Neg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω για την ευχη σου σχετικα με την αγορα ,τουλαχιστον εμεις μιλαμε επι υπαρκτου αντικειμενου δλδ θα το παρουμε το προιον δεν θεωρητικολογουμε ανουσια στο ιντερνετ χωρις να μας ενδιαφερει καν το θεμα . Ειμαι ημιμαθης επειδη δεν ξερω καθε "σκουπιδι" που εχει καναλι στο youtube? Ενδιαφερουσα αποψη θα την λεω να γελαμε . Μα σε παρακαλώ άκου εκεί σκουπίδι. Δεν το ξέρεις ότι όσοι έχουν κανάλια στο YouTube είναι ιδιοφυείς και σημαντικές προσωπικότητες; Ντροπή σου να μην τους γνωρίζεις ένα ένα και να μην τους προσφέρεις cent με τα κλίκ σου. Πως τολμάς δηλαδή!
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Meanwhile..... in the appleworld..... Apple Reportedly Slashing iPhone 8 Production By Half ''A report out of Taiwan today claims that Apple is cutting its production orders for the iPhone 8 and iPhone 8 Plus by as much as 50 percent for the month of November and December. If the report is accurate, then this is going to be the earliest production cut in the history of the iPhone.'' http://www.ubergizmo.com/2017/10/apple-reportedly-slashing-iphone-8-production-by-half/ 1
greed Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ειναι ξεκαθαρο βαζει ολους τους πορους της για την παραγωγη του x.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ειναι ξεκαθαρο βαζει ολους τους πορους της για την παραγωγη του x. Να μου το πεις αυτό την επόμενη Παρασκευή που θα βρίζω όλη μέρα... :/ 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Να μου το πεις αυτό την επόμενη Παρασκευή που θα βρίζω όλη μέρα... :/ Την επομενη Παρασκευη περιμενεις να το παρεις ? Μας κανεις πλακα ετσι? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Την επομενη Παρασκευη περιμενεις να το παρεις ? Μας κανεις πλακα ετσι? Την επόμενη Παρασκευή περιμένω να το παραγγείλω. Το πότε και αν θα το πάρω είναι μια άλλη ιστορία... 1
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Remember, remember the 3rd of November..... (Guy Fawkes style) 2
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πωωωω μας το εβαλες και εσυ φατσα καρτα... Παντως ειναι γλυπτο ε?Πανεμορφο 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πωωωω μας το εβαλες και εσυ φατσα καρτα... Παντως ειναι γλυπτο ε?Πανεμορφο Καλά ας περιμένουμε όμως και τυπικά τα πρώτα reviews καλού κακού...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Την επόμενη Παρασκευή περιμένω να το παραγγείλω. Το πότε και αν θα το πάρω είναι μια άλλη ιστορία... Δεν ελεγες στο δικο σου να στο φερει απο Αμερικη που ειχε παει? Θα σου ερχοτανε φθηνοτερα, ειναι καλος στο παζαρι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δεν ελεγες στο δικο σου να στο φερει απο Αμερικη που ειχε παει? Θα σου ερχοτανε φθηνοτερα, ειναι καλος στο παζαρι Ακρες σε αναμονή έχω και Αμερική και UK. Το θέμα είναι που θα είναι πρώτα διαθέσιμο για pick up και κυρίως ...πότε. 1
papp0us Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ακρες σε αναμονή έχω και Αμερική και UK. Το θέμα είναι που θα είναι πρώτα διαθέσιμο για pick up και κυρίως ...πότε. E λογικά πιο πιθανό είναι να το βρείς απο Αμέρικα πλευρά πρώτα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Και εγω για US πρωτα το βλεπω. Οπως και να χει (λιγη) υπομονη, η ωρα σχεδον εφτασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα