Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι άπλα πρώτα μίλα με το μαγαζί να σου στείλουν την global έκδοσή

Ο πρώτος το αναφέρει κιόλας, global edition. 

Θεωρώ οτι είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα χρήματα, αλλά και σε ακόμη περισσότερα. Και φυσικά είναι έγκλημα η επιλογή της mediatek έκδοσης.

Δημοσ.

Ο πρώτος το αναφέρει κιόλας, global edition. 

Θεωρώ οτι είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα χρήματα, αλλά και σε ακόμη περισσότερα. Και φυσικά είναι έγκλημα η επιλογή της mediatek έκδοσης.

ναι κατάστημά με 3 αξιολογήσεις + το χει κατόπιν παραγγελίας ... 

Μόνο για το fidget spinner που δίνουν δώρο αξίζει :-D

Δημοσ.

Μόνο για το fidget spinner που δίνουν δώρο αξίζει :-D

Εντάξει του "κιλού" θα είναι.... πάντως το κατάστημα την έχει γιατί πήραν απο εκει άλλοι και μου το επιβεβαιώσαν.
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε ξέρω αν θα μπορούσε να προταθεί χειρότερη συσκευή στα 180€.

Άσε μην το ψάχνεις....αν δεις και στα υπόλοιπα ποστ θα καταλάβεις...
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα για μενα πολυ καλυτερο απο το xiaomi το huawei honor 6x στα 190 και καλυτερη καμερα εχει και ποιο γρηγορο τσεκαρε το..γιατι το xiaomi τιμιο αλλα δν εχει τοσο καλη καμερα και μπλεκεις να ειναι το official για να εχει 800 μπαντα...!!

Δημοσ.

Καλησπερα για μενα πολυ καλυτερο απο το xiaomi το huawei honor 6x στα 190 και καλυτερη καμερα εχει και ποιο γρηγορο τσεκαρε το..γιατι το xiaomi τιμιο αλλα δν εχει τοσο καλη καμερα και μπλεκεις να ειναι το official για να εχει 800 μπαντα...!!

Για την κάμερα θα συμφωνήσω.

Για την 800αρα του έχουμε δώσει μαγαζί που είναι τσεκαρισμένο ότι έχει.

Σε όλα τα άλλα δεν νομίζω....είναι τσεκαρισμένο που λες....

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-6x-weu-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb

Δημοσ.

Υπάρχει και το Samsung J5 2017 με χειρότερες επιδόσεις (μη φανταστείς ότι θα κολλάει), αλλά πολύ καλύτερες κάμερες + amoled οθόνη.

Μπαταρία το redmi note 4 μεγαλύτερη, αλλά ούτε του samsung θα σε προβληματίσει, βγάζεις χαλαρά τη μέρα.

Επομένως, αναλόγως τί θες αυτά νομίζω έιναι καλές επιλογές.

Το Honor 6x το βλέπω στα 220 ευρώ τώρα...

Αν δεν γράψεις τί χρήση θα κάνεις κτλ, μην περιμένεις καλύτερη απάντηση.

Δημοσ.

Υπάρχει και το Samsung J5 2017 με χειρότερες επιδόσεις (μη φανταστείς ότι θα κολλάει), αλλά πολύ καλύτερες κάμερες + amoled οθόνη.

Μπαταρία το redmi note 4 μεγαλύτερη, αλλά ούτε του samsung θα σε προβληματίσει, βγάζεις χαλαρά τη μέρα.

Επομένως, αναλόγως τί θες αυτά νομίζω έιναι καλές επιλογές.

Το Honor 6x το βλέπω στα 220 ευρώ τώρα...

Αν δεν γράψεις τί χρήση θα κάνεις κτλ, μην περιμένεις καλύτερη απάντηση.

Επειδή, έχει τύχει να δουλέψω τόσο το J5 2017 όσο και το Redmi Note 4 μπορώ να πω το εξής.

Κάμερες πολύ καλύτερες το J5 2017. Οθόνη AMOLED η οποία εμένα προσωπικά, μου άρεσε περισσότερο απ' ότι του RN4 παρόλο που έχει χαμηλότερη ανάλυση. Από ταχύτητα πάνω-κάτω το ίδιο. Σε καθημερινή χρήση, ούτε το ένα, ούτε το άλλο έχει κάποιο θέμα. Σε παιχνίδια δε ξέρω τι γίνεται.

Μπαταρία, καλή στο J5 2017, τέρας στο RN4.

Το UI του J5 2017, είναι πιο όμορφο και πιο καλοστημένο κατ'εμέ αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.

Το δακτυλικό αποτύπωμα, είναι και στις δύο συσκευές, άψογο.

Δημοσ.

Από ταχύτητα πάνω-κάτω το ίδιο. Σε καθημερινή χρήση, ούτε το ένα, ούτε το άλλο έχει κάποιο θέμα. Σε παιχνίδια δε ξέρω τι γίνεται.

Γι αυτό έγραψα ότι δεν αναφέρει χρήση. Αν κάνει multitasking με 15 εφαρμογές το 1gb RAM παραπάνω είναι σίγουρα χρήσιμο, όπως και για παιχνίδια καλύτερος επεξεργαστής και μπαταρία, ή αν είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι και ψάχνει την καλύτερη μπαταρία που μπορεί να βρει...

Με τη χρήση που κάνει η πλειοψηφία (εκτός insomnia :P ) δεν θα δει διαφορές σε επιδόσεις, όμως θα καταλάβει την καλύτερη οθόνη (και γω προτιμώ amoled, ίσως υποκειμενικό) και κάμερες.

Γι υατό υπάρχει η φόρμα που πρέπει να συμπληρώνεται...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...