Menelaos83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εχω τις crystal vision σε θεσης και μεσαια αλλα και προβολακια.Μαρεσει το λευκο τους και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.ΤΙς εχω 2 χρονια και δεν μ εχει καει καμια οποτε εγω τις προτεινω σε οποιον θελει κατι οικονομικο και ταυτοχρονα να ξεφυγει απο το εργοστασιακο κιτρινο.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εχω τις crystal vision σε θεσης και μεσαια αλλα και προβολακια.Μαρεσει το λευκο τους και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.ΤΙς εχω 2 χρονια και δεν μ εχει καει καμια οποτε εγω τις προτεινω σε οποιον θελει κατι οικονομικο και ταυτοχρονα να ξεφυγει απο το εργοστασιακο κιτρινο. Σε τι αυτοκίνητο τις έχεις φίλε μου; Γίνεται να γράψεις μοντέλο-χρονολογία και πραγματικά χιλιόμετρα;
vrwmiaris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Carshop.gr ειναι κοντα στο megaoutlet της θερμης. Οτι χρειαστηκα εγω και φιλοι παμε απο κει και ειναι και ο πιο φθηνος σε πολλα πραγματα. Δεν ανοίγει η σελίδα, δες το λίγο
Menelaos83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σε τι αυτοκίνητο τις έχεις φίλε μου; Γίνεται να γράψεις μοντέλο-χρονολογία και πραγματικά χιλιόμετρα; Σε kia proceed του 2009 με 152.000 χλμ 1
De@th L0rd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 By the way, έχεις τίποτα για φρένα (και γενικά για πίσω φώτα) που να είναι όντως οκ? Ό,τι έχω δοκιμάσει αν εξαιρέσεις το εφέ άμεσου ανάμματος-σβησίματος χαρακτηριστικό των LED, καμία δε μου άρεσε. Είτε μετά από λίγο καιρό αναβόσβηναν-καίγονταν, είτε είχαν τελείως περίεργη δέσμη με αποτέλεσμα να μη φέγγουν καθόλου καλά στο σχεδιασμένο για απλές λάμπες φανάρι. Ειλικρινά απογοητεύτηκα και το παράτησα τελείως. Συν ότι χωρίς αντίσταση πάντα το OBC μου έδειχνε καμμένες λάμπες... Δυστυχώς δε μπορώ να προτείνω κάτι με σιγουριά. Προσανατολίσου προς COB LED (πολύ ανθεκτικές στους κραδασμούς) λύσεις από εξαιρετικά επώνυμες μάρκες. Μόνο με τη δοκιμή όμως θα βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ πάντως σε toyota corolla έχω LED μόνο στην καμπίνα. Γιατί ότι κ να δοκίμασα εξωτερικά είχε τα ίδια συμπτώματα με αυτά που αναφέρεις εκτός από τα COB white LED στην όπισθεν. Τα οποία ήταν no-name μεν ακριβά δε. Ψάξε στο youtube car led bulb reviews θα βρεις άπειρα έχει κ μερικούς που είναι φημισμένοι youtubers. Έχει επίσης πολλά βίντεο με troubleshooting το canbus. Επίσης στο δικό μου δεν άλλαξα τις πυρακτώσεως σε led γιατί ήταν πολύ πιο αξιόπιστες και το αμάξι έχει πολύ πιο σταθερό και ελαφρώς πιο χαμηλό βολτάζ από τα αντίστοιχα ευρωπαικά κι έτσι κρατάνε ΠΟΛΥ οι λάμπες ακόμη και οι πυρακτώσεως. Επίσης δε μου αρέσει το ψυχρό λευκό γενικότερα σαν χρώμα, μου τη σπάει που μπλεδίζει, και θυμίζει γυφτο-xenon που στραβώνουν τους πάντες. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν ανοίγει η σελίδα, δες το λίγο https://www.carshop.com.grΜες την βιασυνη δεν το ειδα. 1
giwrgostr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα! Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Aygo του 2011 και σκέφτομαι να αλλάξω λάμπες γιατί οι τωρινές προσφέρουν υπερβολικά χαμηλό φωτισμό σε ενοχλητικό βαθμό. Ίσως είναι κακής ποιότητας ή στα τελευταία της ζωής τους. Θέλω να βρω λάμπες αλογόνου που να πλησιάζουν προς το άσπρο καθαρά για εμφανισιακούς λόγους, αν αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά τη φωτεινότητα. Έχετε να προτείνετε κάποιες H4;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 hours ago, giwrgostr said: Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα! Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Aygo του 2011 και σκέφτομαι να αλλάξω λάμπες γιατί οι τωρινές προσφέρουν υπερβολικά χαμηλό φωτισμό σε ενοχλητικό βαθμό. Ίσως είναι κακής ποιότητας ή στα τελευταία της ζωής τους. Θέλω να βρω λάμπες αλογόνου που να πλησιάζουν προς το άσπρο καθαρά για εμφανισιακούς λόγους, αν αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά τη φωτεινότητα. Έχετε να προτείνετε κάποιες H4; Καλησπέρα, 1. Όσο ανεβαίνεις στη χρωματική κλίμακα τόσο χειροτερεύει η αίσθηση που αποκομίζεις από τον φωτισμό, δηλαδή αν βάλεις λάμπες 8000Κ θα σου φαίνεται ότι φέγγουν χειρότερα από 6000Κ στα ίδια lumen απόδοσης. Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου. 2. Μην βάλεις αλογόνου μεγαλύτερων βατ, ζεσταίνονται πιο πολύ και θα σου κάψουν τα φανάρια σε βάθος χρόνου. 3. Αν είναι θαμπό το φανάρι, ξεθάμπωμα & δες μήπως βελτιωθεί λίγο η κατάσταση με τίποτα καλές aftermarket Philips Crystal Vision κλπ. Θαύματα ενώ παραμένεις σε ίδια τεχνολογία μην περιμένεις. 4. Δεν προτείνω με τίποτα να βάλεις HID σε φανάρι κατόπτρου, θα στραβώνεις τον κόσμο. 1
giwrgostr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλησπέρα, 1. Όσο ανεβαίνεις στη χρωματική κλίμακα τόσο χειροτερεύει η αίσθηση που αποκομίζεις από τον φωτισμό, δηλαδή αν βάλεις λάμπες 8000Κ θα σου φαίνεται ότι φέγγουν χειρότερα από 6000Κ στα ίδια lumen απόδοσης. Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου. 2. Μην βάλεις αλογόνου μεγαλύτερων βατ, ζεσταίνονται πιο πολύ και θα σου κάψουν τα φανάρια σε βάθος χρόνου. 3. Αν είναι θαμπό το φανάρι, ξεθάμπωμα & δες μήπως βελτιωθεί λίγο η κατάσταση με τίποτα καλές aftermarket Philips Crystal Vision κλπ. Θαύματα ενώ παραμένεις σε ίδια τεχνολογία μην περιμένεις. 4. Δεν προτείνω με τίποτα να βάλεις HID σε φανάρι κατόπτρου, θα στραβώνεις τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Δεν σκόπευα να φύγω από τις λάμπες αλογόνου, γνωρίζω για τα θέματα τον ψευτο xenon. Όσο αφορά τα φανάρια μου, τα πήγα για τρίψιμο πρόσφατα. Σκεφτόμουν να πάω στις Philips H4 WhiteVision Ultra για τα φώτα πορείας και στις Philips W5W WhiteVision Conventional για τα φώτα ημέρας, καθώς τα kelvin τους είναι παρόμοια και δεν θα φαίνεται μεγάλη διχρωμία. Τα watt τους είναι ίδια με αυτά που δίνει η Toyota στο manual. Πιστεύεις ότι θα έχω θέμα με την ορατότητα και είναι καλύτερο να πάω σε χαμηλότερα kelvin; Να τονίσω ότι ζω Αθήνα και είναι αμάξι πόλης, οπότε δεν συναντώ ομίχλες και τέτοιες καταστάσεις. Στην ανάγκη σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μπορώ να ανάψω και τους προβολείς. Με ενδιαφέρει κυρίως για καθημερινές συνθήκες και καμιά βροχή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, giwrgostr said: Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Δεν σκόπευα να φύγω από τις λάμπες αλογόνου, γνωρίζω για τα θέματα τον ψευτο xenon. Όσο αφορά τα φανάρια μου, τα πήγα για τρίψιμο πρόσφατα. Σκεφτόμουν να πάω στις Philips H4 WhiteVision Ultra για τα φώτα πορείας και στις Philips W5W WhiteVision Conventional για τα φώτα ημέρας, καθώς τα kelvin τους είναι παρόμοια και δεν θα φαίνεται μεγάλη διχρωμία. Τα watt τους είναι ίδια με αυτά που δίνει η Toyota στο manual. Πιστεύεις ότι θα έχω θέμα με την ορατότητα και είναι καλύτερο να πάω σε χαμηλότερα kelvin; Να τονίσω ότι ζω Αθήνα και είναι αμάξι πόλης, οπότε δεν συναντώ ομίχλες και τέτοιες καταστάσεις. Στην ανάγκη σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μπορώ να ανάψω και τους προβολείς. Με ενδιαφέρει κυρίως για καθημερινές συνθήκες και καμιά βροχή. Τα μικρά (W5W) μόνο για το εμφανισιακό κομμάτι είναι. Εγώ θα έλεγα go for it, αλλά μην έχεις τεράστιες προσδοκίες βελτίωσης απόδοσης.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασα στο kodiaq σε Η7 τις plilips xtreme vision και τις osram night breaker 200. Οι osram είναι ελάχιστα πιο λευκές από τις philips . Και οι δυο έχουν βελτιώσει το φως σε σχέση με τις εργοστασιακές. (όχι το μήκος της δέσμης, το οποίο έχει να κάνει με τον ανακλαστήρα αλλά το γράφουν για όλους μάρκετινγκ). Για το ότι καίγονται νωρίτερα, έτσι είναι. Διάρκεια ζωής 250 ώρες.
ziaba Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Σεβαστείτε λίγο και τους γύρω ναι μεν αυτές οι λάμπες Led, xenon, μπλε, κόκκινες δείχνουν πιο ωραία είναι γαματες, φέγγουν πιο δυνατά, top γαμ@νε αλλά τυφλώνουν είτε ενοχλούν μέσα στη νύχτα ρε γμτ. Προσωπικά γμσταυριζω, κόβω ταχύτητα και ανάβω μεγάλη σκάλα σε κάθε καραγκιόζη με τέτοια φώτα 1
filarhos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς στα περισσότερα αυτοκίνητα δεν φταίνε οι λάμπες. Αλλά στον περιοδικό έλεγχο κανείς δεν ελέγχει που κοιτάνε τα φανάρια. Κάποτε που άλλαζα μπαταρία, κάθε περίπου δύο χρόνια στην αλλαγή ο ηλεκτρολόγος ήλεγχε και τη δέσμη, με τις απλές λάμπες αλογόνου. Ε κάθε χρόνο είχαν σοβαρή απόκλιση που δεν φαινόταν εύκολα. Χωρίς το αυτοκίνητο να έχει τρακάρει, αλλά μόνο ότι σπρώξιμο έτρωγε από τα παρκαρισμένα αλλά κυρίως από τους υπέροχους δρόμους που έχουμε. Μια φορά βρήκε λασκαρισμένο το ένα από τα τρία παξιμάδια του φαναριού αλλά και τα άλλα δύο χρειάστηκαν σφίξιμο. Θα έπρεπε στην ετήσια συντήρηση να περιλαμβάνεται και ο έλεγχος της δέσμης, αλλά τα περισσότερα συνεργεία δεν έχουν καν το μηχάνημα... Αλλά τι λέω οι περισσότεροι το πάνε για service όταν χαλάσει. Υ.Γ. Και xenon, σε φανάρι με φακό, έχω βάλει και led, σε φανάρι με κάτοπτρο τις NovSight H4 A386 N9, έχω βάλει, αλλά ρυθμισμένα δεν ενοχλούν καθόλου. Φυσικά μόνιμα μέσα στην πόλη τέρμα χαμηλά. Τώρα περιμένω να πέσει η τιμή σε μια καινούρια led που είναι φτιαγμένη για φανάρι με φακό να την δοκιμάσω. Οι πρώτες δοκιμές είναι ενθαρρυντικές αλλά το κόστος ξεπερνάει το 100€... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από filarhos 1
giwrgostr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, ziaba είπε Σεβαστείτε λίγο και τους γύρω ναι μεν αυτές οι λάμπες Led, xenon, μπλε, κόκκινες δείχνουν πιο ωραία είναι γαματες, φέγγουν πιο δυνατά, top γαμ@νε αλλά τυφλώνουν είτε ενοχλούν μέσα στη νύχτα ρε γμτ. Προσωπικά γμσταυριζω, κόβω ταχύτητα και ανάβω μεγάλη σκάλα σε κάθε καραγκιόζη με τέτοια φώτα Φίλε μου δεν μίλησε κανείς για τέτοια φώτα που αναφέρεις. Για απλές νόμιμες λάμπες αλογόνου μιλάμε που δεν ενοχλούν κανέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα