Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το πως τσιμπατε όμως δεν λέγεται!!! δεν καταλάβατε ότι τρολλαριζα ακόμα και γράφοντας τους ryzen ανορθογραφα. α ρε αιωνιε insomniac hater χρήστη. .

• Like 1
Δημοσ.

το πως τσιμπατε όμως δεν λέγεται!!! δεν καταλάβατε ότι τρολλαριζα ακόμα και γράφοντας τους ryzen ανορθογραφα. α ρε αιωνιε insomniac μέσο χρήστη. .

Πως την πατήσαμε έτσι ρε παιδάκι μου !!!

Έλεος ποια , ΕΛΕΟΣ!!!

Δημοσ.

αυτό λέω και εγώ έλεος!

Δεν φταις εσύ φίλε μου, μια χαρά πλάκα έκανες... αλλά με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει από ορισμένους έχει φοβηθεί το μάτι πολλών και δεν ξέρουμε πια πότε κάποιος κάνει χαβαλέ και πότε το εννοεί

• Like 4
Δημοσ.

Δεν φταις εσύ φίλε μου, μια χαρά πλάκα έκανες... αλλά με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει από ορισμένους έχει φοβηθεί το μάτι πολλών και δεν ξέρουμε πια πότε κάποιος κάνει χαβαλέ και πότε το εννοεί

οκ δεκτό! ας μην κουρασουμε άλλο offtopic πραγματικά καλή τύχη στο φίλο

Δημοσ.

Το χειρότερο ξέρεις που είναι , δεν φταίνε τα παιδια που δεν ξέρουν αλλά μερικοί που το παίζουν επιστήμονες και έξυπνοι λες και όλοι οι άλλοι είμαστε δεύτερης κατηγορίας
Δημοσ.

το πως τσιμπατε όμως δεν λέγεται!!! δεν καταλάβατε ότι τρολλαριζα ακόμα και γράφοντας τους ryzen ανορθογραφα. α ρε αιωνιε insomniac hater χρήστη. .

Είναι επειδή μάλλον ξέχασες να βάλεις αυτό σε spoiler.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...