Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω γνώμες για αγορά νέου χειριστηρίου για Windows. Γενικά μέχρι τώρα χρησιμοποιώ αυτά της Logitech τα οποία έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. π.χ. θα ήθελα να έχουν καλύτερο d-pad και τα R/L buttons να ήταν πιο μαλακά. Ο λόγος πάντως που πάω για καινούριο είναι οτι χάλασαν τα καλώδια στο F310 και σε ένα παλιότερο dual action. Έτσι σκέφτομαι να πάω για ασύρματο αν και αυτά έχουν τα μειονεκτήματα τους λόγο μπαταριών , βάρους και πιθανών προβλημάτων με την ασύρματη σύνδεση. π.χ. με το F710 που έχω αν δεν υπάρχει αμεση οπτική επαφή με το usb ή είσαι κάπως μακρια παρουσιάζει μερικές φορές στιγμιαίες διακοπές.

Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 50 ευρω περίπου αλλά αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση και με τα μισά χρήματα ακόμα καλύτερα. Θέλω να είναι ανετο και να μην κουράζει το χέρι. Σκεφτόμουν για το dualshock της Sony  αλλά φοβάμαι τα θέματα συμβατότητας. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πρόταση.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Sheogorath απο πάνω, τα χειριστήρια του xbox είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείς να βρεις και το μοντέλο του χειριστηρίου απο το xbox one που έχει ενσωματωμένο bluetooth και να το συνδέσεις έτσι ασύρματα (να σημειώσω πως δεν έχουν όλα τα μοντέλα bluetooth,τα αρχικά χειριστήρια του xbox one ήθελαν ειδικό ασύρματο αντάπτορα για να τα βάλεις στον υπολογιστή. Προϋπόθεση να έχει ο υπολογιστής σου windows 10 αν θες να τα συνδέσεις με bluetooth.).

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα και γω μια απάντηση γιατί θέλω να αγοράσω gamepad.

Τι γίνεται με το dualshock 4? Είναι playable 100%?

Ή υπάρχουν συμβιβασμοί γιατί δεν έχει υποστήριξη όπως το xbox?

Με ενδιαφέρει και bluetooth υποστήριξη.

Το χειριστήριο του xbox one s είναι ακόμα καλύτερο, σε σχέση με το πρώτο?

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.

Θέλω να το λιώσω για pes 2018 .  

Δημοσ.

Λειτουργεί σίγουρα στο steam. Δεν είναι plug and play βέβαια όπως το controller του xbox, νομίζω κατεβάζεις DS4windows και το περνάς έτσι το χειριστήριο. Μπορείς να το συνδέσεις με usb,bluetooth ή τον επίσημο αντάπτορα που πουλάει η Sony.

Θα σου πω μονο οτι ήμουν κάτοχος playstation 2 και 3, παρόλα αυτά συνήθισα σχεδόν αμέσως το controller του xbox1 που χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου και το προτιμώ απο αυτό του ps (βέβαια αυτό είναι και καθαρά υποκειμενικό).

Το χειριστήριο του xbox one s είναι ίδιο με του xbox one (απλά τα αρχικά δεν είχαν audio jack και bluetooth).

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία απο  Xbox controllers , πάντως τα χειριστήρια του PlayStation τα βρίσκω αρκετά βολικά απλά προβληματίζομαι όσο αφορά την συμβατότητα με steam αλλά και χωρίς τόσο σε παλιότερα όσο και σε καινούρια παιχνίδια. Επίσης κάποιοι αναφέρουν οτι είναι λιγότερο ποιοτικά απο αυτά του xbox και χαλάνε πιο γρήγορα αν και αυτό μπορεί να είναι και μούφα για να διαφημίσουν αυτά του xbox , πάντως επειδή τα χρήματα δεν είναι και λίγα θέλω να μου κρατήσει αρκετό καιρό. 

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο λογικά θα πάω ( οι απομιμήσεις φαντάζομαι δεν αξίζουν ? )

Microsoft Xbox One Wired Controller + Cable for Windows

Sony DualShock 4 Controller Jet Black (New)

Εδώ αναφέρει οτι με το πρόγραμμα DS4Windows φαίνεται στο υπολογιστή σαν Xbox controller και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεσο steam αλλά και χωρίς . Η σύνδεση γίνεται μέσω usb  καλωδίου ή μέσω Bluetooth έκδοσης 2.0 ή νεότερης χωρίς να είναι απαραίτητο το wireless adapter της sony. How to use the PS4 DualShock 4 controller on a PC

Όσο αφορά το xbox one controller τί διαφορά έχει η έκδοση Wired with cable for windows (εκτός οτι περιλαμβάνει το καλώδιο usb) απο αυτήν που είναι και πιο φθηνή ?  Microsoft Xbox One Wireless Controller

Και οι δύο δεν μπορούν να συνδεθουν ασύρματα μέσο Bluetooth ή μέσο καλοδίου usb ? Επίσης η ασύρματη σύνδεση απαιτεί οποσδήποτε Bluetooth 4.0 ή νεότερο και Windows 10 + τον adapter της microsoft ? Γιατί για το dualoshock δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια απαίτηση. Στον σταθερό υπολογιστή έχω windows 8.1 και βαριέμαι να κάνω μετάβαση στα 10αρια.

Δημοσ.

Είχα συνδέσει το xbox one controller μου σε windows 8.1 με καλώδιο micro usb (από τον φορτιστή του κινητού) και με τον επίσημο αντάπτορα. Σύμφωνα με την σελίδα της microsoft για να τα συνδέσεις με κανονικό bluetooth θέλει windows 10. Να δεις το μοντέλο του xbox one controller να έχει bluetooth, έχω την εντύπωση πως τα αρχικά δεν είχα. 

Δημοσ.

Ασε μας ρε M$. Δηλαδή γιατί δεν υποστηρίζεται το Bluetooth στα Windows 8.1? Πρέπει δηλαδή να αγοράζουμε καθε νέο λειτουργικό που βγαζεις ? Αλλά οκ υπάρχει λυση. Δεν εχεις windows 10 δώσε μου 30 ευρω για να έχεις ασυρματη συνδεση.

Τεσπα μεχρι την κυριακή θα εχω αποφασίσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Δες και αυτό Link.png Site: LogitechF710

Έχει διακοπτάκι από πίσω που το εναλλάσσει ανάμεσα σε Direct Input και XInput (xbox controller), για να είναι συμβατό με όλα. Αν και εδώ που τα λέμε ποτέ δεν χρειάστηκε να το γυρίσω σε Direct Input.

Για όσους προτιμάνε χειριστήρια με το form factor του playstation controller.

Δημοσ.

Ναι το έχω το F710 απλά δεν ήθελα για διάφορους λόγους να αγοράσω το ίδιο.

Τελικά έκανα παραγγελία το XBOX ONE  στα 44 € από Vision Studio και αναμένω... :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ήρθε στα χέρια το xbox one  και το σύνδεσα με usb σε windows 8.1 και η Microsoft έκανε και πάλι το θαύμα της και δεν μου εγκαθιστά drivers. Είπαμε να παραβλέψουμε ότι δεν υποστηρίζει Bluetooth στα windows 8.1 αλλά από ότι φαίνεται η Μ$ θέλει να σπάσει τα νεύρα σε αυτούς που δεν έχουν windows 10. Υποτίθεται πήρα το Xbox cotroller και για λόγους συμβατότητας. Ξέρει κανένας πως γίνεται να βάλω τους drivers διαφορετικά θα το γυρίσω πίσω.

post-300865-0-53590300-1509834466_thumb.png

Δημοσ.

Γαιτι δενα κανεις αναβαθμιση σε 10 thor ηταν δωραν θυμαμαι αν και νομιζω με το κλειδι σου τον 8 σπας και τα 10.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι  είχα την επιλογή να μην εγκαθιστούν τα windows αυτόματα τους drivers , άλλαξα τα settings και οι drivers εγκαταστάθηκαν κανονικά , πάντως δεν το αναφέρει σαν "Xbox one controller" αλλά σκέτο "Xbox controller"  

Όσο για το χειριστήριο δεν τον βρήκα και τόσο βολικό όσο γράφουν πολλοί και τα δάκτυλα ιδρώνουν εύκολα , βέβαια παίζει ρόλο και το χέρι του καθενός. Εγώ είχα συνηθίσει σε Logitech και PlayStation controllers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...