Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τις Philips τις έχω σε μεσαία ,μεγάλα και προβολακια 3 χρόνια τώρα και δεν έχει καεί καμία, φτου φτου
vrwmiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Oι H4 έχουν μεγάλη + μικρή σκάλα, αυτές που είδες προφανώς ΔΕΝ ήταν H4. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται καθαρά τα 2 διαφορετικά νήματα πυράκτωσης, το πάνω με το "καπελάκι" της μεσαίας σκάλας και το κάτω της μεγάλης: Το ίδιο ακριβώς είναι και οι led H4, 3 επαφές έχουν και αυτές για να δουλεύουν 2 σκάλες, με τη διαφορά αντί για νήμα πυράκτωσης έχουν λεντάκια: Διάβασε σχόλια να δεις ότι επιβεβαιώνονται
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Διάβασε σχόλια να δεις ότι επιβεβαιώνονται Ποια σχόλια να διαβάσω, και επιβεβαιώνονται ποιοι?
vrwmiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ποια σχόλια να διαβάσω, και επιβεβαιώνονται ποιοι? Στα γνωστά κινεζομαγαζα,ριβιου χρηστών
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Στα γνωστά κινεζομαγαζα,ριβιου χρηστών Ότι και να έχει γραφτεί στα σχόλια κινεζομάγαζων, δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι H4 έχουν μεσαία και μεγάλη σκάλα. 1
Mansora Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Από τις philips και osram δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος σε απόδοση. Μακραν καλύτερο φως είδα με PIAA και ας είναι λίγο τσιμπημένες
vrwmiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ότι και να έχει γραφτεί στα σχόλια κινεζομάγαζων, δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι H4 έχουν μεσαία και μεγάλη σκάλα. Δεν είναι έτσι , μπορεί να ισχύει αυτό που λες όμως εκείνες που πουλάνε δεν έχουν.ανάβουν όλα τα λεντακια μαζί
vision Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Από τις philips και osram δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος σε απόδοση. Μακραν καλύτερο φως είδα με PIAA και ας είναι λίγο τσιμπημένες τι λίγο; Δεν αξίζει να βάλεις τέτοιες λάμπες εκτός κι αν έχεις αμάξι κατηγορίας 50000 ευρώ και άνω και δεν κοιτάς τις τιμές. led H4 δεν έχω ιδέα τι φως βγάζουν και έτσι τις αποφεύγω. Στις ψείρες επιβεβαιώνω είναι καλές, κλάσεις ανώτερες από τις απλές ψείρες.
Mansora Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι και κανένα αποτρεπτικό έξοδο να δώσεις μια φορά στα τοσα χρόνια 70€ 80€ για φως. Αισίως σε ένα απ τα αμάξια είναι πάνω 6 χρόνια και σκοτώνει
vrwmiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά στο seicento να βάλω piaa;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά στο seicento να βάλω piaa;Οχι ρε, βαλε καποιες καλες philips και καθαρισες.
vrwmiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε κανένα μαγαζί της προκοπής;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε κανένα μαγαζί της προκοπής;Carshop.gr ειναι κοντα στο megaoutlet της θερμης. Οτι χρειαστηκα εγω και φιλοι παμε απο κει και ειναι και ο πιο φθηνος σε πολλα πραγματα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μακριά από οτιδήποτε σε LED Η4, ειδικά σαν το στυλ που ποσταρατε πιο πάνω. Δε φωτίζουν ούτε 5 μέτρα. Για να είναι λίγο αξιοπρεπές το φως θα πρέπει να έχει ψύκτρες πίσω η λαμπα κτλ... 1 αλογόνου έχει στη χειρότερη 1000 κεριά και τα led με τα βίας τα φθάνουν 700, + οτι από αξιοπιστία 0. Για προβολάκια εφφε,και λάμπες φρένων κτλ μια χαρά είναι. Για τον προβολέα ούτε λόγος. Η την κανονική αλογόνου. ή κιτάκι Projector+HID. Όλα τα άλλα θα στραβώνουν, δε θα φέγγουν ή και τα δύο μαζί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 By the way, έχεις τίποτα για φρένα (και γενικά για πίσω φώτα) που να είναι όντως οκ? Ό,τι έχω δοκιμάσει αν εξαιρέσεις το εφέ άμεσου ανάμματος-σβησίματος χαρακτηριστικό των LED, καμία δε μου άρεσε. Είτε μετά από λίγο καιρό αναβόσβηναν-καίγονταν, είτε είχαν τελείως περίεργη δέσμη με αποτέλεσμα να μη φέγγουν καθόλου καλά στο σχεδιασμένο για απλές λάμπες φανάρι. Ειλικρινά απογοητεύτηκα και το παράτησα τελείως. Συν ότι χωρίς αντίσταση πάντα το OBC μου έδειχνε καμμένες λάμπες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα