερο ξέρεις που είναι , δεν φταίνε τα παιδια που δεν ξέρουν αλλά μερικοί που το παίζουν επιστήμονες και έξυπνοι λες και όλοι οι άλλοι είμαστε δεύτερης κατηγορίας
ilos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 το πως τσιμπατε όμως δεν λέγεται!!! δεν καταλάβατε ότι τρολλαριζα ακόμα και γράφοντας τους ryzen ανορθογραφα. α ρε αιωνιε insomniac hater χρήστη. . Είναι επειδή μάλλον ξέχασες να βάλεις αυτό σε spoiler.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα