Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω νέο θέμα να έχουμε μαζεμένες πληροφορίες για αξιόπιστες λάμπες.επίσης ψάχνω για Η4 ελαφρώς να μπλεδιζουν με μεγάλη δέσμη, τι προτείνετε.

Δημοσ.

Εγώ βάζω της philips crystal vision αν θυμάμαι καλά. Βέβαια τις βρίσκω στην μισή τιμή απο το Σκρουτζ γιατί αλλιως δεν ξέρω αν αξίζουν 25 ευρω τον χρόνο.. (Καίγονται σχεδόν στον χρόνο)

Δημοσ.

Εγώ βάζω της philips crystal vision αν θυμάμαι καλά. Βέβαια τις βρίσκω στην μισή τιμή απο το Σκρουτζ γιατί αλλιως δεν ξέρω αν αξίζουν 25 ευρω τον χρόνο.. (Καίγονται σχεδόν στον χρόνο)

16€ τις βλέπω, άμα είναι τόσο ευαίσθητες όμως να πάρω αυτές που έχει ο απο πάνω

Οι Crystal vision δίνουν μαζί και ψείρες

Δημοσ.

Σε το αυτοκίνητο τις έχεις; Επίσης έχεις προτζεκτορα ή κάτοπτρο; Τις τοποθετησες εσύ ή κάποιος άλλος;
Δημοσ.

Σε το αυτοκίνητο τις έχεις; Επίσης έχεις προτζεκτορα ή κάτοπτρο; Τις τοποθετησες εσύ ή κάποιος άλλος;

Σε σουζουκι σουιφτ. Μου τις τοποθετεί η αντιπροσωπια και τις παίρνω στο 10 ευρω.

Υποθέτω έχει κάτοπτρο(δεν εχω αλλάξει κάτι στο φανάρι) (μοντελο του 15)

Δημοσ.

Γυρω στο 10 λογικα μουφα σου δινουν ή σου βαζουν την χειροτερη ποιοτητα και σε λενε οτι σε βαλαν philips. Δεν γινεται να καιγονται τοσο ευκολα.

Δημοσ.

Γυρω στο 10 λογικα μουφα σου δινουν ή σου βαζουν την χειροτερη ποιοτητα και σε λενε οτι σε βαλαν philips. Δεν γινεται να καιγονται τοσο ευκολα.

κιομως οσα comments διαβασα εγω απο xtreme vision, white vision πολλοί ανέφεραν ότι τους καίγονται στους 6 μηνες ενα χρόνο.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω diamond vision στα ομίχλης (που αναβοσβήνουν σε κάθε στροφή) και στους προβολείς (ανάβουν ταυτόχρονα με το εργοστασιακό bixenon όταν βάλω τη μεγάλη σκάλα).

Εδώ και σχεδόν 1 χρόνο δεν έχει καεί τίποτα ακόμη...

Απλά οι Diamond Vision μπορεί να είναι ό,τι πιο κοντά σε άσπρο όταν το κοιτάς, ειδικά τη μέρα, αλλά το βράδυ η δέσμη είναι εμφανώς μπλε. Δηλαδή ήθελα κάτι πολύ άσπρο και να μην κιτρινίζει για να δέσει καλά με τα εργοστασιακά xenarc, αλλά τελικά πέτυχα πιο μπλε από όσο ήθελα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω φιλε μου.. Υπεύθυνος συνεργείου μου τις δίνει..(συγγενής μου είναι). Χωρις αποδειξη εννοείτε. Αυτο είναι το κουτί που μου δίνει πάντως.

Στο ιντερνετ και εγώ διάβασα ότι καίγονται συχνά.post-266093-0-45225700-1508350475_thumb.jpg

Υγ. Μέσα στο κουτί εχω κάτι αλλες Bosch νομίζω λίγο πιο κίτρινες.

Δημοσ.

λάμπα led έχει δοκιμάσει κανένας? θέλω να αλλάξω και εγώ στα εμπρός φανάρια τις λάμπες (H4) και σκεφτόμπoυν για led. Ξέρει κάποιος να προτείνει? To αμάξι είναι παλιό μοντέλο και δε θα χρειαστεί κάποια λάμπα με can bus.

Δημοσ.

λάμπα led έχει δοκιμάσει κανένας? θέλω να αλλάξω και εγώ στα εμπρός φανάρια τις λάμπες (H4) και σκεφτόμπoυν για led. Ξέρει κάποιος να προτείνει? To αμάξι είναι παλιό μοντέλο και δε θα χρειαστεί κάποια λάμπα με can bus.

Έψαξα στα κινέζικα, και είδα ότι δεν αλλάξουν από μεσαία σε μεγάλη σκάλα.ένα φως βγάζουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση μιας κ εγώ που τις κοιτάω αναφέρονται στις h4 ως λάμπα με low και high beam και μάλιστα έχει κ φώτο με παράδειγμα. 

Επεξ/σία από cmour79
Δημοσ.

Έψαξα στα κινέζικα, και είδα ότι δεν αλλάξουν από μεσαία σε μεγάλη σκάλα.ένα φως βγάζουν

Oι H4 έχουν μεγάλη + μικρή σκάλα, αυτές που είδες προφανώς ΔΕΝ ήταν H4. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται καθαρά τα 2 διαφορετικά νήματα πυράκτωσης, το πάνω με το "καπελάκι" της μεσαίας σκάλας και το κάτω της μεγάλης:

h4-nightbreaker-unlimited-bulb.png

Το ίδιο ακριβώς είναι και οι led H4, 3 επαφές έχουν και αυτές για να δουλεύουν 2 σκάλες, με τη διαφορά αντί για νήμα πυράκτωσης έχουν λεντάκια:

eng_pl_Car-LED-Bulb-H4-18-SMD-LED-5050-8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...