Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να σπασει παντως,κοιτας ποιο ειναι και τι κανει και αν εισαι τυχερος και ειναι καμια γειωση,τοτε αρκετα πιθανο να δουλευει κανονικα.

Εμενα μου εχει σπασει ενα στη μητρικη,ημουν τυχερος και ηταν αυτο και λειτουργει κανονικα 2 χρονια τωρα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι, ο φίλος που προσπάθησε να βάλει τον επεξεργαστή να έκανε λάθος τις γωνίες. Από την μία κρίμα για τον καινούριο επεξεργαστή του κατόχου, αλλά από την άλλη συμβαίνουν και αυτά. Εμένα την πρώτη φορά που είχα βγάλει τον επεξεργαστή μου, στράβωσαν τα πινάκια γιατί στην προσπάθεια μου να βγαλω την ψύκτρα η οποία είχε κολλήσει με την πάστα, βγήκε και ο επεξεργαστής μαζί. Μετά έμαθα ότι πρέπει να ζεσταθεί το μηχάνημα για να "λασκάρει" η πάστα.

Στο διαταύτα, τα πινάκια τα ίσιωσα με κάρτα μια χαρά.

Δημοσ.

ευχαριστω ρε μαγκες για τις αμεσες απαντησεις σας!!αυτη τη στιγμη περιμενω και γω να δω τι θα γινει...οπως και να χει βεβαια λογικα θα προσπαθησω να τον σωσω και οτι γινει γιατι και γω ακομα δεν το εχω δει απο κοντα λογο αποστασης///το κατω αριστερα με προβληματιζει ποιο πολυ απο ολα να σας πω την αληθεια γτ εχει στραβωσει αρκετα...σε περιπτωση που σπασει καποιο μπορω απλα να το βλαπω πανω στη μητρικη και να δοκιμασω αν θα δουλεψει η μπορει να κανω ζημια ετσι στη μητρικη?

Δημοσ.

Μηχανικο μολυβι για να σηκωσεις τα πεσμενα,και ακολουθως καρτα,η σκληρο χαρακα που τον βαζεις αναμεσα για να ερθουν ολα σε μια ευθεια.νομιζω αυτο με το πινακι αν σπασει που λες γίνεται αλλα προσοχη μη μεινει μεσα.καλη υπομονή

Δημοσ.

ευχαριστω ρε μαγκες για τις αμεσες απαντησεις σας!!αυτη τη στιγμη περιμενω και γω να δω τι θα γινει...οπως και να χει βεβαια λογικα θα προσπαθησω να τον σωσω και οτι γινει γιατι και γω ακομα δεν το εχω δει απο κοντα λογο αποστασης///το κατω αριστερα με προβληματιζει ποιο πολυ απο ολα να σας πω την αληθεια γτ εχει στραβωσει αρκετα...σε περιπτωση που σπασει καποιο μπορω απλα να το βλαπω πανω στη μητρικη και να δοκιμασω αν θα δουλεψει η μπορει να κανω ζημια ετσι στη μητρικη?

Δεν θα τα ισιώσεις με την μία. Το κάθε πινάκι θα το ισιώνεις λίγο λίγο ώστε να μην σπάσει. Θέλει πολύ υπομονή και χρόνο. Μην βιαστείς. Λίγο λίγο και και θα γίνει η δουλειά.

Δημοσ.

Πάντως να ξέρεις πως ακόμα κι αν ήταν κολλημένη η ψύκτρα με την cpu είναι εξαιρετικά δύσκολο να στραβωσουν.Εκτός κι αν η μητρική έχει πολύ σφικτό κλείδωμα της cpu και πρέπει να βάλεις πολύ δύναμη. Ποια μητρική έχει ο φίλος σου?

Δημοσ.

μητρικη της asus εχει....δεν ηταν η ψυκτρα κολλημενη...αυτος μαλλον πηγα να βλαει τον cpu και δεν μπηκε σωστα...και γω απορισα γιατι για να στραβωσουν ετσι αυτα ηθελε πολυ ζορισμα και λεω πως δε το καταλαβε...αλλα οτι και να λεμε τρ το κακο εγινε

Δημοσ.

Και η mx4 ακόμα, αν είναι καινούργιο σύστημα, έτσι κολλάει. Γι αυτό θέλει ζέσταμα και αφαίρεση της ψυκτρας με ελαφρά περιστροφή ώστε να κάνει κενά η πάστα. Βέβαια, μετά από μήνες χρήσης και πολλούς κύκλους ψυχρού/ζεστού, αφαιρείται ευκολότερα

Δημοσ.

παιδια η παστα δεν εχει καμια σχεση..απλα το αφησε ετσι...η συγκεκριμενη κιοολας ειναι πολυ καλη γτ κ γω r5 εχω και αφησα τη παστα που ειχε η ψυκτρα και ειμαι στους 27-30 βαθμους οταν ο επεξεργαστης δουλευει χαλαρα και εχω δει μαξ 40(ασχετα που δεν τον εχω δει ποτε μα ποτε σε φορτιο πανω απο 40% :-D )...ολο αυτο εγινε γτ μπηκε λαθος στη μητρικη και προσπαθουσε να το βαλει λαθος ..και οχι μονο αυτο τον ασφαλισε κιολας κατεβασε δλδ τ οσιδερακι που ασφαλιζει τον επεξεραστη

Δημοσ.

άλλος ένας λόγος που δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε razen ..

Επειδή στράβωσαν τα πινάκια απο κάποιον που ήταν απροσεχτος???

• Like 1
Δημοσ.

άλλος ένας λόγος που δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε razen ..

Ναι φιλε μακρυα σου λεω....!!!!!

Δεν σερνουν μια και στραβωνουν και τα πινακια.

Αααα και μην ξεχασω εμενα μου χαλασε και το μηχανακι εξαιτιας του προχθες ,δεν ξαναπαιρνω amd!!!!

• Like 5
Δημοσ.

Ναι φιλε μακρυα σου λεω....!!!!!

Δεν σερνουν μια και στραβωνουν και τα πινακια.

Αααα και μην ξεχασω εμενα μου χαλασε και το μηχανακι εξαιτιας του προχθες ,δεν ξαναπαιρνω amd!!!!

Καλα λεει ο ανθρωπας ρε! Λογικα το ιδιο σχετικος με αυτον που στραβωσε τα πιν θα ειναι!

Μην σου πω τα στραβωσε επιτηδες για να παρει ιντελ!

Και μου χαλασε κι εμενα το μηχανακι!Καινουργιο ρε! Χωρις να φταιω εγω!  Ολοι μου λεγανε να βαλω και δευτέρα καποια στιγμη γιατι θα το καψω κι εγω παρολο που εβαλα τελικα και την Δευτέρα στις ημερες που πηγαινα βολτα, παλι καηκε το γ@μημενο! Ψευτικα τα φτιαχνουν πλεον... :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...